ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

bu arada ödemler ne kadar zamanda geçiyor? yaza hazır olucam derken sıfır yaka tişörtlerle gezme zorunda kalmayayım

altıncım günaydın.. Nasıl gidiyor bakalım 1,ayını da doldurdun şakamaka.. Ne çabuk geçiyor günler değil mi :))

bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun ??

ben 3. Ay kontrolüne gidemeyeceğim sanırım. Ağrılarım devam etseydi giderdim. Eğer böyle devam ederse gitmeyeceğim. 6. Ayda giderim. 1. Ayımda gayet iyiyim. Sağ göğsüm diğerine göre daha hassas o da düzelse daha iyi olacak. Ama sadece dokununca fark ediyorum normal zamanda hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum kendimi. Ama henüz oturmadı tabi şekli falan. Biraz düzelsin çamaşır almaya gideceğim. şimdi gitsem göğüs şeklim yanıltır ve doğru sütyen alamam diye düşünüyorum. Ameliyat izleri de çok hızlı iyileşiyor. O yüzden sporcu dışında sütyen kullanmak istemiyorum. Belki zararı olur diye. Onun yerine bol bol kıyafet alıyorum kendime :)) incecik bir sütyenle kıyafetlerin bu kadar güzel durması çok güzel bir duygu. Yaza kadar iyice düzelecek ve ben yaza bomba gibi gireceğim. Akşam masajımı yaparken eşim, hemen yaz gelsin şu kalın kalın kıyafetlerden kurtulalım dedi :)) tabi amaç farklı :)) ben de yazlık kıyafetleri giyeceğim günleri bekliyorum.

bu arada ödemler ne kadar zamanda geçiyor? Yaza hazır olucam derken sıfır yaka tişörtlerle gezme zorunda kalmayayım

valla ben ameliyat olan arkadaşlardan biliyorum, 3. Ayda hepsi süper olmuşlar. Gerçek göğüsten farkları yoktu. Ben de bekliyorum henüz inmediler. Herhalde ödem dedikleri şey bu. Top top yukarda duruyorlar. Ince kıyafet giyince göğüs uçlarım çok dik ve yukarıda kalıyor. Bekliyorum ben de düzelsin diye

ya okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamm. Yaşadım resmen :) ben de istiyorum hemeeeen. Ben enm geç mayıs başında olmayı düşünüyorum ama haziranda denize girmek için geçmi olur mayıs.

tatlım 1 ay kadar sonra denize girebilirsin sanırım. Ben yani bir ayımı doldurdum. şu an yaz olsa girmeye çekinmezdim. şekil olarak soruyorsan tam oturmadı henüz. Zaten bikinim küçük geliyor dolgulu olduğu için bikini ile nasıl duracağını bilmiyorum. Ama bi mayokinim var üçgen geliyor göğüs altından. Göğsümü tam kapatıyor ve onu giysem şu an kimse anlamaz. Sen de ona göre bikini alırsın. Ufacık üçgen bir bikini ile pek doğal durmaz dikkat çeker. Benim şu an öyle. Normal göğüsten daha dik. Yeni yapılmış olduğu belli oluyor ince kıyafetle.

anladım canım. teşekkürleeer. şanslıyım iyi ki sizler varsınız

kızlar darıs başıma 30 martta ama bilinmeyen ürkütüyo.iyi olmanıza sevindim,güle güle kullanın cicileri

anladım canım. Teşekkürleeer. şanslıyım iyi ki sizler varsınız

ben de iyi ki bu sitede pek çok arkadaşımla tanışmışım. Onlar olmasa cesaret edemezdim. Pek çok şeyi onlar sayesinde öğrenerek bilgili bir şekilde girdim ameliyata.

canım bence odemın kalmamıştır artık sadece sekıl almasını beklıyorsundur. sen benden once oldun amelıyatını bu kadar uzun sure ödem kalmaması gerekmez mı?

inşallah öyle olur.oralet,cubur ve gizeml nin fotoları harika.bende istiyorum,bende paylaşıcam bakalım nasıl olacak.

inşallah öyle olur.oralet,cubur ve gizeml nin fotoları harika.bende istiyorum,bende paylaşıcam bakalım nasıl olacak.

adım gectı dıye konuya dahıl olmak ıstedım bence senınkıde cok guzel olucak ve burada bızlerle paylasıcaksın mutlulugunu asla kotu duşunme pozitif ol.

Son düzenleme:
canım bence odemın kalmamıştır artık sadece sekıl almasını beklıyorsundur. Sen benden once oldun amelıyatını bu kadar uzun sure ödem kalmaması gerekmez mı?

valla ilk zamanlarda da anlamıyordum zaten ödem var mı yok mu. Aynı böyleydi sanki. Ya da ben fark etmedim.

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

altıncım ödem flaan neyse hepsi gecer bence güzel olmuısturr:))
bu arada bende 24 haziranda oldum ameliyatımı 15. günde denize grdimm hersey harika gidiyor sütyen takmam demiştim hep ama ucları yüzünden takmak zorunda kalıyorum..kimse anlamadı ama herkes bakıyor anlamaya calısıyorlar sanırım özellikle bikiniliyken kuzenlerim hep baktılar ama söylemedim:))
hergün masaj yapıyorum bir krem var izleri için onu sürüyorum henüz 1.5 ay oldu ama ben coooook mutluyumm:))
acıdan bahsetmek istedim okuyanlar için sakın yalnız kalkısmasınlar ben yalnız düşünmüştüm annem sagolsun o olmasa ne yaprdım..kolumu 2 gün kullanamadım acım cok oldu ama sustum cünkü annemde esimde istemiyorlardı içime agladım:))
ama yazım süperdi bikinilerim ve bennn süperdikkk:))
doktorumda süperr meleğim benim oo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…