ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

altın, geçmiş olsun. buradan da yazayım dedim. darısı benim gibi yapayalnızların başına. söyleyebilecek bir tek kişi olsaydı yeterdi...

merhaba yağmur, ben de öğretmenim. en mantıklı zaman şubat tatili gibi. tatilin ilk haftasonunda olsam okul açılana kadar iyileşmez miyim? 5 gün izin aldım demişsin. ya 15 günlük süre yetmezse? çok korkuyorum.

canım gecmıs olsun :) ben sana agılarının n zaman gectıgını soracagım mesela bır hafta sonra ıslerını gorebılır duruma gelebildin mi? 1 bucuk hafta sonra ıse donebılecek kadar azaldı mı agrıların ? bi de sen kas altı mı yaptırmıstın ne yaptırmıstın? cevaplayabılırsen sevınırım :)

Kızlar merhaba :))) aylardır ilk kez bu foruma giriyorum. oraletciğimin maili görünce kk'dan özel msj lar aldığımı gördüm. bugün ameliyat olalı tam 8 ay oluyor. ben 3. gün direnler çıkınca çok rahatlamıştım. ama 3 gün hiç kıpırdamadan durduğum için her yerim tutulmuştu ve hala kollarımı oynatamıyordum. ama sonra hafif masajla bir hafta içinde kendime geldim. 17. günde uçak yolculuğu yaptım. valizimi kendim taşıdım... 15 günde gayet iyi oluyorsunuz. öğretmen arkadaşlara 15 tatili tavsiye ediyorum. yaza kadar iyileştim tatil yaptım. ameliyat olduğumu hatırlamaz oldum. ameliyat izlerim de çok iyi. istediğim bikininin 40 bedenini bulamadığımdan üstüme 38 beden almıştım. (geçen sene 34 ve dolgulu kullanmıştım) üstüm biraz küçük geldiğinden dikiş yerlerim hep gözüküyordu ama hiç belli olmuyordu. biraz da bronzlaşınca tamamen kayboldu neredeyse. uzun lafın kısası işinizin ne olduğuna bağlı olarak 1-2 hafta içinde dönebilirsiniz işe. tabi bunda kas zarı altı ameliyat olmamın etkisi çok büyük. tatilde kendime bir beden küçük gelen bikinim ile bile kimse ameliyat olduğumu anlamadı. evde o kadar dekolteli kıyafetler giymeme rağmen babam bile kilo aldım sandı. ameliyat olduğum aklına bile gelmedi. bu sebeple kas zarı altı ameliyatı doğallık açısından gözünüzü korkutmasın. zaten oraletciğim de bu konuda iyi bir referans :)))

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bışak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bıçak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bıçak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

drlardan edindiğim bilgi kadarıyla, bir sorun çıkmazsa (kaza, silikonun ters dönmesi) ömür boyu idare ediyormuş. inşallah tabi.. sonuçta bu bir ameliyat ve masrafı var. en önemlisi de sağlığımız.
bence çok iyi araştırın, zaman ayırın çünkü sorunuz dışında kafanıza takılacak başka şeyler de çıkacaktır. ameliyat oldum, bitti değil olay.

Altınım canım yazını yeni görüyorum artık bi sekiz ay sonrada sen görürsün :))

Süreç için hani dile kolay derler ama artık şu devirde doktorların çoğu uzman, hakkaten dile kolay üç güne geçip gidiyor her şey :))
Herşey olması gerektiği gibi keyfini sür :)) Darısı bir sonraki yaza :)) Ayrıca o senin güzelliğin, nezaketin canım. Mutluluk paylaşıldıkça böyle çoğalıyor işte. Mutlu oldum çok :)) Hayat artık bize güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…