alyansım :)

Güzelmş tek taşını çok beğendim ama alyansını da birazcık dha ince seçseydn keşke rahatsız olmazmısn? Ama çok hoş yanlış anlama ben de yeni nişanlandm alyanslarımız bölümünde paylaştm yüzüklerimi ama ayrı bir konu açmadan kimse yorum yazmıyor (

evet genişliğinden yane dertlencem gibi ilerleyen zamanlarda. ama daha dar olanları çok işlemeliydi hoşuma gitmediler. yine seçebilceğim en iyisi bu geldi bana.seninkide hayırlı olsun bu arada :)

evet genişliğinden yane dertlencem gibi ilerleyen zamanlarda. ama daha dar olanları çok işlemeliydi hoşuma gitmediler. yine seçebilceğim en iyisi bu geldi bana.seninkide hayırlı olsun bu arada :)

anladım ama gene de çok hoşlar güle güle kullan... teşekkür ederim senin de hayırlısı olsun...

alyanslarımız aynı benimki beyaz altın ama:)

bu arada maalesef o mat kısmı 1 yıl içinde tamamen kayboluyor.. aynı diğer tarafı gibi parlıyor.

hadi ya üzüldüm şimdi altın ama o değişmemesi lazım aslında renginin

öyle bence de asıl güzelliği yarısının matlığı zaten... ama kayboluyor zamanla. tekrar getir matlaştıralım dediler. bir madde sürerek yapılıyormuş sanırım... eşimin de mat dümdüz bir alyanstı o da parıl parıl parlıyor şimdi.. güzelliği de var zorluğu da:)

hele bir sene geçsin bakalım ozaman

bende merak edıyorum kac karat ve fıyatı mumkunse :)

bugün baktıklarımdan güzeller vardı bizim belli bir bütcemiz var 3000 tl.Bende alırsam yüksek ve en az 30 karat düşünüyrum. En son baktığım hoşuma gitti 32 karattı zen pırlanta yüksek tırnaklı yuvarlak kısımı üste doğru inceliyor baya hoş bir modeldi 3500 civarıydı 3000 yaptılar düz .Benim parmaklarım küçük ve ince olduğu için hoş gözüküyordu bayaa insan heycanlanıyor yaawww :))

allah tamamına erdırsın cok guzel heyecanlar. :) gule gule kullanmak nasıp olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…