Altınlar ve kv

Çalışıyor munuz? Eşinizin maaşı ne kadar?

Bir de yanlış anlamayın ama paramız yok diyorsunuz ama sigara içiyorsunuz. Ekonomik durumunuz düzelene kadar sigaradan kısamaz mısınız?

Şu yorumlar içinde en mantıklısi bence bu yorum hadi araba ihtiyaç onu anlarım ama kusura bakmayın sigara bir ihtiyaç değil bırakın madem o kdr borcunuz varsa ki kolaysa sen yap dersin şimdi yaptım ki söylüyorum bir günde bırakılıyor

45 dk arabayla gitmek,benzin fiyatlarından haberiniz var mı?

Çocuk nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu yoklukta?

Hamile kalmayı düşünen birinin sigarayı bırakması gerekmez mi?
Hemen düşünmüyorum çocuk, bir ev kredisine girip yarılayınca en azından.. ama peşinat bile yok elimde. Yaşım genç olsa hiç düşünmem şu an. Ama 2 sene içinde olsa iyi olur. Sigara konusunda eşimleyken tek tük içiyorum bağımlı olan o

Eşim sigara bağımlısı, diğer yorumda yazdım, bırakmak değil böyle tartıştıkça kartonla alıyor sağolsun

Eşim sigara bağımlısı, diğer yorumda yazdım, bırakmak değil böyle tartıştıkça kartonla alıyor sağolsun

O zaman yapacak birşey yok sende onu zorla madem araba al kredi çek kendi evine yap yada en güzeli sen günde on lira harciyorsun bende hergun kendime on lira harcayarak güzellik malzemesi kıyafet alın gereksiz şeyler alın belki anlar

Bu sigara bağımlılığının ne olduğunu biliyorum ama bırakmak istemekle alakalı sanırım diretmelerle olmuyor gerçekten ama gereksiz olduğunu anlatabilirseniz birabilir

Daha 15 günlükken kendinize ve eşinize evliliğinizi haram ediyorsunuz yapmayın. Hele yatakları ayırmak çok yanlış bence. Kv yaptığıda çok ayıp. Ben bu altın yüzünden düğünlerde oluşan muhabbetlere sinir oluyorum ve genel olarak da düğünden sonra hep bu altın kavgası meydana geliyor korkuyorum vallahi..

e zaten yeni evlisiniz ve kiradasınız neden işinize yakın ev tutmadınız?
araba alıp 45 dk lık yola benzin yakmak yerine taşının.
Köyde çalışıyorum, iki şehir arasında bir yerde kalıyor. Köyde oturmak istemiyorum. Yakın olan semtler oldukça pahalı..en uygun yer şu an oturduğumuz yer.

Bir yorumda yazdım tekrar yazayım, birikimimle yatak odamı, mutfak beyaz eşyamı, çeyizimi, ailemin bana taktığı bilezikleri aldım. Onların isteği üzerine yemekli bir nişan ve organizasyonlu kına yaptım. Ayrıca şu an bir sürü masraf çıkıyor, 5000 kredi çektim, evin tadilatını yaptırıyorum. Çok mu az görünüyor karşıdan? Balayına da kredi kartımla gittik.

Bir de maşallah öyle adetleri var ki, 3 kez damat beyi alışverişe çıkarttım. İnanın 10 bini bulmuştur. Helal hoş olsun. Eşim o benim. Ama onlar beni hiç çıkartmadı, sevgili kv kendi yakıştırdığını almışmış, poşetle verdiler elime.

Erkek tarafının altın borcunu siz mi ödüyorsunuz? Eşiniz mi almıştı altınları? Siz de kendi aileniz adına çok masraf yapmışsınız ödemeyi de siz yapıyorsunuz. Eşinizin annesi altın alma ve düğün masrafında yrdımcı oldu mu?

Valla siz hatayı en başta yapmışsınız. Eşinizle çıkacaktınız ne beğeniyorsanız alacaktınız. Kimseyi de karıştırmayacaktınız.

Hayır kendi ailemin bana takacağı bilezikleri aldım. Düğünü de görümcem yaptı sağolsun. Ama bu aile 3 yıldır evlenin, çocuğumu oyalama, biz her şeyini yapıcaz bırak para biriktirmeyi, annen baban hasta olsa da düğün olur nolacak diye beynimi yiyen bir aile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…