Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizinGüzel haberlerini alırız inşallah canım![]()
Anladım çok geçmiş olsun. Benim öyle bir durumum yok. Transferden sonra dikkat ediyorsun herkes gibi o kadar. Tabi bakıma muhtaç oluyorsanız o apayrı bir konuYani bende sizin gibi tercih ederdim kimse bilmesin 6 aylık olana kadarçalan telefonlar bile geriyor bazen ama benim rahatsızlığımdan dolayi hep yatma durumum var mecbur herkes duyuyor bakıma muhtac oluyorum cunku bazen kötünün de kötüsü oluyor yani o yüzden yazdim.
Sınavında sinavindayim
![]()
Evet evet zaten stresliyuz bir de onların stresi ekleniyorZor süreç benimkiler koca tarafı hepsi biliyor onun stresi çok zor
Evet 5 Mart'ta oldum transfer. 14 Mart test günüm bakalimAnladım çok geçmiş olsun. Benim öyle bir durumum yok. Transferden sonra dikkat ediyorsun herkes gibi o kadar. Tabi bakıma muhtaç oluyorsanız o apayrı bir konubu arada transfer oldunuz mu
Bana doktorum günde hep aynı saatte içmen gerek dediKızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek
Canım bende cyclo kullanıyorum, doktor 2 tanesini iftarda 1 tanesini sahurda dedi, öyle yapıyorum bende.. Ama bence sen doktoru arayıp sorsan daha sağlıklı olur..Kızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek
Kimisin 3.gün kimisinin 5.gün embriyosu oluyor 3.gün olanlar genelde 11.12.gün istiyorlar 5.gün olanlarda 9 10 arası isteniyor genelde4 martta transfer oldum ben ve 15 mart test günü dediler ama burada daha erken ya da geç denileni de görüyorum. Neden böyle acaba kızlar?
Aa öyle mi bilmiyordum, tamam teşekkür ederimKimisin 3.gün kimisinin 5.gün embriyosu oluyor 3.gün olanlar genelde 11.12.gün istiyorlar 5.gün olanlarda 9 10 arası isteniyor genelde
4 gün geçmiş bileEvet 5 Mart'ta oldum transfer. 14 Mart test günüm bakalim
Bu detayı bende bilmiyordum ama hemşire bana ayın 13 u test ver dedi 1 inde transfer oldum sanırım her hemşire doktor da farklı söylüyor olabilir değil miKimisin 3.gün kimisinin 5.gün embriyosu oluyor 3.gün olanlar genelde 11.12.gün istiyorlar 5.gün olanlarda 9 10 arası isteniyor genelde
Aynen olabilir belki kesin olsun diye geç istemiş olabilirlerBu detayı bende bilmiyordum ama hemşire bana ayın 13 u test ver dedi 1 inde transfer oldum sanırım her hemşire doktor da farklı söylüyor olabilir değil mi![]()
Elbette her hemşire ve doktor farklı bilgiler veriyor tabii aralarında uçurum farkı yok.Bu detayı bende bilmiyordum ama hemşire bana ayın 13 u test ver dedi 1 inde transfer oldum sanırım her hemşire doktor da farklı söylüyor olabilir değil mi![]()
Yani benim için baya zor geçiyor isyan değil tabiki ama yatmak zorunda olduğum için belim ağrıyor ve bacaklarım uyuşuk. Geçen transfer daha rahatti bu beni zorladı baya4 gün geçmiş bile![]()
Gözün aydın canım nasıl hissediyorsun kendini?Merhaba kızlar, bende dün transfer oldum. 8 mart kadınlar gününde :)
İlk transferim maalesef negatif oldu. İnşallah bu transferim pozitif olacak. Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.
Allah'ım inş canım hep güzel düşün stres yapma rabbim bebisini sana sımsıkı tutundursunBende bugün transfer oldum geçen ay negatif olmustu umarım bu tutunur![]()
Aaa niye öyle oldu pekiYani benim için baya zor geçiyor isyan değil tabiki ama yatmak zorunda olduğum için belim ağrıyor ve bacaklarım uyuşuk. Geçen transfer daha rahatti bu beni zorladı baya
İnşallah bu sizinle olur belki de sizinledirMerhaba kızlar, bende dün transfer oldum. 8 mart kadınlar gününde :)
İlk transferim maalesef negatif oldu. İnşallah bu transferim pozitif olacak. Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.