ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

Altıncıgım,ikimizede büyük geçmişler olsun canım,olduk,kurtulduk,atlattık diyelim.Darısı olmak isteyenlerin başına.

evet canım çok şükür kurtulduk. senin araştırmalar uzun sürdü ama doktoruna karar verince hemen oldu bitti değil mi :))) senin adına çok mutluyum. istediğin yöntem, büyüklük her şey istediğin gibi oldu. çok şanslısın.

canım çook geçmiş olsun..meraktan ölmüştüm:) ne yaptı nasıl geçti diye
darısı başımıza..benimkini ikna edebilirsem:)

Altın özleden de msjlaşmıştık burdan da 15 tatil sonrası rapor ve izin konusunda.bende oldum tatilde sonrasındada 5 gün izin aldım yetti yani şimdi iyyim bi sıkıntım yok.Kurtulduk şükürrr darısı olmak isteyenlerin başına

canım çook geçmiş olsun..meraktan ölmüştüm:) ne yaptı nasıl geçti diye
darısı başımıza..benimkini ikna edebilirsem:)

ya canım sen özelden msj attın galiba ama kime cevap yazdım kime yazmadım karıştı. en son çareyi konu açmakta buldum :))) sahi senin ikna çabaları nasıl gidiyor. hiç gelişme yok mu?

valla benim kafa o aralar çok dağınıktı. yazdıysak da unuttum demek ki canım. iyi olmana çok sevindim. kime olmayı düşünüyordun kime oldun. kaç cc, kas altı mı kas üstü mü :))

Hoşgeldin canım takılan nazarlıklarla kolleksiyon yapabilirsin :))
Sürecini merak eden çok kişi vardı çok iyi oldu bunu bir sayfada paylaşman :)
Her şey güzel ve yolunda iyi günlerde kullan demekten başka bir şey düşmüyor bana :)) Keyfini çıkar artık göğüslü bir hatunsun :))

canım cok gecmış olsun hadı bakalım bu yaz güneş mı yakar sen mı bılmem artık

Süper yorum olmuş Cuburum sende yakıp geçeceksin bu yaz. Bu yaz içinde KK kadınlarının olduğu plajların çekeceği var diyorum başka da bir şey demiyorum :))

çook ama çok geçmişler olsun altın
yazdıkların banada çok moral ve cesaret verdi inş birkaç haftaya kadar barış beyin sihirli dokunuşlarıyla bende sizin aranıza katılıcam sanada kocamann maşallah

evet canım. O kadar çok msj vardı ki hepsine ancak bu şekilde cevap verebilirdim. çok şükür artık göğüslerim var. Eski hali aklıma bile gelmiyor artık :))

süper yorum olmuş cuburum sende yakıp geçeceksin bu yaz. Bu yaz içinde kk kadınlarının olduğu plajların çekeceği var diyorum başka da bir şey demiyorum :))

plajda büyük ve harika görünen göğüslere sahip bi bayan görsem acaba kk'dan mı diye düşüneceğim. Sanki bütün güzel göğüslü bayanlar burada gibi geliyor :))

canım çok teşekkür ederim. Inan ki korkulacak bir durum yok. Ben öyle bir telaş yapmıştım ki hepsi boşunaymış. O kadar ameliyat görüntüleri izledim saçma saçma. Nasıl yapıyorlar acaba diye. Ameliyat olacak kişi için ameliyat diye bir şey yok aslında. Ameliyat öncesi ve sonrası var. Sen sadece uyuyorsun. Ameliyat esnasını düşünmekle ne büyük saçmalık yapmışım, boşuna üzmüşüm kendimi ( sen sadece güzel şeyler düşün. Korkulacak bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…