Alyans takar mısınız ?

bende takı pek sevmıyorum kupe ve kolyeden baska takmam. bıleklık ve yuzuk bana rahatsızlık verıyor. evlı olsam yıne de takmazdım cok rahatsız verıcı

Takı takmayı hiç sevmiyorum. Benim alyansım klasik sarı ince alyanslardandı. Hem kullanımı çok rahat, hem her şeyle uyumluydu ama kaybettim bir daha da almadım yani şu anda takmıyorum eşim de takmıyor. Gezmeye dügüne giderken falan takar. Hiç soran olmadı.

normalde takmaya gayret ederdim, unuttugum zamanlarda oldu

şimdi bebegim var yüzük cizer diye takmiyorum, çünkü kare alyansim

ama kimseyi ilgilendirmez bu durum, esiniz esiniz bu durumdan rahatsiz olsa bir nevze de elalemin de isi gucu yok nelere takiyolar

Niye gariplik olsun herkesin kendi tercihi ,ben takiyorum normalde takı pek kulanamam ama alyansa alistim herhalde sade bir insanim zaten şık durdugunu düsünüyorum arada modelini degistiriyorum bes yılda bir:)kalanlar hatıra oluyorAra sıra
alyanslarımı sayıp galu beladan beri evli oldugumu hatırlıyorum:)

Modelini değiştirdiğinizde ikili alyans mı alıyorsunuz ? Yine nisan için beraber alır ya Çiftler onun gibi gidip eşinizle beraber mi secersiniz :)
Sadece merak yanlış anlamayın.

Modelini değiştirdiğinizde ikili alyans mı alıyorsunuz ? Yine nisan için beraber alır ya Çiftler onun gibi gidip eşinizle beraber mi secersiniz :)
Sadece merak yanlış anlamayın.
Basta öyle yapıyorduk ama artık free takılıyorum:)

Bende 5 seneli evliyim ve hamileligim dışında pek takmadgm zaman olmadi gece yatarkrn çıkartırm sabah uzerimi degstirirken illa takarim aliskanlik oldu aslndan birazda esimde takar ben küçüklükten beri taki olayini severim zaten ama takmasamda bu kimseyi ilgilendirmez ki herkrs bi tuhaf ya herseye karışır oldular

Önemli değil ama ben takiyorum dışarıda sizin hayatınız bu ister alyansa takarsınız ister takmazsiniz kime ne

Allah razı olsun ev taksidimizin bir kısmını ödedik sayende. Üzülme garibana gitti

Takmak istemiyorum

Basta öyle yapıyorduk ama artık free takılıyorum:)
Bende kendime baska yüzükler alacağım ama onu düşünüyordum şimdi Evliyim ya kendi kendime gidip tektaş değiştirmem tektaş almam garip olmaz mı :) eşimin alması ya da eşimin de seçmesi gerekmez mi

Sol elimde alyansım saatim, sağ elimde tek taşım, pandora bilekliğim ve ince altın bilekliklerim :) ben seviyorum sanırım sade ama gösterişli görünmeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…