- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
Tektaştan anlamıyorum desene şuna
Görgüsüzlük olduğunu düşünüyosan sormıcaksın canım
Anlamak mı? O nasıl oluyor? :) senden öğrenicek diilim bizmut burda nabız yokluyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tektaştan anlamıyorum desene şuna
Görgüsüzlük olduğunu düşünüyosan sormıcaksın canım
Anlamak mı? O nasıl oluyor? :) senden öğrenicek diilim bizmut burda nabız yokluyoruz :)
Nohut kadar yüzük 30bin tlden aşağı olmaz
0.45e nohut kadar ve görgüsüzlük yazdığına göre tektaştan anlamadığını gösteriyo canım maalesef :)
Valla benimki 0.21 ama erkek arkadasım üsteğmen olduğu için abartmaya gerek yok görgüsüzlük olur diye düşünüyorum şu an.. Acaba ya düştüm ama hakkaten benimki cok zarifmiş.. Sadelik her zaman güzeldir:)
Gözüne gözlük al yada git marketten bi paket nohut al boyutuna bakFiyatına bakarak benim için görgüsüzlük senin için olmayabilirayrıca nohut kadar gayette seninki tıknaz bi model tas içerde kalmıs 4tırnağı daha cıkık olsa daha büyük dururdu belli olurdu bana göre nohut yani, ama senden öğreneceğim şey tektaş diil seviyesizlik:) Allah mutluluklar versin hayırlı geceler.
Çok güzelmiş yüzüklerinErkek arkadaşının üstegmen olmasıyla görgüsüzlüğün ne alakası var orasınıda anlayamadım. Benim erkek arkadaşımda askerde teğmenken almıstı 3300 tlye.0.21 crt baya kücük kalıyor zaten cogu kisi pirlanta oldugunu anlamiyor bile benimki 0.37 crt oldugu halde ne kucuk diyolar nie buyuk almadin :)) Pirlantadan haberleri bile yok.Nişandan sora uzerine para ekleyip tasımı 50 crtlik almayı düsünüyoruz. Resimdekide benim tek taşım bende ellerim kücük hicte nohut kadr durmuyo kucucuk kaliyo :))
Eki Görüntüle 1192491 Eki Görüntüle 1192490
Çok güzelmiş yüzüklerin
Bu terbiyesize bişey gösterdik görgüsüz olduk
Kızlaaarrr ben hevesle pırlantamı beklerken :/ yani çok güzel bir evlenme teklifi yaptı ama tektaşımın taşı pırlanta değilllll 😳😳😳 belli etmedim bişey ama yıllarca pırlanta hayali kurdum.. Ne yapmalıyım ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi