- 3 Nisan 2014
- 36.135
- 147.292
- 798
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
kusura bakmayın da o zaman böyle bir kadının ailesine dahil olmamalıydınız ,göstere göstere çaçaronluk etmiş...
bak yeminle şunla karşılaştım ben ;annem aradı ,boş beleş oğullarına memur gelin almışlar.. maaşlı! ümüğüne kadarda kurutmuşlar.
konu sahibesi aşık olmuş ve hala aşık göremiyor ama görecek ..
eşiyle ailesi danışıklı dövüş değilse ben bir şey bilmiyorum.
vakkodan mı alışveriş yapmışlar ben o kısmı kaçırmışımvakkoya giderken bir sigara parasına muhtaç kalacağınızı nasıl öngörmediniz durumlar bu haldeyken. durumunuz yokken ne adeti ne örfü? 3 defa alışverişmiş. 45 dakikaya düşmesin yol tabi ki durum bu haldeyken! araba yatırım değildir. kilometre yapacak, eskiyecek modeli geçecek masrafı vergisi de cabası. ayrıca ihtiyaçlarını karşılayamayacağınız bir çocuğu dünyaya getirmek bencillik. yaşınız önemli değil Allah nasip edecekse her yaşta olur. önce durumunuzu düzeltip zemin hazırlamanız gerekir çocuğa.
yasınız kaç?Yeni gelinim, yatak odam ve çeyizim dışındaki her bütün eşyalarımı görümcelerim aldı. Kv 3 bilezik taktı. Ailem 5 bilezik. Altın delisi biri değilim ama yaşım var ve çocuk düşünüyoruz. Eşimin maaşı çok düşük, evimiz yok kiradayız. Kayınvalide erkek kınasında takılan altınların hepsini harcamış bana hiç bir şey vermedi. Sonradan öğrendim ki erkek kınası yapma sebebi altınların kendisine gelmesiymiş, çünkü düğünde eşimin iş yeri haricinde ona kimse bir şey takmadı.
Eşime ısrarla kınada takılanları sormasını istedim, ben onları harcadım borcum vardı, sonra veririm size demiş. Ne kadar olduğunu da bilmiyorum. Eşim de çok borçlandılar dedi ki kv hiç bir şey yapmadı. Şu an biz annemden alıp yiyoruz ayın 15 ine kadar sigara paramız bile yok. Eşime dün sert çıktım, yeni evliyiz, eksideyiz, ihtiyacımız var neden böyle yapıyor diye. Düğünde takılanlara dokunmak istemiyorum zaten çok az bari arabaya yatıralım, yatırım olsun diye. Eve zaten peşinat bile olmaz.
Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım? Konuşmuyorum eşimle...daha 15 günlük evliyiz yaşadığıma bakın..
ben de 3 vesaitle gideceğim yolu aracımla yarım saatte alıyorum34 yaşındayım, memurum, eşimin geliri çok düşük yeni işe girdi. Arabayı 3 vesaitle işe gittiğim için istiyorum. 2 saatlik yol arabayla bana 45 dk olacak. Bütün birikimime nişan, kına yaptım bana düşen eşyaları, ailemin takacağı altınları aldım. Ailemde sağlık sorunları vardı bütün birikimleri hastanelere gitti
34 yaşındayım.yasınız kaç?
kv den çok kurnazmış ,altınların üzerine su iç
Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama bizde düğünü erkek tarafı yapar takılan altin,para ailenindir.Geline takılacak takılar önceden söylenir 5 bilezik,set vs.Ekstradan takmak isteyen olursa yine takar ama düğünde gelenler ailenindir,düğünde yapılan borçlara harcanır sizin kv nin yaptığı kınaya gelen altının kavgasını etmeniz saçma ve haksız bence.Cunku kv den daha önce kime ne taktiysa kendi düğününde o geri gelmiştir.
Hiç vicdan da mı yok! Üzüldüm şimdi sizeOlsun en azindan bizimkiler gibi. Insan içinde, Koluna taktigi bileziği. Eve gittinde kolundan cikartip almadi..
Bunu yapan k.pederim... kvdem de hiç ses cikartmamisti...Hiç vicdan da mı yok! Üzüldüm şimdi size(( Kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır
34 yaşındayım, memurum, eşimin geliri çok düşük yeni işe girdi. Arabayı 3 vesaitle işe gittiğim için istiyorum. 2 saatlik yol arabayla bana 45 dk olacak. Bütün birikimime nişan, kına yaptım bana düşen eşyaları, ailemin takacağı altınları aldım. Ailemde sağlık sorunları vardı bütün birikimleri hastanelere gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?