Alyans takar mısınız ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.073
30.433
798
35
Merhaba herkese ,

Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?

Bügünde tam benzer bir olay gecti. Işyerinde bir arkadaşımız yeni evlenmişti. Iş arkadasım senin alyansın nerede diye sordu.

Arkadaş çıkardım şimdilik dedi.

Soran arkadaşta alyans öyle devamlı çıkarılacak birşey değil demeye başladı.

Bizim işyeri mi garip insanlar mı garip alyans takmamak mı garip ?

Kafamda deli sorular. ..

Son düzenleme:
Benım alyansım süreklı vardır. Onun harııcnde başka hiçbirşey takmam anca düğün olur bişey olur 5 taşımı ve diğer takılarımı takarım .
6 yıldır alışkanlık oldu alyans çıkardığımda boşluk hıssedıyorum

Bir arkadaşım var mesela hiç takmaz daralıyorum der .. Herkesın kendı tercıhı

Ben de takmam taki da takmam taa 18 yasinda kulak deldirmistim o da kapandi simdilerde.
Esim de takmaz ilk alyansimi kaybettim. Ama esimi severim sadakatim tam o da beni sever sadiktir diye dusunuyorum. Biz de bu durum sorun olmuyor.

Bende takı takmayı pek sevmiyorum. Bir küpe taksam bütün gün elim kulağımda oluyor sanki çok ağır birşeymiş gibi.Alyansı ev içinde hiç takmıyorum.Dışarı çıkarken aklıma gelirse takıyorum ki genelde de unuturum . İnsanlar neden bukadar meraklı olup başkalarının işine karışıyor onu da anlamıyorum.

genelde iş yerinde takmam, iş yaparken rahatsız ediyor. Ama haftasonu gezmeye gidilecekse takıyorum :) eşimde ben yanında yokken takmıyosun, yanındayken ne diye takıyosun ki diyo. Haklı aslında ama olsun. Nasıl rahatsam öyle yaparım.

Ben epeydir takmıyorum. Yüzük parmağıma oturup yaraladı. Değiştirelim dedik. Değiştirmedik. Kaldım öyle eksikliğini hissetmiyorum. Hem kime ne ki?

Ben takıları severim ama evlendiğim zamanki kadar zayıf olmadığım ve olamayacağım İçin alyansımı takmıyorum. Eşim benden de önce bırakmıştı o dönem şantiyede çalıştığı için. Aklıma eserse tektaş takıyorum ya da diğer yüzüklerimi, bazen hiç takmıyorum. Hiç soran olmadı.

Hamilelikten bu yana sürekli takmıyorum. Banyoda çıkarıp bırakıyorum.
Rahat edemiyorum. Takınca çok oynuyorum.

Tektaşı da kullanışlı bulmuyorum. Özel gün dışında pek takmam..
Kime ne yani? Boşverin takmayın..

Ben ilk günden beri takıyorum, alışkanlık oldu galiba:) ben de takı takamam , ama alyansı bazen çıkarırsam hemen eksiklik hissediyorum parmağımda birşey eksik gibi :) ama eşim bazen takar bazen çıkarır :) siz de nasıl rahatsanız öyle yapın :)

Eşin önemsiyorsa takıyorsa sen de kendini alıştır tak. Yok o da takmıyor sevmiyorsa sen de kendini boş yere zorlama. Biz de pek sevmiyoruz. Gittiğimiz restoranlarda cafelerde eskiden okul sıralarının üstünde parayla oynadığımız kalecilik oyununu oynuyorduk yüzüğüyle, kalan zamanlarda da en üstteki parmak boğumunda taşıyordu şimdi kaybetmiş. Ben de takmam artık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…