- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
maşallah çok güzelmiş.Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın inşallah
evet genişliğinden yane dertlencem gibi ilerleyen zamanlarda. ama daha dar olanları çok işlemeliydi hoşuma gitmediler. yine seçebilceğim en iyisi bu geldi bana.seninkide hayırlı olsun bu arada :)Güzelmş tek taşını çok beğendim ama alyansını da birazcık dha ince seçseydn keşke rahatsız olmazmısn? Ama çok hoş yanlış anlamaben de yeni nişanlandm alyanslarımız bölümünde paylaştm yüzüklerimi ama ayrı bir konu açmadan kimse yorum yazmıyor (
evet genişliğinden yane dertlencem gibi ilerleyen zamanlarda. ama daha dar olanları çok işlemeliydi hoşuma gitmediler. yine seçebilceğim en iyisi bu geldi bana.seninkide hayırlı olsun bu arada :)
Alyansı çok beğendim, Allah tamamına erdirsin..
O ka karat oyle bakim kocamn duruyo . Benim ki 25 karat kucucuk
hadi ya üzüldüm şimdialyanslarımız aynı benimki beyaz altın ama:)
bu arada maalesef o mat kısmı 1 yıl içinde tamamen kayboluyor.. aynı diğer tarafı gibi parlıyor.
hadi ya üzüldüm şimdialtın ama o değişmemesi lazım aslında renginin
öyle bence de asıl güzelliği yarısının matlığı zaten... ama kayboluyor zamanla. tekrar getir matlaştıralım dediler. bir madde sürerek yapılıyormuş sanırım... eşimin de mat dümdüz bir alyanstı o da parıl parıl parlıyor şimdi.. güzelliği de var zorluğu da:)
Canım çok güzel alyansında pırlantanda.Rabbim musmutlu etsin siziii.Eğer sorun değilse nekadara nerden ve kaç karat olduğunu yazabilrmisin malum bende araştırma içerisindeyim hatta şuan zenden geldim :))
bende merak edıyorum kac karat ve fıyatı mumkunse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?