- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi meral asya
-
14 ayar alirsan sattigin zaman yari yariya fiyat dusecek yani 500 aldin 250 ye anca satarsin.. eger kayip yaşamak istemiyorsan 22 ayar alcaksin taşli falan olmayan.. zarar etmezsin.. egerki pirlanta falan aliyorsan onlarda zaten oyle zarar yok satarken altinina degil taşina para weriyorlar zaten..kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku
Eskide kaldı onlar desenli niye almıyorsun diyorlar. Modern şeyler almalıymışım. Onlarda bana çok kaba geliyorniye millet şok oluyo ki, gayet zarar edilmicek bilezik tarzı. benim dugunde burma bilezikler takılmıştı ve zarar etmemiştik o yuzden yanii
kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku
Ne iki tenekesi... Ben evlendiğimde eski eşimle annesi ortak 1 tane bilezik aldılar. Sesimi çıkarmadım, utanırım zaten....sen mis gibi seni tutup elinden altın almaya götüren bi aile bulmuşsun da pahalısından alıp kendine kar çıkararak insanları kazıklamayı mı düşünüyorsun arkadaşım?? insanlar iki teneke bileziğe gelin gidiyorlar da gık çıkarmıyorlar..
oldukça itici bir düşünce..
bi de fikir vermiş insanlar okudukça bu zihniyetten çok rahatsız oldum..
benim değerim para pulla ölçülebilcek kadar ucuz değil :)
eminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..Ne iki tenekesi... Ben evlendiğimde eski eşimle annesi ortak 1 tane bilezik aldılar. Sesimi çıkarmadım, utanırım zaten....
Yok, boşandım, mutlu değildim ama ben şunu alın bu kadarlık olsun vs diyemezdim açıkçası..eminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..
Kalın olsun taşlı olsun o zaman
o zaman sen benim tezimi çürüttünYok, boşandım, mutlu değildim ama ben şunu alın bu kadarlık olsun vs diyemezdim açıkçası..
Aynen, ticaret halini almış artıko zaman sen benim tezimi çürüttünama yine de bu bir hediyedir ve hediye çok gelsin şöyle kazanç sağlayım diye düşünülmez.. ne kadar açgözlü bir toplum olduk hayretle izliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?