Arkadaşlar ben bunu sorun etmeliyim, hata mı ettim tartışarak diye fikir almak için yazdım. Rahatımı düşündüğüm için değil araba mevzusu. Geçmiş konularıma bakarsanız otobüs, metro bana işkence gibi. Depresyon ve anksiyete tedavisi görüyorum. İlaçlarla durağan haldeyim şu an, işe gidip gelebiliyorum. Dün altın yüzünden tartışırken de ilk söylediğim; 2 aydır terapiye gidemiyorumdu. Çünkü benim için açıkçası yemekten, sigaradan, evden de önemlisi terapilerim. Geçmiş konumu okursanız, psikolojik olarak yıkımdaydım, artık yapılan hiç bir şeye tahammülüm yok. Ve bu aile adetten farklı yaptıklarımızı aylarca yüzümüze vurdu. Annemle 1 senedir sadece düğünde görüştüler. Kv nin yapacağı hiç bir şeye tahammülüm kalmadı. Altın gelse beni depresyondan çıkarmayacak ondan eminim yani
İşinize yakın bir yere taşının. Gerekirse ev küçük olsun, eski olsun, önemli olan yolu kolaylaştırmak. Arabayı unutun, masrafı altından kalkamazsınız şu durumda.
Altınlar konusunda haklısınız, altınlarla ilgili tartışma çıkarmak konusunda haksızsınız.
Eşinizi sıkıştırmak size bir şey kazandırmayacak.
Dugunde sizin tarafın taktıkları ile idare edin madem.
Erkek kınasında sizin misafirleriniz zaten altın takmamıştır.
Bırakın onların olsun o taraftan gelen.
Yada uygun bir zamanda son kez kendiniz sorun kayınvalidenize.
Sonra da bir daha açmayın konuyu, onların ayıbı olsun.
Dünürlerin görüşmesi de şart değil boşverin.
Bizimkilerin bir düşmanlığı yada alıp veremediği yok, ama senede 2-3 kere görüşürler, birbirlerine iki sokak mesafedeler.
Hiç eksikliklerini hissetmedik :)
Elinizdeki altınlar sağlığınızdan önemli değil.
Gerekirse onlardan bozdurup gidin terapiye.