- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
Takmıyorum valla çok alıştım takmamayaMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Bilmem herkesin zevki farkli sonucta ,birsüre sonra illa ayni olmasi gerekmedigini düşünmeye başladım sanırım:)Bende kendime baska yüzükler alacağım ama onu düşünüyordum şimdi Evliyim ya kendi kendime gidip tektaş değiştirmem tektaş almam garip olmaz mı :) eşimin alması ya da eşimin de seçmesi gerekmez mi
Takmıyorum cnm.Merhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Sanki evlilik tek onlardan ibaretTakmıyorum cnm.
Neden gariplik olsun.
Şu milleti anlamak zor evlenmek sanki ipi göğüslemek gibi, o alyans tek taş göze sokulacak.
Tamam ara sıra eskisini arasıra yenisini takarım eskiyide bozdurmayacagım zaten manevi olarak saklayacagım deyinAlyansimi bnmde degistjresim geliyor artik ama bnm koca saolsun maneviyatci neden degisrkmis insan alyanstan bikarmiymisdegistirtmiyor
Hayatimda duydugum en isabetli karar
="Loch Ness Canavari, post: 57411168, member: 528453"]Allah razı olsun ev taksidimizin bir kısmını ödedik sayende. Üzülme garibana gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?