bende çalıştığım işyerinden dolayı takamıyorum ama takmayıncada hemen niye takmıyo acabaa bişeymi var gibisinden salakca muhabbetler dönmüyo değil tabi bende dısarı biyere giderken unutmazsam takıyorum hiçtee gariplik değil yanii annemde takmaz babamda ama evlililerMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Bildikleri halde sorun ediyorlar sa pes yani :)Benim çalıştığım yerde sadece 2 kişi var
Merhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Bence gönülden bağlı olmak önemli alyans hiçbirşeyi önlemez. İnsanların da bu bakış açısı??? Ama sizden olmaz da sizi tanımayan biri siizi beğenip konuşmaya filan çalışırsa büyük sorunn :)Merhaba herkese ,
Nden boşandınız? Birden merak ettm kusura bakmayın?Bende taktım 10 yıl boyunca ,ayrılma sürecine girince çıkardım , 1,5 yıldır parmağımdaki izi geçmedi
Takmadım takmıyrm takmam da:)) bana hiç garp gelmiyr o yüzden. Keyfim bilir. Kmsede neden diye sormadı:))Merhaba herkese ,
Evli oldugunuzu anlamasalar ne olacakti?Bekarlari yiyorlar heralde garibanlarin koruyucu yuzugu de yok.
Boşanma sürecindeyim 1,5 yıldır dava sonuçlanmadı bekliyoruz .Sebep ise bazı şeylerin birikimi ile bir anlık öfke ve inat sonucu verilen kararNden boşandınız? Birden merak ettm kusura bakmayın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?