Altınlarımı birer birer elimden aldılar 😓

Eşim 35 bin lira kadar birikimini babasına vermiş zaten adam birltirdiğini vermiş yani borç var diye.Babası da düğün için baktığı hayvanları satacaktı tabii ki yoksa biz düğünümüzü kendimiz yapardık eşimin elinde birikimi kalmamış ki

Esinizin birikimi kalmadiysa bu esinizin sorunu. Evlenmeseydi. Sizi kesinlikle suclamiyorum ama o altinlar olmasaydi elinizde kp baska bir seyinizi isteyecekti,yine oklar sizin haneye donecekti yani. Esiniz cebi bosken evlenmemeliydi

Eşim yapı olarak kimseye ters bir şey diyemeyen ılımlı biri.Fazla merhametli benden daha dazla verici o altınlar sana takıldı son söz hakkı da senin diyor karışmıyor olan bana oluyır
Üzgünüm ama eşinizin davranışı merhametinden değil. Sizinle evlenerek artık kendi ailesini kurduğunu idrak edemeyen sorumluluk duygusu olgunlaşmamış bir birey. Tahmin ediyorum ki bundan sonra biriktireceğiniz diğer paralar da risk altında. Uyanık olun paranızı kaptırmayın

ne borcu varmış kayınpederin de arkadaş öde öde bitmiyor
Düğün borcu da değil ha.Yem borcu kredi kartı borcu mobilyayı eşimden başka ödeyen yok o da 100 200 eline ne geçerse veriyor.1500 ev kirası elektrik elimizde bir şey kalmıyor ikimiz de asgari ücretliyiz.Hani altınlarım mobilyaya falan gitse canım yanmazdı

madem ödiyemicem ne altın yapıyon kp. bak ya durumun yoksa bi bilezik al 3-5 binliralık çekil köşene milllet kredi çeksin kendi evini ödesin aynı şey oldu belki kredi çekip ev mobilyası alsan sana daha ucuza malolacak üzüldüm adına .altınlar gitti geri gelmez o kpden eşinin tutumu ne aileyle bidaha görüşme eşinde durumu oldukça bilezikleri yerine geri koysun

Kadının parasına göz diken adamlar
Akılları sizin altınlarda resmen 10 ayda ne var ne yok almışlar. Nasıl takılarını bize ver diyebilmişler. İnsan ar eder istemeye. Şu iki yıldır insanlardaki rahatlığı gördükçe şaşırıyorum

Eşimin ailesi hiç bişeye karışmadı benim ailemde herşeyi kendimiz yaptık altınlarımın bir kısmıyla ev peşinatı yaptık bir komşuyla araba peşinatı hiç te böyle sıkıntılara yaşamadım hakları yoktu herşeyi defolu aldık olsun

3 gün 3 gece düğün mü yaptınız ne bu kredi çekme araba satma hayvan satma keşke vermeseydiniz. Biz evleniceğiniz zaman kimseden yardım istemedik. Gittik 10000 tl komple ev eşyası aldık tamm kaliteli değildi ama 1 2 sene idare etsin dedik.borcumuz bitince gittik evi yeniden döşedik. Kimseye muhtaç olmadan ve altınlarımında hepsi bende. Düğün zamanıda hiç şıkışmadık

Keşke bankaya yatırdım altın hesabına vadeli falan deseydiniz. Madem eşiniz karışmıyor. Siz de yok diyemiyorsunuz. Çok sıkışırsın anlarım kim olsa yardım eder. Ama adam durmadan geliyo bilezik istemeye. Boşuna hayvanları satıp o kadar bilezik almamış sonradan alırım diye düşündü demek ki. Yani böyle insanları sevmiyorum. Lafa gelince de her şeyini aldık yaptık ettik derler.

öyle bi noktadayken istiyor ki yumurta kapıya dayanmış oluyor icra gelecek diyince mecbur bırakılıyoruö
Bana nedense hiç inandırıcı gelmiyolar ya. Bir gelin alıyolar ona da verdikleri bilezik yaptıkları eşya gözlerine geliyo sonra yok icra yok borç diye sömürüp duruyolar. Hiç inanmıyorum artık böylelerine altıüstü cimrilik fasafiso.

Ailemin taktiğini da istemez heralde diyosunuz ama niye istemesin ki? Borç icra kapıya gelince direk sizin altınlar geliyo adamın aklına. Daha önce yardım etneseniz verin bosverin diyecektim de sizde gayet anlayışlı davranmissiniz. Bundan sonra elinizdekilere bı yer yapın vermeyin onlarda sizin kötü gününüze lazım olur. Sanırım kayınpeder inekleri satınca geçimini de yapamiyo. Bu kadar kredi cekiyo bari iki inek alsada koysa.

Canım benim... Üzülme ama olsun. Benim kayın validem ve kayın pederim bana düğünde toplam 3 tane 14 gramlık bilezik taktılar Senin kalan altınları bile etmiyordu toplamda taktıkları. Düşün artık. Daha ötesini söyleyim benim kayınvalide illa bizim memlekette olcak düğün diye tutturdu. Bin tl ye iki bin tl ye halledebilmek için cimrilikten köyde yapmak istedi. Tabiki de kabul etmedik kız tarafı olarak. VE İSTANBULDAKİ ASIL DÜĞÜNÜ BİZ YAPTIK!!! Ben de ilk gidip onun taktığı o 14 gramlık bilezikleri sattım borçları öderken. Tabi o incecik bilezikler ödeyemedi borcu. Yani evlendim borçlu çıktım Merak etme çok daha kötüleri de var de ve hiç boşu boşuna üzme kendini.

Elinizi vermissiniz kolunuzu kaptirmaniz an meselesi. 2 aya kalmaz baska bi icra mevzusu için gelir. Şimdiden dur demezseniz çok sıkıntı çekersiniz soyleyim. Size guvenmelerine asla musade etmeyin. 1 sene sonra da maasiniza göz dikerler

oluyor bazen dıyorsunuzda zaten hayatta bi sorun cıkmszsa 1 kere evleniyorsunuz fazla ılımlı geldınız bana..ben kabullenemezdım herhalde

Ay benimki de 14 gramlık ince burmalardan taktı sözümde. Kolumdan geçirirken bükülüyordu valla. Yok burma takıyosun madem azcık ağır olsun yani. Sonra değiştirdi sevmediğimi söyleyince

oluyor bazen dıyorsunuzda zaten hayatta bi sorun cıkmszsa 1 kere evleniyorsunuz fazla ılımlı geldınız bana..ben kabullenemezdım herhalde
Elbette kimse istemez boyle bir seyi sonucta planlarimiz alt ust oldu. Ama,
Para belki sonradan gelir de anne baba gelmiyor..
Insan kıyamıyor uzulduklerinde agladiklarinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…