• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Seni okadar iyi anlıyorum ki ben daha transfer olmadım bile eşimin ailesi felan biliyor hepsi çok heyecanlı ve baskı altında hissediyorum kendimi daha tranfer olmadan eşime maddi konu beni ilgilendirmiyor tutmazsa Dr sorup hemen tekrar yapacağım diyorum hem çok istiyorum hem korkuyorum hem suremli dua ediyorum duygu karmaşası yaşıyorum zor bekleyiş rabbim hepimizi bu süreçlerden mutlu kurtarsın zor bir süreç
O baskı çok kötü, transferden sonra annemler yanımdaydı, bir de annem sağolsun demediği kişi kalmamış o kadar bunalttı ki beni bu durum. Eğer ikinci denemeye kalırsam “doktor bir kaç ay ara vermeyi uygun gördü” diyeceğim ve kimseye söylemeden yapacağım. En rahatı öyle, hem kimse üzülmez hem o baskıyı hissetmem. Güzel bir haber olursa da seve seve veririm :) bu transfer sürecinde çok şey öğrenmiş oldum :) sana da Allah kolaylık versin inşallah

O baskı çok kötü, transferden sonra annemler yanımdaydı, bir de annem sağolsun demediği kişi kalmamış o kadar bunalttı ki beni bu durum. Eğer ikinci denemeye kalırsam “doktor bir kaç ay ara vermeyi uygun gördü” diyeceğim ve kimseye söylemeden yapacağım. En rahatı öyle, hem kimse üzülmez hem o baskıyı hissetmem. Güzel bir haber olursa da seve seve veririm :) bu transfer sürecinde çok şey öğrenmiş oldum :) sana da Allah kolaylık versin inşallah
Yine senin kendi annemler canım benim koca tarafı hepsi biliyor kayınpeder daha transfer olmadım bile hayırlı haber mi vereceksin diyor telefon da konuşurken okadar çok istiyorlar okadar mutlular kafayı yiyorlar çok zor eşim ona keza aynı çok zor

İyi akşamlar öncelikle Rabbim isteyen herkese annelik nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin amin 🤲🤲 transfer olanlar Rabbim güzel haber ile müjdelesin sizleri transfer bekleyenler de tez zamanda tarihleri netleşsin ve onlarda müjdelensin inşallah
Bende Ekim ayından bu yana sürecin içindeyim aralık ayında yumurtalarım toplandı 3 tane embriyo oluştu 5 gün 3AA kalitede 2 regl ile doktora gittim geçen ay kist oluşmuş dedi transfer ertelendi doğum kontrol hapı verdi o pazartesi bitti bugün lekem geldi lütfen dua edin bana da sürecim başlasın sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime ❤️🤲
Rabbim sizi de beni de tez zamanda kavuştursun yavrularımızı Amin 🤲

Yine senin kendi annemler canım benim koca tarafı hepsi biliyor kayınpeder daha transfer olmadım bile hayırlı haber mi vereceksin diyor telefon da konuşurken okadar çok istiyorlar okadar mutlular kafayı yiyorlar çok zor eşim ona keza aynı çok zor
Ahh gerçekten çok zormuş senin durum, Allah yardımcın olsun. Sıkma canını, inşallah kolaylıkla geçer. Olmazsa da benim gibi palavra uydurursun ara verdik bilmemne diye :) hayırlısı olsun 🫶🏼

Bende Şubat negatif.benimde ara vermeden devam edilecek gibi bana hiç ilaç vermedi.. dondurulmuş transfer olacak .
Benimde 4 Şubat'ta transfer olmuştu işte o negatif oldu dondurulmus embriyolar benimkilerde. Bide 5 Mart'ta oldum transfer bakalım iyi yapmışsın zaman çabuk geçiyor anlamıyorsun sonra geç kalıyorsun ben bu süreçlere 33 yaşında başladım 39 oldum. 6,5 aylık sezeryan doğumdan sonra toparlayamadim 4 sene ara verdim şimdi yine başladım yaş geçiyor maalesef. Bu sefer kalan embriyolar olana kadar devam 😆

Benimde 4 Şubat'ta transfer olmuştu işte o negatif oldu dondurulmus embriyolar benimkilerde. Bide 5 Mart'ta oldum transfer bakalım iyi yapmışsın zaman çabuk geçiyor anlamıyorsun sonra geç kalıyorsun ben bu süreçlere 33 yaşında başladım 39 oldum. 6,5 aylık sezeryan doğumdan sonra toparlayamadim 4 sene ara verdim şimdi yine başladım yaş geçiyor maalesef. Bu sefer kalan embriyolar olana kadar devam 😆
Daha önceki msjlarinzi okudum kaybınız için çok üzüldüm 😔 bunlarda bizim sınavımız.mucadeleye devam etmek zorundayız.hep olumlu düşün bu sefer pozitif olacak Allah in izniyle 🌸🌸🌸dualarım sizinle

Daha önceki msjlarinzi okudum kaybınız için çok üzüldüm 😔 bunlarda bizim sınavımız.mucadeleye devam etmek zorundayız.hep olumlu düşün bu sefer pozitif olacak Allah in izniyle 🌸🌸🌸dualarım sizin
Çok teşekkür ederim. Rabbim yazdıysa olacak elimizden geleni yapıyoruz ins. Mükâfatını da alırız. İmtihanimiz zor umarım sevinçle sonuca ulaşmayı nasip eder Rabbim hepimize🙏

Kızlar selam Benim de bugün kontrolüm vardı şükür transfere başlıyoruz.
Estrofem günde 3 kez ve coraspin kullanmaya başladım 18 Mart kontrolüm var sanırım 21 mart gibi de transferim olacak inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını versin çokça amin duamdasınız hepiniz duanızı bekliyorum 🥰🌺🌺

Kızlar selam Benim de bugün kontrolüm vardı şükür transfere başlıyoruz.
Estrofem günde 3 kez ve coraspin kullanmaya başladım 18 Mart kontrolüm var sanırım 21 mart gibi de transferim olacak inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını versin çokça amin duamdasınız hepiniz duanızı bekliyorum 🥰🌺🌺
Estrofem sabah 2 tane akşam 2 tane içiyorum. Bir de coraspin. 11 inde kontrolüm var benimde 🙏🏻

Bizde bir tek eşimle ben biliyoruz, çevreye dert anlatmak çok zor. Bilmemeleri daha iyi. Hele benimkiler duysa buna bile karşı cikarlar böyle bir zihniyetler.

Bizde de eşimle ben biliyoruz sadece kimseye söylemedik bu süreci. Ve inanın en iyisi böyle kafamız rahat. Zaten zor bir süreç bir de insanlara dert anlatmasi zor

Kızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek

Bizde de eşimle ben biliyoruz sadece kimseye söylemedik bu süreci. Ve inanın en iyisi böyle kafamız rahat. Zaten zor bir süreç bir de insanlara dert anlatmasi zor
Yani bende sizin gibi tercih ederdim kimse bilmesin 6 aylık olana kadar 😊 çalan telefonlar bile geriyor bazen ama benim rahatsızlığımdan dolayi hep yatma durumum var mecbur herkes duyuyor bakıma muhtac oluyorum cunku bazen kötünün de kötüsü oluyor yani o yüzden yazdim. 😊 Sınavında sinavindayim 🤷‍♀️😅

Kızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek
Doktoruna danış istersen. Ben tutmuştum iftar ve sahur arasinda olacak sekilde icmistim ilaclarimi dün de transfer oldum artik tutmuyorum

Back