Merhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Siz takar mısınız yoksa benimki gariplik mi ?
Niye gariplik olsun herkesin kendi tercihi ,ben takiyorum normalde takı pek kulanamam ama alyansa alistim herhalde sade bir insanim zaten şık durdugunu düsünüyorum arada modelini degistiriyorum bes yılda bir:)kalanlar hatıra oluyorMerhaba herkese ,
Ben Evliyim ama pek alyans takmıyorum. Yani genel olarak Takı takmıyorum. Ancak çok özel zamanlarda falan. Işyerinde kişiler falan alyans ya da tektaş vs takmamı yanlış anlıyorlar. Sorular falan neden takmadığıma dair.
Modelini değiştirdiğinizde ikili alyans mı alıyorsunuz ? Yine nisan için beraber alır ya Çiftler onun gibi gidip eşinizle beraber mi secersiniz :)Niye gariplik olsun herkesin kendi tercihi ,ben takiyorum normalde takı pek kulanamam ama alyansa alistim herhalde sade bir insanim zaten şık durdugunu düsünüyorum arada modelini degistiriyorum bes yılda bir:)kalanlar hatıra oluyor
Bir elin verdiğini öteki el görmeyecekmiş mi ona benzer biseyHayır adı altında kurtulmuş sanki biraz, azıcıkTakılıyorum
Basta öyle yapıyorduk ama artık free takılıyorum:)Modelini değiştirdiğinizde ikili alyans mı alıyorsunuz ? Yine nisan için beraber alır ya Çiftler onun gibi gidip eşinizle beraber mi secersiniz :)
Sadece merak yanlış anlamayın.
Alyansimi bnmde degistjresim geliyor artik ama bnm koca saolsun maneviyatci neden degisrkmis insan alyanstan bikarmiymisBasta öyle yapıyorduk ama artık free takliyorum:)
Seni rahatsız ediyorsa söyle onlara. “Size ne?!” De.Aynen öyle.
Sormasalar bile dedikodu yapıyorlar
Allah razı olsun ev taksidimizin bir kısmını ödedik sayende. Üzülme garibana gittiBenim beştaşım vardı ormanda kaybettim, alyansımı kaynanamda kaybettim, başka alyans aldım onu da izmirde denizde kaybettim. Altın bilekliğimi de sokakta düşürmüşüm. O gün bugündür yüzük falan takmıyorum
Takmak istemiyorumMerhaba herkese ,
Bende kendime baska yüzükler alacağım ama onu düşünüyordum şimdi Evliyim ya kendi kendime gidip tektaş değiştirmem tektaş almam garip olmaz mı :) eşimin alması ya da eşimin de seçmesi gerekmez miBasta öyle yapıyorduk ama artık free takılıyorum:)
Hayatta diyemeyeceğim bir kelimeSeni rahatsız ediyorsa söyle onlara. “Size ne?!” De.
Bende yüzüğümü kolye olarak takacağımTakmam, darlanıyorum. Kolye severim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?