altıncım günaydın.. Nasıl gidiyor bakalım 1,ayını da doldurdun şakamaka.. Ne çabuk geçiyor günler değil mi :))
bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun ??
bu arada ödemler ne kadar zamanda geçiyor? Yaza hazır olucam derken sıfır yaka tişörtlerle gezme zorunda kalmayayım
ya okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamm. Yaşadım resmen :) ben de istiyorum hemeeeen. Ben enm geç mayıs başında olmayı düşünüyorum ama haziranda denize girmek için geçmi olur mayıs.
tatlım 1 ay kadar sonra denize girebilirsin sanırım. Ben yani bir ayımı doldurdum. şu an yaz olsa girmeye çekinmezdim. şekil olarak soruyorsan tam oturmadı henüz. Zaten bikinim küçük geliyor dolgulu olduğu için bikini ile nasıl duracağını bilmiyorum. Ama bi mayokinim var üçgen geliyor göğüs altından. Göğsümü tam kapatıyor ve onu giysem şu an kimse anlamaz. Sen de ona göre bikini alırsın. Ufacık üçgen bir bikini ile pek doğal durmaz dikkat çeker. Benim şu an öyle. Normal göğüsten daha dik. Yeni yapılmış olduğu belli oluyor ince kıyafetle.
anladım canım. Teşekkürleeer. şanslıyım iyi ki sizler varsınız
kızlar darıs başıma 30 martta ama bilinmeyen ürkütüyo.iyi olmanıza sevindim,güle güle kullanın cicileri
evetz kaldı çok heyecanlıyım tedırgınım..umarım herşey yolunda gider
valla ben ameliyat olan arkadaşlardan biliyorum, 3. Ayda hepsi süper olmuşlar. Gerçek göğüsten farkları yoktu. Ben de bekliyorum henüz inmediler. Herhalde ödem dedikleri şey bu. Top top yukarda duruyorlar. Ince kıyafet giyince göğüs uçlarım çok dik ve yukarıda kalıyor. Bekliyorum ben de düzelsin diye
inşallah öyle olur.oralet,cubur ve gizeml nin fotoları harika.bende istiyorum,bende paylaşıcam bakalım nasıl olacak.
inşallah öyle olur.oralet,cubur ve gizeml nin fotoları harika.bende istiyorum,bende paylaşıcam bakalım nasıl olacak.
canım bence odemın kalmamıştır artık sadece sekıl almasını beklıyorsundur. Sen benden once oldun amelıyatını bu kadar uzun sure ödem kalmaması gerekmez mı?
altıncım beni eklemişsin teşekkür ederim ama resim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?