5 taşımız falan yokahaha ben 15 yıldır takmıyorum bana da vermediler
Nasil sasirdim ismini gorunce, hos geldin, nerelerdesin?takıyı çok severim fakat yüzük hariç,o yüzden her güne takamıyorum ,binde bir bazı günler ancak takıyorum
Ben kocamla bozugum zaten yillar once bir ofkeyle cikardim daha da takmadim hic alyans dolapta duruyor hala. Bence sorun yok istemeyen takmaz yaniMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Alyans dışında taki takmam bazen sıkıyor çıkarıp unutuyorum 3-4 gün öyle kalıyor. Cok da dert değil kime ne ayrıcaMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Tektasımı cıkarmıyprum alyans dısarda takıyorum yada bestas bence takılmalı yoksa bekar misin falan diyorlar oxrllıkledr calısırkenMerhaba herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?