- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Çalışıyor munuz? Eşinizin maaşı ne kadar?
Bir de yanlış anlamayın ama paramız yok diyorsunuz ama sigara içiyorsunuz. Ekonomik durumunuz düzelene kadar sigaradan kısamaz mısınız?
Anneme çok yardımcı oldu sağolsun[
peki evlediğiniz kişi kim
annenizde destek olan mı, babanızda destek olan mı?
kafam karıştı
Hemen düşünmüyorum çocuk, bir ev kredisine girip yarılayınca en azından.. ama peşinat bile yok elimde. Yaşım genç olsa hiç düşünmem şu an. Ama 2 sene içinde olsa iyi olur. Sigara konusunda eşimleyken tek tük içiyorum bağımlı olan o45 dk arabayla gitmek,benzin fiyatlarından haberiniz var mı?
Çocuk nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu yoklukta?
Hamile kalmayı düşünen birinin sigarayı bırakması gerekmez mi?
Eşim sigara bağımlısı, diğer yorumda yazdım, bırakmak değil böyle tartıştıkça kartonla alıyor sağolsunŞu yorumlar içinde en mantıklısi bence bu yorum hadi araba ihtiyaç onu anlarım ama kusura bakmayın sigara bir ihtiyaç değil bırakın madem o kdr borcunuz varsa ki kolaysa sen yap dersin şimdi yaptım ki söylüyorum bir günde bırakılıyor
Eşim sigara bağımlısı, diğer yorumda yazdım, bırakmak değil böyle tartıştıkça kartonla alıyor sağolsun
araba su yakıyor sanırım sizin.vallahi ben de 3 vesait gidiyorum arabamda var içim gidiyor arabayla çıkınca giden benzine.Ben işe 3 vesait gidiyorum, 2 saat sürüyor, araba alırsam 45 dk ya düşücek
Köyde çalışıyorum, iki şehir arasında bir yerde kalıyor. Köyde oturmak istemiyorum. Yakın olan semtler oldukça pahalı..en uygun yer şu an oturduğumuz yer.e zaten yeni evlisiniz ve kiradasınız neden işinize yakın ev tutmadınız?
araba alıp 45 dk lık yola benzin yakmak yerine taşının.
Bir yorumda yazdım tekrar yazayım, birikimimle yatak odamı, mutfak beyaz eşyamı, çeyizimi, ailemin bana taktığı bilezikleri aldım. Onların isteği üzerine yemekli bir nişan ve organizasyonlu kına yaptım. Ayrıca şu an bir sürü masraf çıkıyor, 5000 kredi çektim, evin tadilatını yaptırıyorum. Çok mu az görünüyor karşıdan? Balayına da kredi kartımla gittik.15 günlük evlilik ,eksi hesap,eşyaları alan görümceler,altınlarını bozdurmayan yeni gelin ,altınları alan kv ,çocuk çalışması ,araba isteği ....
siz bu tüketim sirkülasyonuna hangi aşamada katkıda bulundunuz af buyurun ?
Bir de maşallah öyle adetleri var ki, 3 kez damat beyi alışverişe çıkarttım. İnanın 10 bini bulmuştur. Helal hoş olsun. Eşim o benim. Ama onlar beni hiç çıkartmadı, sevgili kv kendi yakıştırdığını almışmış, poşetle verdiler elime.15 günlük evlilik ,eksi hesap,eşyaları alan görümceler,altınlarını bozdurmayan yeni gelin ,altınları alan kv ,çocuk çalışması ,araba isteği ....
siz bu tüketim sirkülasyonuna hangi aşamada katkıda bulundunuz af buyurun ?
Erkek tarafının altın borcunu siz mi ödüyorsunuz? Eşiniz mi almıştı altınları? Siz de kendi aileniz adına çok masraf yapmışsınız ödemeyi de siz yapıyorsunuz. Eşinizin annesi altın alma ve düğün masrafında yrdımcı oldu mu?Bir yorumda yazdım tekrar yazayım, birikimimle yatak odamı, mutfak beyaz eşyamı, çeyizimi, ailemin bana taktığı bilezikleri aldım. Onların isteği üzerine yemekli bir nişan ve organizasyonlu kına yaptım. Ayrıca şu an bir sürü masraf çıkıyor, 5000 kredi çektim, evin tadilatını yaptırıyorum. Çok mu az görünüyor karşıdan? Balayına da kredi kartımla gittik.
Valla siz hatayı en başta yapmışsınız. Eşinizle çıkacaktınız ne beğeniyorsanız alacaktınız. Kimseyi de karıştırmayacaktınız.Bir de maşallah öyle adetleri var ki, 3 kez damat beyi alışverişe çıkarttım. İnanın 10 bini bulmuştur. Helal hoş olsun. Eşim o benim. Ama onlar beni hiç çıkartmadı, sevgili kv kendi yakıştırdığını almışmış, poşetle verdiler elime.
Hayır kendi ailemin bana takacağı bilezikleri aldım. Düğünü de görümcem yaptı sağolsun. Ama bu aile 3 yıldır evlenin, çocuğumu oyalama, biz her şeyini yapıcaz bırak para biriktirmeyi, annen baban hasta olsa da düğün olur nolacak diye beynimi yiyen bir aile.Erkek tarafının altın borcunu siz mi ödüyorsunuz? Eşiniz mi almıştı altınları? Siz de kendi aileniz adına çok masraf yapmışsınız ödemeyi de siz yapıyorsunuz. Eşinizin annesi altın alma ve düğün masrafında yrdımcı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?