• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınnnn:))

Az önce şu an aklında ne geçiyorda gördüm yazını dayanamayıp cevap yazmıştım
ya ben nısanlıyımm ya altın alınıcak aklımda agır altın nasıl secılır dıye bırsey ler gecıyo almısken agırı olsun dumu
Ağır altın ne yahu beğendiğini al diyesim geldi, hatta fazla abartma düğün hazırlığı malum milleti de düşün
Alıntı yasak diye alıntı yapamadım da burda yüzüne de yazayım :KK69:

Son düzenleme:
Ben anlamadım neden güzelini değil pahalısını istiyorsun. Beğendiğini alsana. Ayrıca altını satmak için alma. Her zaman alınmıyor çünkü. Kullanabileceğin zevkli şeyler al ki hep takabilesin. Ayrıca hatırası da var nişanda takılan takıların. Benim için öyle yani.

Az önce şu an aklında ne geçiyorda gördüm yazını dayanamayıp cevap yazmıştım

Alıntı yasak diye alıntı yapadım da burda yüzüne de yazayım :KK69:
tamam da ben hala aynı seyı soyluyorum agır pahalı altın secmek ıstyorum cok az altın ıstedık bu benım yatırımm olcak yenı ve hıc bırseyı olmadan bır yola gırcem zaten almaasına alcam suslu puslu seylerı almamam gerektıgını burdan ogrendım fıyat dusuyormus ve agır altın olsun k bı ısıme yarasın dımı neyın kafasını yasıyorsun sen demkten kendımı almıyorum

Ben anlamadım neden güzelini değil pahalısını istiyorsun. Beğendiğini alsana. Ayrıca altını satmak için alma. Her zaman alınmıyor çünkü. Kullanabileceğin zevkli şeyler al ki hep takabilesin. Ayrıca hatırası da var nişanda takılan takıların. Benim için öyle yani.
altın takmayı sevmıyorum

tamam da ben hala aynı seyı soyluyorum agır pahalı altın secmek ıstyorum cok az altın ıstedık bu benım yatırımm olcak yenı ve hıc bırseyı olmadan bır yola gırcem zaten almaasına alcam suslu puslu seylerı almamam gerektıgını burdan ogrendım fıyat dusuyormus ve agır altın olsun k bı ısıme yarasın dımı neyın kafasını yasıyorsun sen demkten kendımı almıyorum
Bunu kendine desen bunca insan şaşırmazdı şimdi sana
Bizde evlendik ama şu kadar adet bilezik alın diye bi talepte bulunmadık o gün gelince de en pahalılarını nasıl anlasam da seçsem de ne koparsam kar kalsa bana diye bakmadık olaya
Hatta annem bir de en incesini seç kızım düğün hazırlıkları malum diye de beni tasdikler nitelikteydi ( setin )
Diğer bilezikleri zaten eşimle karar verdik, sonra bozacağız ev için şundan olsun mu dedi olur zaten ben altın sevmem dedim bitti gitti

Siz başta az dedik madem eh tamam dendi gramla yırtalım çabasındasınız bariz
Yoksa zevkinize göre gidince orta halli bişey alırdınız, en ince değilse bile
Şu an aklındam ne geçiyor topiği yetmemiş BDV ye gelmişseniz bariz dert edinmişsiniz
Huzurdur dayanışmadır önemli olan istersen 10 dal 30 ar gramlık al neyi garantileyebilirsin, sizin gibileri hiç anlamadım anlamakta istemem

Konuna tavsiye hassas teraziyle git, gram şaşmasın

Bunu kendine desen bunca insan şaşırmazdı şimdi sana
Bizde evlendik ama şu kadar adet bilezik alın diye bi talepte bulunmadık o gün gelince de en pahalılarını nasıl anlasam da seçsem de ne koparsam kar kalsa bana diye bakmadık olaya
Hatta annem bir de en incesini seç kızım düğün hazırlıkları malum diye de beni tasdikler nitelikteydi ( setin )
Diğer bilezikleri zaten eşimle karar verdik, sonra bozacağız ev için şundan olsun mu dedi olur zaten ben altın sevmem dedim bitti gitti

Siz başta az dedik madem eh tamam dendi gramla yırtalım çabasındasınız bariz
Yoksa zevkinize göre gidince orta halli bişey alırdınız, en ince değilse bile
Şu an aklındam ne geçiyor topiği yetmemiş BDV ye gelmişseniz bariz dert edinmişsiniz
Huzurdur dayanışmadır önemli olan istersen 10 dal 30 ar gramlık al neyi garantileyebilirsin, sizin gibileri hiç anlamadım anlamakta istemem

Konuna tavsiye hassas teraziyle git, gram şaşmasın
o sızın kendı fıkrınızdır saygı duyarm

kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
bozdururken pek zarar etmek istemiyorsan

taşsız ve 22 ayar takılara bak

o sızın kendı fıkrınızdır saygı duyarm
Yeni mi geldi saygı aklına
Neyin kafasını yaşıyorsun diyordun bir yorum önce
Hassas terazi tavsiyem hoşuna gitti herhalde bu sefer ondan saygı duyasın tuttu
Her denediğin takıyı bi de o teraziye koyar, son kararı grama göre verirsin :KK25:

Yeni mi geldi saygı aklına
Neyin kafasını yaşıyorsun diyordun bir yorum önce
Hassas terazi tavsiyem hoşuna gitti herhalde bu sefer ondan saygı duyasın tuttu
Her denediğin takıyı bi de o teraziye koyar, son kararı grama göre verirsin :KK25:
ıyımısınız nedense sadece laf sokma amaclı yorum yaptıgınız dusunuyorum

Taşsız, işçilik olmayan sarı altın modeller seçmelisiniz. Eğer satacaksanız takı seti yerine sadece bilezik alın ya da 5'i bi yerde alırsanız değer düşmez. Herkesle aynı fikirdeyim, onlar sizin de aileniz olacak lütfen en pahalısını değilde onlar için en uygun olacak kadar altın aldırın.

Baştan altınları da mı siz istiyorsunuz? Nasıl istiyosunuz merak ettim. Hiç duymadım görmedim çevremdr böyle bişey.

Hem az istedik hem en pahalısı..
Çelişki yok mu?

Ben de şu altın isteme konusunu anlamıyorum gerçekten yazar mısın? Yani şu kadar bilezik mi istiyorum dedin? Veya onlar mı soruyor? Böyle bir şey varsa bir daha evlenirsem ben de yapayım. Yanlış anlama gerçekten merak ediyorum.

İşçiliği olmayan bilezik alabilirsin mesela burma bilezik al ve gramı yüksek olsun gram ne kadar artarsa fiyat o kadar artar ;)

Back