Alttan kalan dersler ve mezuniyet

Yaz okulu sınavları daha kolay oluyor hem seçmeli ders kolay bi ders seçebilirim. Derslere gitmicem zaten sadece sınavlar. Evet 100 üzerinden 23. Dersle ilgili hiçbir şey bulamıyorum. Ne çıkmış soru ne de çıkacak konular

Hangi bölüm merak ettim:) hem çan hem finalden 50 zorunluluğu vardı bizim.ondan garip geldi.hiç mi sınıf arkadaşınız yok?bazı internet sitelerinde bölümlerin çıkmış soruları oluyo

Hangi bölüm merak ettim:) hem çan hem finalden 50 zorunluluğu vardı bizim.ondan garip geldi.hiç mi sınıf arkadaşınız yok?bazı internet sitelerinde bölümlerin çıkmış soruları oluyo
Eskiden bizim okulda oyledi. Çan yoktu ve 50 şartı vardı. Ben ikinci sınıftayken değişti. Sınıf arkadaşlarım var da o dersi almıyorlar. Alan birini de tanımıyorlar. İkinci öğretim arkadaşa sordum o da bilmiyor. İnternetten araştırdım face de sordum bulamıyorum. Dersi 300 kusur kişiden 22 kişi alıyor onların da kaçı devamlı bilmiyorum

Esinizin aramasi cok sacma veliniz gibi. Ben hocaya whatsapptan sormustum cevap vermisti sagolsun arayip sorarsaniz illaki cevap verirler.

Esinizin aramasi cok sacma veliniz gibi. Ben hocaya whatsapptan sormustum cevap vermisti sagolsun arayip sorarsaniz illaki cevap verirler.
Eşim hocayla samimi diye demiştim bi de ben telefonda ya da samimi olmadığım insanlarla konuşmayı hiç sevmem de. Yine de dediğiniz gibi arayı hocaya sormak mantıklı. Başka bi çözümü yok zaten bu işin.

İnşallah okulun bitmiştir.
Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…