• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

altınnnn:))

Sanırım az takıcaklar o yüzden pahalı olsun istiyosunuz ama yanlış anlattığınız için tepki almışsınız ben anladım sizi :)

Yorumların hepsini okuyamadım ama pahali olsun diye direttiginiz için yanlış anlasiliyorsunuz.
Ben setimi su yolu beyaz altından aldirdim çünkü satmak değil kullanmak istedim çok severek kullanıyorum satmaya kalksam para etmez. Alyans ı severek istediğim model aldım çünkü satılacak bişey değil. 3 kalın bilezik aldı eşimin ailesi düz olanlardan seçtim çünkü düğünden sonra bozdurduk her birinden 50 tl zarar edecektikalsın yükseldi karlı çıktık.almaya eşimle birlikte gittiğimiz için kuyumcuya kullanmayacagim işçiliği az olsun dedim onun cikardiklarindan seçtim.

Gecen hafta erzurum burmalarımı bozdurdum
Bi cift 25 bin tuttu kayınvalideciğimi ilkkez bukadar sevdiğim bi gün oldu .

Erzurum burması alirim alirsam iyi oldu bu :KK70:

Aynen ayarı ve grm ı önemli onu atlama
Ben alışverişe cıkmadım kayınvalidemle o kendi almıştı
Sağ olsun altın konusunda cömerttir.
Eşimin sünnetinden kalma altınları bozdurduğu için süreklide der 150 grm borcum var sana diye

Konu sahibinin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum
En pahalı derken satarken en az zarar edeceğim demek istemiş

Yani kayınvalidesi atıyorum 20bin liralık altın alsa, ama bunun hepsi 14 ayar ve taşlı olsa satarken 10bine ancak satar

Ama 20binlik altının hepsi 22 ayar ve işçiliksiz ise 18bin civarına satar.

Yani konu sahibi kayınvalidesinin de zarar etmesini istememiş bir yandan.

Sadece yanlış anlatmış.

Bu arada neden satıyorsun diye hesap soranları da kınıyorum, burada nişan ve düğünden eline sadece yüzüğü kalan kadınlar dolu. Kimi borç ödemek için, kimi araba veya ev almak için satıyor.
Ben model değiştirmek için satmıştım mesela.
Neden olmasın?
Sanki büyük günah işliyor gibi itham edilmiş.

Konu sahibi size önerim, onlarla gitmeden önce siz başka bir kuyumcuya gidip sorun, danışın. Eğer böyle imkanınız yoksa da taşsız ve 22 ayar, en az işçilikli alın. Google'a diğer arkadaşların bahsetti erzurum burması mı neydi hatırlayamadım, onu aratın.

Önceden bir kuyumcuya gidip istediğin şartları say ve ona göre sana model göstersin. Söyleme ama kimseye, nişanlınla gidince öyle şeyler seçersin.

Bu durumu tuhaf bulan baska kimse yok mu? Bir sure sonra bu adamla evleneceksiniz. Onun ailesi sizin aileniz olacak. Iyi gunde kotu gunde birbirinize destek olacaksiniz. Ve siz su anda altin alisverisinde en pahali parcalari nasil bulurum diye dusunuyorsunuz.

Buraya kadar yorumlari okudum açıkçası bende ayni seyi düşünmüştüm yani tuhaf buldum. Bize kimse destek olmadi evlenirken herseyi esim yaptı durumumza gore aldik herseyi ona ragmen bilezik bilmem ne alirken hep uygun olanina yöneldim zaten biseyde istemedik. Konu sahibi ailesi alcak diye cok yüklenme bence durumları nasıl bilmiyorum ama bu tarz hesaplar bnce hos degil anlarlarsa napcan cok ayıp olur

Buraya kadar yorumlari okudum açıkçası bende ayni seyi düşünmüştüm yani tuhaf buldum. Bize kimse destek olmadi evlenirken herseyi esim yaptı durumumza gore aldik herseyi ona ragmen bilezik bilmem ne alirken hep uygun olanina yöneldim zaten biseyde istemedik. Konu sahibi ailesi alcak diye cok yüklenme bence durumları nasıl bilmiyorum ama bu tarz hesaplar bnce hos degil anlarlarsa napcan cok ayıp olur

Konu sahibi en pahalı derken satarken en pahalı olan demek istiyor
Yani en az zarar edeceği nedir onu soruyor

Konu sahibi en pahalı derken satarken en pahalı olan demek istiyor
Yani en az zarar edeceği nedir onu soruyor

Bir yorumunda fazla altın istemedik o yüzden pahali almak istiyorum demiş ama yani yine satacak ama ben o yorumundn sonra boyle bir yorum yaptım canim

Düğünden sonra bozduracaksanız işçilik ücretinin az olduğu;daha çok para edecek bir Şeyler seçmelisiniz.

kızlar ya butun kadınlar altından anlıyor ben tek mı analamıyorum ya haftaya altın almaya gıdcz nısanlımın aılesıyle be secıcem altınalrı ıstedgm hangısıyse onu alcaklar ama ben sadece goruntusune bakıyorum ama pahalı olmasını da ıstyorum altın yuzuk alırken nasıl ve nelere bakmam gerekıyor onerılerınız beklıyorum pahalı parcalar secmek ıstyoorum dugunden sonr satcm hemn cunku :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
canım alışverişten bikaç gün önce sen gez kuyumcu filan araştır öğrenmiş olursun.alışverişin de rahat gecer:)

ya ne ilginç insanlar var kendileri evlenirken az takılmış diye konu sahibini hırslı altın düşkünü ilan etmişler hemen kızcağız satmayı duşunuyor bellıkı borcu olacak düğünden sonra borcunu karşılayacak ıktar takılsın istiyor hem de zarar etmesin istiyor altınlardan.Bu sitede herkesin maddi durumu farklı kimi asgari ücretle geçiniyor kiminin evinde devamlı kadın yardımcısı var kiminin alyansı yok kimi tiffany co pırlanta takıyor gayet normal

eminim eşinle ve kayınvalidenle mutlusundur çünkü benim gördüğüm kv ne kadar çok para döker altın takarsa o kadar çok şey bekliyor gelinden.. ama gönlünden kopanı alırsa, gelin de buna saygı gösterirse o kadar saygılı ilişkileri oluyor..
Genellememek lazim. O kisinin karakteriyle ve gorgusuyle dogru orantili

ya ne ilginç insanlar var kendileri evlenirken az takılmış diye konu sahibini hırslı altın düşkünü ilan etmişler hemen kızcağız satmayı duşunuyor bellıkı borcu olacak düğünden sonra borcunu karşılayacak ıktar takılsın istiyor hem de zarar etmesin istiyor altınlardan.Bu sitede herkesin maddi durumu farklı kimi asgari ücretle geçiniyor kiminin

artık borcsuz evlenen çift çok az..ciftlerin geneli zaten altınları satıp borc ödüyor en azından benim gozlemlerim öyle. kendileri borç ödeyecek diye aileye pahali altin aldirmak cokta normal degil en azından benim icin. Konu sahibini altın düşkünü ilan etmedik sadece bencilce düşüncesi.

artık borcsuz evlenen çift çok az..ciftlerin geneli zaten altınları satıp borc ödüyor en azından benim gozlemlerim öyle. kendileri borç ödeyecek diye aileye pahali altin aldirmak cokta normal degil en azından benim icin. Konu sahibini altın düşkünü ilan etmedik sadece bencilce düşüncesi.
belki çok fakir değil erkek tarafı durumlerını bilmiyoruz ki ben çok fedakar gelin adaylarını saf buluyorum açıkçası burdan okuduklarım da beni haklı çıkarıyor nerdeyse tüm masrafı yapan gelinler var bence ister eğitimli ister eğitimsiz olsun gelin gelin gibi değer almalı imkanlar ölçüsünde

Back