Alyans takar mısınız ?

bende çalıştığım işyerinden dolayı takamıyorum ama takmayıncada hemen niye takmıyo acabaa bişeymi var gibisinden salakca muhabbetler dönmüyo değil tabi bende dısarı biyere giderken unutmazsam takıyorum hiçtee gariplik değil yanii annemde takmaz babamda ama evlililer bunu bana acıklasınlar yüzüğemi bağlı anlamıyorum bende

Bende ilk zamanlar takmiyordum.Kalabalik bir yerde kaynanamdan biri beni sorup bize ver kizini deyince takayim ben dedim.İlkini tam istedigim gibi almamistim galiba gidip ozel sectim aldim takiyorum da mutluyum ama uyumuyorum disarda takiyorum.Esim uyurken bile cikarmaz .Seni ifade ediyor diyor bakis acisina gore degisir.

Ben evli olsam takardım

Bence alyans evli olup olmadığını gösteriyor.
Bekar bir insan karşısındaki insandan ilk bakışta hoşlandıysa parmağına bakıp anlayabilir.
Biraz tanıdıktan sonra tabii ki yüzük takmayanında evli olduğunu ögrenebilirsin ama ilk bakışta yanlış anlaşılmaması için ilerde eşiminde takmasını isterim.

Bende pek takı takamıyorum mecburen dısarı cıkarken alyansımı takıyorum eve gelince cıkarıyorum.Oda calıstıgım işyerinde yaslı teyzelerin potansiyel gelin adayı olmamak için

Takıyı bende çok sevmem ama alyansimi takarım esimde takar , takmasini da isterim açıkcasi.. ama tercih meselesi siz takmayabilirsiniz bir başkasına laf düşmez kimseyi de ilgilendirmez.

Birkaç ay taktım çıkardım .üstümden büyük bir yük kalktı .sevmediğim birseyi zorla yapmak üstüme manasız yükler yüklüyor. .on yıllık evliyim ,eşim takar ,bana bir kez tak demez .bilir sevmem kuralları ..

Bende eşimde takmaz,alyans kriter degil ki. Alyans takılı olunca kişinin karakteri değişmiyor

Ben de takmam aşırı rahatsız ediyor beni takı.İstemiyorsan takmazsın milletin ne haddine.Ne işsiz insanlar var

Takma bende takmıyorum boşver sen evli olduğunu biliyorsun sonuçta

Bence gönülden bağlı olmak önemli alyans hiçbirşeyi önlemez. İnsanların da bu bakış açısı??? Ama sizden olmaz da sizi tanımayan biri siizi beğenip konuşmaya filan çalışırsa büyük sorunn :)

Takmadım takmıyrm takmam da:)) bana hiç garp gelmiyr o yüzden. Keyfim bilir. Kmsede neden diye sormadı:))

Evli oldugunuzu anlamasalar ne olacakti? Bekarlari yiyorlar heralde garibanlarin koruyucu yuzugu de yok.

Hmm Bir düşünelim ne olacaktı .. Düşündüm söylüyorum. Asılma,sarkma ,taciz. .Heee evlilere olmuyor mu evet oluyor ama biraz daha çekiniyorlar.. Bu arada doğduğum gibi evlenmedim,yemiyorlar kormayın!!!

Valla bende evde takmazdım normalde ama dışarda takardım.kaybedip yenisini alınca parmağımdan çıkarmıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…