alyansım :)

Anlamak mı? O nasıl oluyor? :) senden öğrenicek diilim bizmut burda nabız yokluyoruz :)

Nohut kadar yüzük 30bin tlden aşağı olmaz
0.45e nohut kadar ve görgüsüzlük yazdığına göre tektaştan anlamadığını gösteriyo canım maalesef :)

Nohut kadar yüzük 30bin tlden aşağı olmaz
0.45e nohut kadar ve görgüsüzlük yazdığına göre tektaştan anlamadığını gösteriyo canım maalesef :)

Fiyatına bakarak benim için görgüsüzlük senin için olmayabilir ayrıca nohut kadar gayette seninki tıknaz bi model tas içerde kalmıs 4tırnağı daha cıkık olsa daha büyük dururdu belli olurdu bana göre nohut yani, ama senden öğreneceğim şey tektaş diil seviyesizlik:) Allah mutluluklar versin hayırlı geceler.

Erkek arkadaşının üstegmen olmasıyla görgüsüzlüğün ne alakası var orasınıda anlayamadım. Benim erkek arkadaşımda askerde teğmenken almıstı 3300 tlye.0.21 crt baya kücük kalıyor zaten cogu kisi pirlanta oldugunu anlamiyor bile benimki 0.37 crt oldugu halde ne kucuk diyolar nie buyuk almadin :)) Pirlantadan haberleri bile yok.Nişandan sora uzerine para ekleyip tasımı 50 crtlik almayı düsünüyoruz. Resimdekide benim tek taşım bende ellerim kücük hicte nohut kadr durmuyo kucucuk kaliyo :))

Gözüne gözlük al yada git marketten bi paket nohut al boyutuna bak
Burda soru sordun bende cevap verdim gör diye resimde koydum sen kalktın bana görgüsüz dedin. Seviyesiz sensin.

Çok güzelmiş yüzüklerin
Bu terbiyesize bişey gösterdik görgüsüz olduk

Kızlaaarrr ben hevesle pırlantamı beklerken :/ yani çok güzel bir evlenme teklifi yaptı ama tektaşımın taşı pırlanta değilllll 😳😳😳 belli etmedim bişey ama yıllarca pırlanta hayali kurdum.. Ne yapmalıyım ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç sıkıntı yapma, durumu varsa nişanda istersin. Benim de normal altın yüzükle geldi evlilik teklifim nişanda pırlanta set takacak kayınvalidem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba Kızlar,

Bizde Zen Pırlantadan aldık yüzüğümü.
0,32 karat içerisinde de sonsuzluk işareti var ve 0,01 karat süs olarak iç kısmına eklemişler.
5200 normal fiyatıydı. Kampanya yapmışlardı 3800 aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…