Altınlar ve kv

Çalışmıyorsaniz çalışın bir zahmet

İster 100 altın olsun hazıra dağ dayanmaz

Şu halde sigara çok acil bir ihtiyaç gibi bahsetmissiniz icmeyiverin efendim aç kaldiginizda sigara karın doyurmaz

Okuduğum en mantıksız konulardan biri. İnsanın bu kadar mantıksız davranabilmesi için zorlaması lazım. Yiyecek yemeğiniz yok, ama maşallah ne bebekten geri kalıyorsunuz, ne sigaradan, ne balayından, ne lüks nişanından, kınasından, ne arabadan, ne Vakko'sundan, ne altınından... Ooh suyundan da koy. Karı koca hiç mi hesap kitap yapma yetiniz yok, birinizde bile? Saçma sapan işlerle kendi kendinizi batırmışsınız. Aklınızı başınıza almazsanız daha da beter durumları göreceksiniz.

Atalarımız ne güzel demiş, ayağını yorganına göre uzat diye...

15 günlük evlisiniz sigara paramız bile yok diyorsunuz çocuk istiyoruz erkek kinasindaki altınları istiyorum diyorsunuz bu sebeple eşinizle konuşmuyorsunuz

Hadi buradaki 4 yanlısı bulalım

Anneniz görümcenize haddini bildirseydi
İster isteyin ister istemeyin. Beni ilgilendirmez. Kv altını size verse de vermesede buda beni ilgilendirmez. Size altınları istemeyin diyen de olmadı, ilk mesajda yazdıklarınızla şimdi söyledikleriniz de alakasız. Size bir tavsiye içinize dert olan şeyleri zamanında çözmezsiniz sonra çok uğraşırsınız.

Ben düğün istemedim, gittiğim düğünlerde bile atak geçiriyorum. Kıyamet koptu! Nişan yemekli olacak dendi, kınada organizasyon tut sıradan mı yapacaksın dendi, lükslerinden ve gösterişlerinden zerre tevazu etmediler. Ben de bilirdim o birikimimle şimdi rahatça oturmayı. Her şeyin lafı edildi. 3 görümce bir kaynana, tek oğlan... hele eşim! Çok iyidir, çok tatlıdır ama lüks manyağı! Ben pazardan giyinirim, nerde ucuz varsa ordayımdır. Hele düğün vs ye para harcamak o kadar gereksiz ki bana göre..gelinliğimi kiralamak istedim onda bile aşalayıcı bir sürü laf ettiler. Ki onlar alacak. Fiyatını duyunca pazardan mı aldın onu da diyorlar..ben biriktiririm, gelecek kaygısı var bende. O da sayelerinde uçtu gitti. Hava atacaklar ya millete.

Ben deneyim ve fikirlerinize güvenerek şunu soruyorum; gereksiz bir tartışma mı yapmışım? Özür dilemeli miyim? Allah razı olsun eşyalarımı ablaları aldı, altınlar da onların olsun demeli miyim? Sigara vs örnek olarak verdim lütfen abartılacak olan konu o değil. Bağımlısı bile ben değilim, eşim.

Eşinin bu yaşına kadar hiç birikimi yok mu

Sen eve kınaya nişana harcadın ama ona düğünleri görümce yaptı

Adam 35 e kadar hiç mi biriktirmemişti

Altınların fiyatıyla eşyalar aşağı yukarı aynıysa sesinizi çıkarmayın. Ama düğüne giderken de takılar sizden gitmesin. Gelir eşitliği önemli bence özellikle erkek düşük alınca eşinden sorunlar çıkıyor. Bir de arabayı aldığınızda esinizden size sıra gelir mi sizce. Marka düşkünü ise rahatına da düşkündür gibi geliyor.

Altınların fiyatıyla eşyalar aşağı yukarı aynıysa sesinizi çıkarmayın. Ama düğüne giderken de takılar sizden gitmesin. Gelir eşitliği önemli bence özellikle erkek düşük alınca eşinden sorunlar çıkıyor. Bir de arabayı aldığınızda esinizden size sıra gelir mi sizce. Marka düşkünü ise rahatına da düşkündür gibi geliyor.

Oncelikle gorumcenler hediye mi aldi.
iki kisisiniz ohh basbasa mis gibii.
sen de iş bak esinde calissin simdi gecinmeye bakin bi.
evde alinir araba da hepsi adim adim strese girmeyin ama bu ulkede olur mu bir omur borc odemek orta sinifin gorevii.
kaynananinda yuzune bakip boyle boyle haram olsun de yada esine de ondan sonrasi fasa fiso vermez o kadin.

Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama bizde düğünü erkek tarafı yapar takılan altin,para ailenindir.Geline takılacak takılar önceden söylenir 5 bilezik,set vs.Ekstradan takmak isteyen olursa yine takar ama düğünde gelenler ailenindir,düğünde yapılan borçlara harcanır sizin kv nin yaptığı kınaya gelen altının kavgasını etmeniz saçma ve haksız bence.Cunku kv den daha önce kime ne taktiysa kendi düğününde o geri gelmiştir.

Eee evlenmeseydiniz o zaman.
Ne diyelim yani buna şimdi başka... kendiniz bile isteye evlenmişsiniz, her denileni yapmışsınız.
Yapmasaydınız.
Veya bu saatten sonra yapmayın. Hesabını bilmeden size 2 beden büyük lüksler isteyen çocuk akıllı kocanızı yönetin.

Düğünde de annemin zamanında taktıkları geldi. Zaten düğünde sadece bizim taraf taktı. Şimdi onların annemin mi olması gerekiyor

Peki

Anladım zaten ve çok haklısınız ben olsam bende kırılırım. Inşallah yavaş yavaş eşiniz anlar. Sizde kv ile mesafeyi koyun. Bastan ne olduģunu belli etmiş oldu.
Allah yardımcınız olsun.

Zaten Herşeyi görümcelerin Fazlasıyla yapmışlar Kv de belki kı ada yapılanların borcunu ödemek istemiştir sonuçta görümcelerde borçlandı biryerlere bu şekilde düşünün bir

Bir de neden çalışmıyorsunuz ? Eşinizin maaşı düşükse oba destek olmuş olursunuz hem eve de katkınız olur.

Anladım zaten ve çok haklısınız ben olsam bende kırılırım. Inşallah yavaş yavaş eşiniz anlar. Sizde kv ile mesafeyi koyun. Bastan ne olduģunu belli etmiş oldu.
Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim, kibarlığınız ve yorumunuz için.

Suç eşinizde. Başka suçlu aramanıza gerek yok. Siz çok sorumluluk almışsınız üzerinize her adımda. O ise ya size ya ailesine yıkmış her şeyi. Şimdi sigarayı bırakmaması da normal durum sıkışık diye çünkü öyle sorumlu bir karakter değil.

kusura bakmayın da o zaman böyle bir kadının ailesine dahil olmamalıydınız ,göstere göstere çaçaronluk etmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…