Altınlarımı birer birer elimden aldılar 😓

Sizin ailenizin paraya ihtiyacı olsaydı icralık olsalardı yine aynı tepkiyi verir misiniz?

beyaz eşyayı genelde kız tarafı yapmıyor mu? Neden eşinizin babası yaptı ki.
Keşke babası 35000 borcunu ödeyip durumum yok deyip hiç karışmasaydı düğüne. Hayvan sattı diyorsunuz araba sattı diyorsunuz kredi çekti diyorsunuz üstüne bir daha hayvan sattı diyorsunuz. Bu adam hobi olarak hayvancılık yapmıyorsa elinde avucunda birşey kalmamış. Bu adamın inşallah eşinizden başka evlenecek çocuğu vs yoktur. Olan ona olacak birşey kalmamış olacak garibime.

Neden verdiniz ki? Sonuçta altın bir kadın için güvencedir ve ev alınmadığı sürece satılmamalı ve de verilmemelidir bana göre. Bir de zor bir zamandan geçiyorken size böylr bir konuyla gelmeleri hiç hiç hoş olmamış açıkcası.

Lutfen kimse gazlamasin.ben 10 sene once evledim.esim bekar ikien yurtdisinda calisib parayi ailesine verdiyi halde bir bilerzik bile takan olmadi.esim krediyle bilerzik aldi annesi mahcup olmasin diye duyunde bi bakdik onu babasi takiyo anne sahte taki takdi.4 blerzik 4 cerekle duyunu tamamladik,hemen ertesi onlarida satib duyun masraflarina verdik,ve bitti,iki sene cile cektikdeny sonra yurtdisina ciktik esimin ailesine veripte hesabini tutmadigi maaşkadar aldigi halde 2 senede evin pesinatini verib krediye girdirdim bu arada oz abim kefil oldu sonra yine abim kredi cekti araba aldik,suan kredi veriyoruz amacok sukur catimiz,arabamiz var.amma ailesi hep esim icin kutsal,ne zaman para isteseler yolluyor kendimiz abimden aldigimiz halde.ahiretde faydasini goruruz inşàAllah derd etme,herseyi Allah goruyor

Valla ne yapsalardi, icralik mi olsalardı. Analamdim.
Esinize söyleyin düğünümüzu babam yaptı demesin madem, sizin de siniriniz geçsin.
Kendiniz yapsaydiniz hanfendi herseyinizi. Olur biterdi. Yapamadığıniz da kalsaydı. İnsanlar da hayvanlarini satmasaydi. Sizin de bileziginizi istemeselerdi.
Dünyanın en anlamsız meselesi bu altın meselesi
Gebeliğiniz için geçmiş olsun.
Annemlere verdim altinlarimi falan deyin. Vermeyin

Hemen bi borca girin bence ev araba mutlaka biseyler alin krediniz fln olsun. Suan onlara gore siz rahatsiniz ne varkosede duracagina alalim mantigindalar. Merak ettigim ise herseyin ucuzuna kactiysaniz ailenizde yardim ettiyse niye kredi cekiyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…