Alyans takar mısınız ?

İnsanların özel hayatını kurcalamayı ve bundan nemalanmayı ne zaman bu kadar sever olduk bilmiyorum ama sinir oluyorum böyle tiplere... Ben evli değilim mesela ama olsam da büyük ihtimalle takamam sıkıntı basıyo resmen üstüme.. Kırkta yılda bir düğünde dernekte takı takınca bile yolda çıkartmaya başlıyorum

ben de takarim . esim de takar . ilk zamanlar zor geliyordu . alisinca fark etmiyorsun

Takarım,hatta takmadığımda hep başıma bir iş gelmiştir. Geçenler de evde unuttum şirkete gümrük muhafaza memurları geldi ve bildiğin bekar sandı beni. Masamda çocuklarımın resmi vardı oyle evli olduğumu anladı !

Hic bir taki cesidini takamam. Cogu zaman alyansimi da takmayi unuturum, elimde degol daraliyorum. Esimde benim gibi hic takamadi. Ikimizde bunu umursamiyoruz. Takiyla sadakat olmaz.

Eşim de ben de takmıyoruz.
Takı takmayı sevmiyorum.
Hele bebek olduktan sonra bez mez değiştirdiğim için düğün dernekte bile takmıyorum artık.
Bize hiçbir şey diyen olmadı.

Ben de normalde hiç takı kullanamayan biri olmama rağmen şimdi alyansım tek taşım künyem ve kolyemi asla çıkarmıyorum :) yüzüklerimi bir sefer banyodan sonra takmayım dedim ama şimdiden alışmışım hemen geri takmıştım :) Hala takı sevmiyorum ama nedense taktıklarımı takı gibi de görmüyorum onları seviyorum. Değişik bi duygu

Taki takmayi severim.
Yüzük takmayi da severim.

Ama nisan dolayisiyla bir tektasim var ve takmiyorum.

Yüzük severim.
Evli değilkende bi sürü yüzük takardım.
Alyansım çatladı ortadan ikiye elimde.
Tamir ettiremedik bayadır takamıyorum.
Ama beştaş tektaş falan takarım.
Sevmesem takmazdım zorla.

ben de takarim . esim de takar . ilk zamanlar zor geliyordu . alisinca fark etmiyorsun

Bir kaç ay sonra yine yaz buraya..

Ben de hamileliğe kadar 7/24 taktığım yüzük, 2 senedir niye bu kadar rahatsız ediyor anlayamıyorum. Bilim adamları açıklamalı bunu..

Ikinci hamileligime kadar surekli taktim, ince kibar bir alyansim vardi.. dogumdan sonra begendigim kalin alyanslardan aldim, cok kullanissiz cikti takamadim sonra da degistirmeyi unuttum artik takmiyorum

Ben uzun sure yuzuk takmadim cunku alyansimi ozel yaptirmak istemistim, anlami vardi bizim icin ama igrenc bir alyans oldu. Hayaller hayatlardi resmen alyanstan sogudum o kadar dandikti.
Hic kimse yuzuk takip takmama yorum yapmamisti ozamanlar.

Sonra yeni alyans alinca takmaya basladim yuzuklerimi. tek tasi alyansla takmayi seviyorum. Evden cikarken takarim hep. Yanlis anlasilacak veya ustune konusulacak bisey degil bence. Yuzuk takmiyorum diye imali bir yorum, soru duysam baya terbiyesizlik yapmamasi gerektigini soylerdim o kisiye...

Hayatimda duydugum en isabetli karar

Evli oldugunuzu anlamasalar ne olacakti? Bekarlari yiyorlar heralde garibanlarin koruyucu yuzugu de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…