• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınnnn:))

tamam da onlarla beraber gıdıcem onların yanında nasıl derım k boyle bırsey

yok bu ayıp olmaz, hani pahalısını çıkar demiyorsunuz ki.
altın takmayacağım için değer kaybetmeyenlerden istiyorum diyorsunuz.
şahsen ben böyle yapmıştım, altınlar çekmecemde durdu bir kaç ay sonrasında sattım, takmışlığım çok nadirdir.

taşlı tuslu almak yerıne dırek altın al derım
taslar hem sureklı dusuyor
hem satmak ıstersen yarı fıyatına gıdıyor
altın her zaman altındır gunluk de kullanabılecegın cok kıbar tamamen altın olan setler var ınce kıbar oyle bırsey secebılırsın

Sanırım erkek tarafından pek hoşlanmıyorsunuz :KK14:

Konuya gelirsek evet işçiliği az olanı seçin onların genelde modelleri pek güzel olmuyor ama en azından zarar daha az oluyor birde ayarı düşük modellerden almayın oda satarken zarara etken

Sanırım erkek tarafından pek hoşlanmıyorsunuz :KK14:

Konuya gelirsek evet işçiliği az olanı seçin onların genelde modelleri pek güzel olmuyor ama en azından zarar daha az oluyor birde ayarı düşük modellerden almayın oda satarken zarara etken
yok canım tam tersı cokseverım nısanlımın aılesını onlarda aynı sekılde sadece mantıklı olanı yapmak ıstyorum fıkır alarak

Burma bilezik aal bence değer kaybetmez takı sete karşıyım eşim bana 2.500 tlye almis di takı setini sonrasında ben kullanamadim satmak isteyince değersiz oldu zincir alabilirsin yuzugude zaten satmassin ama burmayi tavsiye ederim

yok canım tam tersı cokseverım nısanlımın aılesını onlarda aynı sekılde sadece mantıklı olanı yapmak ıstyorum fıkır alarak
E iyi de bu mantıklı değil, kusura bakmayın ama para gözlük. Bizim adetimizde de damada altın saat takılır, kusura bakmayın ama benim eşim olacak insan alabileceğimiz en pahalı saati isteseydi, ben evlenmeyi 2. kez düşünürdüm.

Pahalı ? Onlar sizinde aileniz olacak farkında mısınız? Siz onlara pahali şeyler aldırmanın derdine düşmüşsünüz. Pes...
zaten alınıcak yanlıs anlamayın sadece altın kalcak bıze ve ben hıc anlamam nısanda aldıgım yuzuk yıne bana bırakıld ve cok ucuz bırsey aldım bask kuyumcuya sordum fıyatını cok nerdeyse yarı yarıya dustu altın konusunda hıc bılgım yok sadece bu

zaten alınıcak yanlıs anlamayın sadece altın kalcak bıze ve ben hıc anlamam nısanda aldıgım yuzuk yıne bana bırakıld ve cok ucuz bırsey aldım bask kuyumcuya sordum fıyatını cok nerdeyse yarı yarıya dustu altın konusunda hıc bılgım yok sadece bu

YÜZÜKTE öyle oluyor değer düşüyor

Burada gelinlik giymeyen hatta 2. El eşya ile evlenenleri bile gördüm. Ben kendi gelinligmi kendim aldım. Çünkü eşimin ailesi çocuk okutuyor. Onlarda alırdı ama zorlanır. 5 yıl üniversite okudum okumak ne zor okutmak ne zor bilirim. Hiç bişey istemedim ailesinden. Seti bile zorla aldılar. İşte bu da görgü ile alakali. Kalkmış en pahalisinin derdine düşmüşsün. Hiç mi bişey görmedin bu yaşına kadar ? Bedelmi biciyorsun kendine?

Ben konuyu okuyunca gelin düğün sabahı tası tarağı toplayıp kaçacak sandım.
:KK47:
Burada gelinlik giymeyen hatta 2. El eşya ile evlenenleri bile gördüm. Ben kendi gelinligmi kendim aldım. Çünkü eşimin ailesi çocuk okutuyor. Onlarda alırdı ama zorlanır. 5 yıl üniversite okudum okumak ne zor okutmak ne zor bilirim. Hiç bişey istemedim ailesinden. Seti bile zorla aldılar. İşte bu da görgü ile alakali. Kalkmış en pahalisinin derdine düşmüşsün. Hiç mi bişey görmedin bu yaşına kadar ? Bedelmi biciyorsun kendine?
canım sen nasıl bır goz le okudun ya bu kadar nasıl saptrdın soktyımm

Bütün kızların anladığı ama senin anlayamadığın altın mı :KK64:
insanın böyle derdi mi olur
Ve daha nişanlısın
senin şimdiki derdin acaba evlenince mutlu huzurlu olacak mıyım olmalıydı
Bide alacakları altınım çok pahalı olmasını seçmen için yardım istiyorsun bizden
Yanlış anlamayın ama benim altın meraklısı yengeme benzettim sizi :KK14:

Back