Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben yeniyim burada ama kac gundur yazdiklarinizi okumakdan cok buyuk zevk aldim cok guzel konular var ben bu forumu tesadufle buldum ve cok sevdim uye oldum...
Valaha bu konuya gelirsek ne ben ne de esim takiyoruz cunku malesef benim esim bi sene once kaybetti yuzugunu almanyaya tatile gittigimizde cok uzuldum o da cok uzuldu ama yenisini alcaz bu yazina insalah
bende gecen aylarda kaybettim cunku hamilelikten sonra parmaklarimda sislikler olustu ondan dolayi annem dedi kizim cikart yuzugunu kan toplanir diye dinledim ve kaybettim ve cok agladim uzuldum ama nafile her yer baktim kaybettim bulamadim ama alacagiz insalah bu yazina yeni alyanslar tabiki nisanlandimiz tarihi yazicaz :)
Ben Bazen takarım bazen takmam..keyfime göre yani... Birde mutfakta banyoda vs. sürekli unutuyorum sonra yüzük aramaya başlıyorum... Dışardada bazen son anda aklıma geldiği oluyo... bi bakıyorum unutuvermişim biryerlerde....
Ayrıcaaa.... Eşimde son 3 yıldır falan takmıyor...
Arkadaşlar... eğer cidden yüreğinizdeyse eşiniz ya da nişanlınız... o yüzük parmağınızda oluyor.... Bir de birlikteliğin ilk yıllarında bu tip şeyler daha önemli oluyor bence....ama bir kez çıktımı kalbinizden... bir daha yüzüğü taksan ne olur takmasan ne olur... Dışardan evli görünmesi çok önemli değil benim için... Önemli olan benim ne gördüğümdür... Tabii ki yüzüğü parmağında olan herkes için mükemmel eş tanımlaması yapmıyorum..
Evlenmeden önce çok takıntılıydım bu konuda... illa yüzük parmakta olacak diyordum ama geçti artık... İnsan olgunlaşınca... ve gerçekleri görünce... bunların pek önemi kalmıyor herhalde...
Sevgiyle Kalın...