Alyans takar mısınız ?

Uzun zamandır takmıyorum şimdi de hamileyim ellerim şişti ne alyansım ne beştaş tektaş hiç biri olmuyor.
Doğurduktan sonrada takmam sanırım takı toka tarzı şeyler beni sıkıyor sanki bir fazlalık gibi.

Ha bu arada eşimde takmaz hepsi kutusunda öylece duruyor.

Alyansi bilmem de şööyle bir baget kesim tektaşım, beştaşım efenime soyleyim tamturum olsa da taksam:KK53:

Hic sevemedim alyans takmayi, zaten de takmaktan vaz gectim, tek tasim olsa takardim herhalde şık buluyorum, ama parama kiyamiyorum :)

takıyı çok severim fakat yüzük hariç,o yüzden her güne takamıyorum ,binde bir bazı günler ancak takıyorum

Aaa ne cok alyans takmayan varmis :)

Ben hep takarim. Is yerimde yasak. Yine de takarim :)))

Normalde severim takarim da ama hamilelikten sonra olmuyo parmagima o_O

Annem hep der ki alyans sadakati belirleyecekse on parmağa birden takalim:)
Ne annem takar alyans ne babam.
Ama bence özellikle gençler takmalı ya, çünkü insanlık hali, herkes herkesten hoşlanabilir. Ama yüzüğü görünce başlamadan kendine çekidüzen verir :)

Merhaba herkese ,

Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Ben kocamla bozugum zaten yillar once bir ofkeyle cikardim daha da takmadim hic alyans dolapta duruyor hala. Bence sorun yok istemeyen takmaz yani

Ben takmıyorum. Bir eksiğini de görmedim. Eşim de öyle şeylere takan biri değil zaten evden çalışıyorum, pek sosyal değilim ;)

Takı takmayı pek sevmem ama alyansımı her gün takarım. Eşim de öyle. Doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum.

Merhaba herkese ,

Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Alyans dışında taki takmam bazen sıkıyor çıkarıp unutuyorum 3-4 gün öyle kalıyor. Cok da dert değil kime ne ayrıca

Ben hiç çikarmam 7/24 parmagimdadir varligi yoklugu bir zaten. Gercekten gumuse altina vs alerjisi olanlar var tercihen takmak istemeyen var bircok sebepten takmayan var tabii. Takmak isteyipte konforundan dolayi takamayanlar icin klasik ince alyans oneririm cok rahat dedigim gibi varligi yoklugu bir :KK76: Esimde hic cikarmaz ki bende takilmasi taraftariyim:KK76:

Merhaba herkese ,

Tektasımı cıkarmıyprum alyans dısarda takıyorum yada bestas bence takılmalı yoksa bekar misin falan diyorlar oxrllıkledr calısırken

Markete giderken bile 5taş tek taş takarım.
Evin anahtarı gibi benim için, ne zaman dışarı adım atacaksam o yüzükler parmağıma girer günlük kullanıyorum çünkü.
Takılmasından da yanayım.
7 aylık hamile ve yüzüklerim parmağımdayken, çevremde dolananlara şahit olmuş, gelip kim neci olduğumu merak eden teyzelere yüzüklerimi gözlerine sokmuş kadınım.

Back
X