• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınnnn:))

Ben de pek anlamam. Tek bildiğim içi dolgu olsun, işçiliği çok olmasın.
Taşlı modeller zarar demek.
Aldırabilirsen trabzon burması çok iyi olur. :KK45:

ben evlenirken buse diye bir model vardı örgü gibi bişey 20 şer gramlık olanlarından almıştım işçiliği çok az.
daha sonra trabzon hasırının bilezik türü olanını aldım onunda işçiliği az oluyor.
22 ayar ve işçiliği az olanlardan 20- 30 gr arası olanlardan seçin bence.

Arkadaşlar bilezik alirken adana burgusu olsun. bakin benim bileziklerim adana burgusu değildir keşke alsaydim. bugün bilezikleri sattim araba almak için 2 bin zarar gitti yani geçen sene 10 bin aldilar 8 bin sattik:KK43: en güzel olsun demekle olmuyor. Adana burgusu ali. Derim. Taki seti alircaksa beşli seti olsun oda zarar etmez.. Ama siz bilirsin en güzeli alayim derken zararindan olursun..

kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
14 ayar alirsan sattigin zaman yari yariya fiyat dusecek yani 500 aldin 250 ye anca satarsin.. eger kayip yaşamak istemiyorsan 22 ayar alcaksin taşli falan olmayan.. zarar etmezsin.. egerki pirlanta falan aliyorsan onlarda zaten oyle zarar yok satarken altinina degil taşina para weriyorlar zaten..

niye millet şok oluyo ki, gayet zarar edilmicek bilezik tarzı. benim dugunde burma bilezikler takılmıştı ve zarar etmemiştik o yuzden yanii
Eskide kaldı onlar desenli niye almıyorsun diyorlar. Modern şeyler almalıymışım. Onlarda bana çok kaba geliyor

kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

sen mis gibi seni tutup elinden altın almaya götüren bi aile bulmuşsun da pahalısından alıp kendine kar çıkararak insanları kazıklamayı mı düşünüyorsun arkadaşım?? insanlar iki teneke bileziğe gelin gidiyorlar da gık çıkarmıyorlar..
oldukça itici bir düşünce..
bi de fikir vermiş insanlar okudukça bu zihniyetten çok rahatsız oldum..

sen mis gibi seni tutup elinden altın almaya götüren bi aile bulmuşsun da pahalısından alıp kendine kar çıkararak insanları kazıklamayı mı düşünüyorsun arkadaşım?? insanlar iki teneke bileziğe gelin gidiyorlar da gık çıkarmıyorlar..
oldukça itici bir düşünce..
bi de fikir vermiş insanlar okudukça bu zihniyetten çok rahatsız oldum..
Ne iki tenekesi... Ben evlendiğimde eski eşimle annesi ortak 1 tane bilezik aldılar. Sesimi çıkarmadım, utanırım zaten....

benim değerim para pulla ölçülebilcek kadar ucuz değil :)

ben de bunu demek istiyorum.. insanlar iyi niyet gösteriyorlar gelin diye gelecek kıza saygı gösterip elinden tutup altın alışverişine götürüyorlar bunlar kalkmış kazıklama kafasında bi de fikir verenler var.. inanamıyorum bu kadar paragöz olunmasına.. çok çirkin çok..

Ne iki tenekesi... Ben evlendiğimde eski eşimle annesi ortak 1 tane bilezik aldılar. Sesimi çıkarmadım, utanırım zaten....
eminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..

eminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..
Yok, boşandım, mutlu değildim ama ben şunu alın bu kadarlık olsun vs diyemezdim açıkçası..

Yok, boşandım, mutlu değildim ama ben şunu alın bu kadarlık olsun vs diyemezdim açıkçası..
o zaman sen benim tezimi çürüttün :D ama yine de bu bir hediyedir ve hediye çok gelsin şöyle kazanç sağlayım diye düşünülmez.. ne kadar açgözlü bir toplum olduk hayretle izliyorum..

Ayy altın ne kadar güzeeel:KK36: gerçi harcamak daha güzel

Tam bi tüketimciyim asla biriktiremem, batar zaten:KK70:

Aman olsa da olur olmasada napıyım yani

Bence ne alırlarsa tamam de ne gerek var:KK54:

Burma bilezik al satarken fiyat düşmez ama setlerde çok düşüyor özellikle taşlı olanlarda ya benim çok taşı var adam satarken yüzde otuz fiyatına satarsın anca dedi ve ben ne akla hizmetse aldım düğünüm dışında bir kere bile takmadım.
Ama bileziklerimin hepsini bozdurup bankaya yatırdım. Onlarda öyle çok fazla bi fark olmadı.
Yani bir de takıp takmaman önemli ona göre al bence takacaksan da şekilli güzel ama fiyat düşmeyenler de var benim bi tanesi öyle mesela onu bankaya vermedim belki takarım diye ama takmıyorum ben altın sevmiyorum. Altının değerini seviyorum sadece:KK70:

Back