• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket alyans meselesi

Alyans durumları ne halde ?

• Her ikimizde takıyoruz.

OY: 99 58,2%
  • Ben takıyorum eşim takmıyor.

OY: 28 16,5%
  • Eşim takıyor ben takmıyorum.

OY: 12 7,1%
  • Her ikimizde takmıyoruz.

OY: 31 18,2%

• Ankete Katılan
    170
Bende eşimde severek takıyoruz :)Ve ya bu sene ya da önümüzde ki sene dövme olarakta yaptırcaz yüzüklerin altına çok güzel duruyor :)

bitanemle 13.08.2004te çıkmaya başladık 13.10.2004te aramızda yüzük taktık yani yaklaşık 3 yıldır büyük bi gururla taşıyorum yüzüğünü parmağımda

bayılırım alyans takmaya. hatta nişanlı ve evli olmadığım halde alyans takarım eskiden sağ elime takardım artık sol elime takıyorum sahibim var yaklaşmayın demek için. sevgilim ilk başlarda takmam nişanlıkende evlenincede dyordu iş dolayısıyla haklı olsada takıcaksın diye diye ikna ettim. evli olup alyans takmayan erkeklere hep sinir olmuşumdur. sinir olduklarımının başında da benim babam var.

evlendiğimden beri takıyorum seviyorum takmayı eşiminde hiç rahatsız olduğunu duymadım bu konuda sadece bazen unutur o kadar madem takılmıcak neden alıyoruzki ozaman

12 yıldır ikimizde çıkarmadık mecbur kalmadıkça ve çıkmaması gerektiğine inanıyorum.manevi bir bağ bu.bir yerde okumuştum sol elin yüzük parmağının
olduğu yerde loveamor yani aşk damarı diye bilinen eskiyunan filozoflarının ortaya attığı bir damar geçiyomuş.zaten o yüzden sol elin yüzük parmağına takılıyormuş alyans.takılmalı takılmalı....

biz ikimizde takmiyoruz cünkü benim alyansim bir kackez elimi kesti kenarlari cok sivri farkinda olmadan en ufak bir carpmada parmagimin icine gömülüyor esimde ayni sekilde yeni bir alyansda almadik ama en kisa zamanda kendimize yeni alsyans alacagiz

ben alyanslarımı sürekli kaybettiğim için eşim bıktı (alyans parası ödemekten :D) artık takmıyorum, eşim zaten takmıyordu, bence sorun değil alyans be, alyansınız gönlünüzde olsun dimi ama

Benim içinde çok çok önemlidir alyans olayı...16 yıllık evliyiz ve her ikimizde bi gün bile çıkarmamışızdır yüzüklerimizi....a.s

benim eşim işi yüzünden takmıyo bende zorlamıyorum...beni sevdiğini biliyorum..o konuda kıskançlığım yoktur

benimde en hassas oLduğum konudur..kendi aramızda taktığımız yüzük var.zaten o benden hassas bu konuda görmedimi parmağımda kızıyor..kesinLikLe takılması lazım.sahip olunduğu beLLi oLsun yani..

nişanlım takmaktan pek yana değildi başlarda alyansını sadece bir kere takmazsan bende takmam dedim.sen takıcaksın saçmalama dedi.peki dedim.sonra bigün evde unutmuş alyansını uzakta olduğumuz için anca sorabiliyorum.hiç birşey demedim.daha sonraları yüzüğü taktığımdaki hislerimi mesajlar atarak belirttim.yani onda duygusal bir baskı oluşturdum:))
şimdi soruyorumda "hayatım hiç çıkarırmıyım onu öıkarınca sanki sen yokmuşsun gibi oluyor çok kötü hissediyorum kendimi"diyo..

biz yakınd sözlenicez ve sevglim yüzüğü sadece bi sembol olarak görüyo bense çok önem veriyrm. takmam demiyor ama sevmiyo da. sevmese de takacak vallajeyyar

aslında şöle birşey nişanlıyken yada sözlüyken takıp takmaması pek önemsemiyordum çünkü yüreği zaten seninle benim dostum 8 yıllık ilşkisi var yüzük takmamışlar ama evli gibiler yüzüğe hacet duymamışlar o sadece bir simge ha evlenince diyorsanız mecbur takıcak kardeşim öle şey olmaz !!!

nisanlim isi geregi takmiyo ama beni sevdigini biliyorum..yuzukte bitmiyo yani benim icin cok onemli aslinda..

ben eger evdeysem ve bi yere gitmeyeceksem takmıyorum.yakın cevreye giderkende takmıyorum ama sokoga felan çıkacaksam takıyorum.bazen eşimle kavga ediyoruz bende hırsımı yüzükten alıyorum.dısarı çıksam bile takmıyorum.ama eşim beni tehdit etti bunu bi daha parmagından her ne sartla olursa olsun çıkarırsan bende çıkarırım ve bi daha takmam dedi.tek taraflı yüzük takmak istemiyorum dedi ve bende artık çıkarmıyorum.bazen sıkıyo ama yinede çıkarmıyorum çıkaramıyorum çünkü :)

Şuanda ikimzde takıyoruz..Evlenincede takarız gibime geliyor..Yani nişan yüzüğümü uyurken çıkarıyordum sadece..aşkım ona bile kızdığı için artık alıştım onunla uyuyorum :asigim:

Aşkımda seviyo yüzüğünü :asigim: Şeniz

BİZDE AŞKIMLA MUTLAKA TAKARIZ AŞKIM ÇOK ÖNEM VERİR YÜZLÜĞÜNE

TABİ BENDE SÖZLENDİĞİMİZ GÜNDEN BU YANA 1 GÜN BİLE ÇIKARMADIK

SENİ ÇOK SEVİYORUM Bİ TANEM Ş:35

e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

Back