Alyans takar mısınız ?

Takmıyorum valla çok alıştım takmamaya

Yani bir tek geceleri cikariyorum sistigi icin parmaklarim.cok icime sinen cok sevdgm bir alyans aldim.cokta begenikiyor o yuzden cikarasim gelmiyor.

ikinci hamileliğimden beri takmıyorum...eşiminki de yıllar önce kırıldı hala yaptıracak...ikisini yanyana kutusuna koydum mutlu mesut uyuyorlar orda

ben 7 yıldır takıyorum hiç çıkarmadım ama sanırım çıkma vakti geldi parmağımın şekli değişti çünkü. yamuk bir parmağım varmış gibi geliyor yüzüğün şeklini almış. zaten takıdan çok hoşlanmıyorum da sadece alışkanlık sanırım benimki. kime ne ki? ister tak ister takma...her parmağında yüzük olanda çokta evliymiş gibi davranmıyor gitsinler onlara laf atsınlar size gelene kadar.

Evli değilim ama parmağıma ne taksam daralıyorum. Gün içinde onunla sürekli oynayıp çıkarıp cebime koyuyorum. Cebimden alıp başka parmağıma koyuyorum falan. Orada burada unutma ihtimali de cabası. Alyansım olsa hayatta takmam ben

çocuktan sonra istesem de takamiyorum hele tektaş çocuğumun yüzünü bile çizdi

Genelde takarım. Bazen temizlik yaparken çıkarır, uzun zaman da takmayi unuttuğum olur.. takıyı severim zaten..

Bende kendime baska yüzükler alacağım ama onu düşünüyordum şimdi Evliyim ya kendi kendime gidip tektaş değiştirmem tektaş almam garip olmaz mı :) eşimin alması ya da eşimin de seçmesi gerekmez mi
Bilmem herkesin zevki farkli sonucta ,birsüre sonra illa ayni olmasi gerekmedigini düşünmeye başladım sanırım:)

Takmıyorum cnm.
Neden gariplik olsun.
Şu milleti anlamak zor evlenmek sanki ipi göğüslemek gibi, o alyans tek taş göze sokulacak.

Ben takmıyorum. Hamilelikten once takıyordum ama hep çıkarıp unutuyordum hamileyken takmadim oyle kaldı.

Hayatimda duydugum en isabetli karar

="Loch Ness Canavari, post: 57411168, member: 528453"]Allah razı olsun ev taksidimizin bir kısmını ödedik sayende. Üzülme garibana gitti

Of karnıma ağrılar girdi o belgrad ormanını ne taradık bulmak için ama artık 100 yıl sonra ordaki ağaçlar kesilip (!) ev falan yapıldığında tarihi eser statüsünde bulunur, geleceğe yatırım olsun artık denizdekini de bir balık yemiştir ve bir gün o balığı yerken bi bakmışım alyansım içinde

Alyans kalbe takılmadıktan sonra parmakta olmuş olmamış mühim değil bence :) senelerdir takmıyorum takmam takmayacağım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…