• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

Yani bende sizin gibi tercih ederdim kimse bilmesin 6 aylık olana kadar 😊 çalan telefonlar bile geriyor bazen ama benim rahatsızlığımdan dolayi hep yatma durumum var mecbur herkes duyuyor bakıma muhtac oluyorum cunku bazen kötünün de kötüsü oluyor yani o yüzden yazdim. 😊 Sınavında sinavindayim 🤷‍♀️😅
Anladım çok geçmiş olsun. Benim öyle bir durumum yok. Transferden sonra dikkat ediyorsun herkes gibi o kadar. Tabi bakıma muhtaç oluyorsanız o apayrı bir konu🙏🏻🫠 bu arada transfer oldunuz mu

Anladım çok geçmiş olsun. Benim öyle bir durumum yok. Transferden sonra dikkat ediyorsun herkes gibi o kadar. Tabi bakıma muhtaç oluyorsanız o apayrı bir konu🙏🏻🫠 bu arada transfer oldunuz mu
Evet 5 Mart'ta oldum transfer. 14 Mart test günüm bakalim

Kızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek
Bana doktorum günde hep aynı saatte içmen gerek dedi
açıkcası orucu sormadım.
İlk günü muayenede dedi bugün birşey olmaz saat 15-19-23 de iç, yani 12den önce içmiş oldedi
Sonraki günler hep aynı saatte
8-12-16 veya 9-13-17 olacak şekilde ihmal etme dedi

Kızlar bir şey soracağım sabah öğlen akşam olmak üzere 3 defa estrofem içmem gerekiyor ya ben oruç tutmak istiyorum iftardan sonra gece 12 ve sabah ezanı öncesi içsem sorun olur mu birde hep aynı saatte mi içmem gerek
Canım bende cyclo kullanıyorum, doktor 2 tanesini iftarda 1 tanesini sahurda dedi, öyle yapıyorum bende.. Ama bence sen doktoru arayıp sorsan daha sağlıklı olur..

4 martta transfer oldum ben ve 15 mart test günü dediler ama burada daha erken ya da geç denileni de görüyorum. Neden böyle acaba kızlar?

4 martta transfer oldum ben ve 15 mart test günü dediler ama burada daha erken ya da geç denileni de görüyorum. Neden böyle acaba kızlar?
Kimisin 3.gün kimisinin 5.gün embriyosu oluyor 3.gün olanlar genelde 11.12.gün istiyorlar 5.gün olanlarda 9 10 arası isteniyor genelde

Kimisin 3.gün kimisinin 5.gün embriyosu oluyor 3.gün olanlar genelde 11.12.gün istiyorlar 5.gün olanlarda 9 10 arası isteniyor genelde
Bu detayı bende bilmiyordum ama hemşire bana ayın 13 u test ver dedi 1 inde transfer oldum sanırım her hemşire doktor da farklı söylüyor olabilir değil mi ❤️

Bu detayı bende bilmiyordum ama hemşire bana ayın 13 u test ver dedi 1 inde transfer oldum sanırım her hemşire doktor da farklı söylüyor olabilir değil mi ❤️
Elbette her hemşire ve doktor farklı bilgiler veriyor tabii aralarında uçurum farkı yok.
Transfer sonrası ilk 48saat embriyo tutunmak için yer buluyormuş artık nereyi beğenirse 😂
Daha sonrasında sağlıklı tutunma gerçekleştiğinde hemen BetaHCG hormonu salgılanmıyor daha doğrusu hemen tutunur tutunmaz Beta değeri 50-100-150 olmuyor
Bu sebepten genelde 9-10 veya 10-12 gün sonra test verin diyorlar genellikle 10 veya 12 gün hesaplıyorlar çünkü 12 sonrası tutunduysa muhakkak çıkar kanda. İdrarda o zaman bile silik çıka bilir ama kanda muhakkak çıkması gerekir diyorlar.

Merhaba kızlar, bende dün transfer oldum. 8 mart kadınlar gününde :)
İlk transferim maalesef negatif oldu. İnşallah bu transferim pozitif olacak. Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.
Gözün aydın canım nasıl hissediyorsun kendini?
İnşallah pozitif haberinizde alırız 😍
Test günün ne zaman?
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Ayyy birde çok oluyorum ama kusurumda bakma, ilki neden negatif oldu bir sebep bulundu mu?

Merhaba kızlar, bende dün transfer oldum. 8 mart kadınlar gününde :)
İlk transferim maalesef negatif oldu. İnşallah bu transferim pozitif olacak. Rabbim bu yolda olan herkese yardım etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.
İnşallah bu sizinle olur belki de sizinledir🙏🏻

Back