• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

altın, geçmiş olsun. buradan da yazayım dedim. darısı benim gibi yapayalnızların başına. söyleyebilecek bir tek kişi olsaydı yeterdi...

Altın özleden de msjlaşmıştık burdan da 15 tatil sonrası rapor ve izin konusunda.bende oldum tatilde sonrasındada 5 gün izin aldım yetti yani şimdi iyyim bi sıkıntım yok.Kurtulduk şükürrr darısı olmak isteyenlerin başına:34:

merhaba yağmur, ben de öğretmenim. en mantıklı zaman şubat tatili gibi. tatilin ilk haftasonunda olsam okul açılana kadar iyileşmez miyim? 5 gün izin aldım demişsin. ya 15 günlük süre yetmezse? çok korkuyorum.

Kızlar ameliyat sonrası uzun bir aradan sonra nihayet evime döndüm ve bilgisayarın başına geçtim. Bu süre zarfında o kadar çok mesaj aldım ki... Hepsine geri dönemesem bile hepsini okudum. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Merak edenler için yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum.
Birçoğunuz biliyorsunuz ki İstanbul'a uzak bir şehirde yaşadığım için doktorum Barış Çakır'la tanışmak ameliyattan bir gün önceye nasip olmuştu. 31 Ocak'ta muayeneye gittim. Tabii burada arkadaşlardan edindiğim bilgiler sayesinde doktora hiçbir şey sorma gereğini duymadım. Sadece silikon büyüklüğüne karar verdik. Sporcu sütyeni giydirerek birine 280cc, diğerine de 320cc silikon koydu. Daha onları yerleştirirken, "Sanırım 280." dedi. Ama ben 320cc silikonu beğendiğimi söyledim. Her ne kadar beni 280 için ikna etmeye çalışsa da 320 de ısrar ettim.
O akşam çok aşırı olmamakla birlikle bir heyecan, stres ve korku vardı. Neyse ki gece rahat uyudum. Sabah hastaneye gittim. Ameliyatım öğleden sonraydı. Odama yerleşince stres iyice arttı. Doktor gelip çizimlerimi yaparken, "280 mi, 300 mü?" diye sordu. "320" dedim. Daha sonra hemşire geldi, üzerime ameliyat kıyafetini giydirdi. Kan alması gerekiyordu ancak korkudan o kadar kastım ki kendimi bir türlü alamadı. Sonra gitti bana şurup getirdi. Bunun beni rahatlatacağını söyledi. İçtikten sonra diğer kolumdan kan alabildi. Daha sonra gelip beni sedye ile aldılar. Ameliyathaneye götürüp ameliyat masasına yatırdılar. O sırada dışarıda koşuşturma sesleri duyuyordum. Meğer Barış Bey'miş. Kapı açıldı, onun o koşuşunu ve aniden durup bana gülümsemesini görünce inanılmaz rahatladım. "Merhabaaaaa!" dedim. Geldi elimi tuttu. Bana cesaret vermeye çalıştı. Biraz sonra başımın döndüğünü hissettim. Veeee bayılmışım... Sonra "Altın Hanıııım!!!" sesleri ile uyandım. İçimden de diyorum ki, "Yaaaa sabah sabah işin yoksa kalk okula git. Of ya yine okul..." diyorum. Ama gözümü açıp doktorları görünce aklım başıma geldi. Elim göğsüme gitti. Göğüslerimi hissedince, "Oh çok şükür" dedim. "Kaç cc?" diye sordum. "320" dediler. İnanamadım. Çok da mutlu olum. Hep istediğim 320cc'lik silikondu. Sonra odama götürdüler beni. Ağrı falan yoktu. Kendimi çok iyi hissediyordum. Akşam sevgili oraletim beni ziyarete geldi. Zaten iyiydim, iyice iyi oldum. Sohbet ettik. Yine beni güldürdü, mutlu etti. Sonra doktor geldi kontrole. Ve oraletle beraber benden sonra ameliyat olan sevgili abcj'nin yanına gittiler. Sonra hemşireler beni ayağa kaldırmaya çalıştılar ama başım döndü kalkamadım. Biraz sonra tekrar denediler. Kalktım yürüdüm. Ara sıra ağrım oldu ama çok aşırı ağrım olmadı. Zaten sürekli ağrı kesici veriyorlar. Sabah yine kalkmam zor oldu ama kalkınca kendimi daha iyi hissettim. Öğlen eve gittik. Birkaç gece oturarak uyudum. Çünkü yatınca dikişler acıyordu. İki gün sonra direnler alındı, Bandajlar açıldı. İlk defa göğüslerimi gördüm. O gün abcj arkadaşımla da tanışmış olduk. Sporcu sütyeni giydirildi. Çok rahatladım. 15. gün kontrolüne de gittikten sonra nihayet evime döndüm.
Artık sizlerle beraberim arkadaşlar. Ve de çok mutluyum :)))

canım gecmıs olsun :) ben sana agılarının n zaman gectıgını soracagım mesela bır hafta sonra ıslerını gorebılır duruma gelebildin mi? 1 bucuk hafta sonra ıse donebılecek kadar azaldı mı agrıların ? bi de sen kas altı mı yaptırmıstın ne yaptırmıstın? cevaplayabılırsen sevınırım :)

altın, geçmiş olsun. buradan da yazayım dedim. darısı benim gibi yapayalnızların başına. söyleyebilecek bir tek kişi olsaydı yeterdi...

merhaba yağmur, ben de öğretmenim. en mantıklı zaman şubat tatili gibi. tatilin ilk haftasonunda olsam okul açılana kadar iyileşmez miyim? 5 gün izin aldım demişsin. ya 15 günlük süre yetmezse? çok korkuyorum.

canım gecmıs olsun :) ben sana agılarının n zaman gectıgını soracagım mesela bır hafta sonra ıslerını gorebılır duruma gelebildin mi? 1 bucuk hafta sonra ıse donebılecek kadar azaldı mı agrıların ? bi de sen kas altı mı yaptırmıstın ne yaptırmıstın? cevaplayabılırsen sevınırım :)

Kızlar merhaba :))) aylardır ilk kez bu foruma giriyorum. oraletciğimin maili görünce kk'dan özel msj lar aldığımı gördüm. bugün ameliyat olalı tam 8 ay oluyor. ben 3. gün direnler çıkınca çok rahatlamıştım. ama 3 gün hiç kıpırdamadan durduğum için her yerim tutulmuştu ve hala kollarımı oynatamıyordum. ama sonra hafif masajla bir hafta içinde kendime geldim. 17. günde uçak yolculuğu yaptım. valizimi kendim taşıdım... 15 günde gayet iyi oluyorsunuz. öğretmen arkadaşlara 15 tatili tavsiye ediyorum. yaza kadar iyileştim tatil yaptım. ameliyat olduğumu hatırlamaz oldum. ameliyat izlerim de çok iyi. istediğim bikininin 40 bedenini bulamadığımdan üstüme 38 beden almıştım. (geçen sene 34 ve dolgulu kullanmıştım) üstüm biraz küçük geldiğinden dikiş yerlerim hep gözüküyordu ama hiç belli olmuyordu. biraz da bronzlaşınca tamamen kayboldu neredeyse. uzun lafın kısası işinizin ne olduğuna bağlı olarak 1-2 hafta içinde dönebilirsiniz işe. tabi bunda kas zarı altı ameliyat olmamın etkisi çok büyük. tatilde kendime bir beden küçük gelen bikinim ile bile kimse ameliyat olduğumu anlamadı. evde o kadar dekolteli kıyafetler giymeme rağmen babam bile kilo aldım sandı. ameliyat olduğum aklına bile gelmedi. bu sebeple kas zarı altı ameliyatı doğallık açısından gözünüzü korkutmasın. zaten oraletciğim de bu konuda iyi bir referans :)))

Son düzenleme:

selam artn...
canım hafızan dolmuş sanırım özel msj atamıyorum. internete girmeye de imkanım olmadığından bugün imkan bulmuşken cevaplayayım istedim. sana destek olacak kimsen olmadığını söylemişsin. sana tavsiyem varsa yakın bir arkadaşını al yanına. çünkü en azından psikolojik olarak sana destek olacak birine ihtiyacın olbilir. ameliyat öncesi biraz stres oluyor. ameliyat sonrası da yardımcı olacak biri gerekiyor. ameiyat sonrası durum kişiden kişiye değişiyor. benim yanımda annem olmasa çok zorlanırdım mesela. ama bunu tek başına atlatanlar da yok değil. bence her ihtimale karşı bir arkadaş bul yanına.

Son düzenleme:

selam artn...
canım hafızan dolmuş sanırım özel msj atamıyorum. internete girmeye de imkanım olmadığından bugün imkan bulmuşken cevaplayayım istedim. sana destek olacak kimsen olmadığını söylemişsin. sana tavsiyem varsa yakın bir arkadaşını al yanına. çünkü en azından psikolojik olarak sana destek olacak birine ihtiyacın olbilir. ameliyat öncesi biraz stres oluyor. ameliyat sonrası da yardımcı olacak biri gerekiyor. ameiyat sonrası durum kişiden kişiye değişiyor. benim yanımda annem olmasa çok zorlanırdım mesela. ama bunu tek başına atlatanlar da yok değil. bence her ihtimale karşı bir arkadaş bul yanına.

haklısın da söyleyemem kimseye. en büyük sorunum bu, bana şu an engel olan en büyük dert. bu sorunu halleder halletmez dr la görüşücem ce şubata randevu alacağım müthiş gün için. nasıl istiyorum bir bilsen! gerçi bilirsin de, yine de yazmak istiyor insan.
msj kutum dolmamış, 50 msj hakkı var diyor. ama ben yine de bir kaç msj sildim. ben de altın gibi, senin gibi :nazar: olmak istiyorum. parlamak ve ışımak :)

haklısın da söyleyemem kimseye. en büyük sorunum bu, bana şu an engel olan en büyük dert. bu sorunu halleder halletmez dr la görüşücem ce şubata randevu alacağım müthiş gün için. nasıl istiyorum bir bilsen! gerçi bilirsin de, yine de yazmak istiyor insan.
msj kutum dolmamış, 50 msj hakkı var diyor. ama ben yine de bir kaç msj sildim. ben de altın gibi, senin gibi :nazar: olmak istiyorum. parlamak ve ışımak :)

belki o zamana kadar birini bulursun. yakın arkadaşlarından birini bulsan iyi sır saklayabilen çok iyi olur. allah yardımcın olsun. zor ama güzel günler bunlar. ameliyat öncesi ameliyat sonrasından daha zor zaten. birini bulamazsan da merak etme. özel hastanede olursan ameliyat, hemşireler gece boyu yardımına geliyorlar. bir de yalnız olursan çok daha fazla ilgilenirler. ameliyat öncesi insan biraz kötü hissediyor kendini ama onda da ameliyat sonrasında anlıyorsun ki boşuna üzmüşsün kendini. biraz direnler sıkıntı yaratıyor iki üç gün. ama bazı doktor kullanmıyor. belki benimkine göre daha rahat geçirirsin ameliyat sonrasını. ben biraz zorluk çektim çünkü. yalnız olsam zor olurdu. şubata kadar bir yolunu bulursun belki. dualarım seninle canım :)))

belki o zamana kadar birini bulursun. yakın arkadaşlarından birini bulsan iyi sır saklayabilen çok iyi olur. allah yardımcın olsun. zor ama güzel günler bunlar. ameliyat öncesi ameliyat sonrasından daha zor zaten. birini bulamazsan da merak etme. özel hastanede olursan ameliyat, hemşireler gece boyu yardımına geliyorlar. bir de yalnız olursan çok daha fazla ilgilenirler. ameliyat öncesi insan biraz kötü hissediyor kendini ama onda da ameliyat sonrasında anlıyorsun ki boşuna üzmüşsün kendini. biraz direnler sıkıntı yaratıyor iki üç gün. ama bazı doktor kullanmıyor. belki benimkine göre daha rahat geçirirsin ameliyat sonrasını. ben biraz zorluk çektim çünkü. yalnız olsam zor olurdu. şubata kadar bir yolunu bulursun belki. dualarım seninle canım :)))

sağol altıncım, bu tür mesajlara çok ihtiyacım var. kk dan bir arkadaş, ameliyat sonrası giyinme, soyunma, saç bağlama gibi kolların yukarı hareketleri olmamalı dedi. 3- 4 gün sonrasında da. o da ağrı yaşamış bu konuda. bu da epey korkuttu beni. en azından kendime bakabilmek isterim bu yalnızlıkta. 2- 3 gün idare etsem hastanede, sonrası da önemli. ne günlere kaldık!
sır saklayabilen arkadaşım var ama hem utanır söyleyemem hem de zaten küçük çocukları var, zor yani anlayacağın. her dk nasıl bir yol bulsam diye düşünüyorum. yoksa ben başka engellerden her geçen gün arınıyorum. en büyük dert bu. hayırlısı, inşallah yaza üçümüz gezeriz, sağ göğsüm, sol göğsüm ve ben :nazar::nazar::nazar:

sağol altıncım, bu tür mesajlara çok ihtiyacım var. kk dan bir arkadaş, ameliyat sonrası giyinme, soyunma, saç bağlama gibi kolların yukarı hareketleri olmamalı dedi. 3- 4 gün sonrasında da. o da ağrı yaşamış bu konuda. bu da epey korkuttu beni. en azından kendime bakabilmek isterim bu yalnızlıkta. 2- 3 gün idare etsem hastanede, sonrası da önemli. ne günlere kaldık!
sır saklayabilen arkadaşım var ama hem utanır söyleyemem hem de zaten küçük çocukları var, zor yani anlayacağın. her dk nasıl bir yol bulsam diye düşünüyorum. yoksa ben başka engellerden her geçen gün arınıyorum. en büyük dert bu. hayırlısı, inşallah yaza üçümüz gezeriz, sağ göğsüm, sol göğsüm ve ben :nazar::nazar::nazar:

inşallah canım. umarım her şey gönlünce olur :90:

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bışak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bıçak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

Bende göğüs estetiği yaptırmak istiyorum ama kaygılıyım.. İkide birde bıçak altına yatmam gerekirmi yoksa 1 kez yaptırırsam ömür boyu gidermi?

drlardan edindiğim bilgi kadarıyla, bir sorun çıkmazsa (kaza, silikonun ters dönmesi) ömür boyu idare ediyormuş. inşallah tabi.. sonuçta bu bir ameliyat ve masrafı var. en önemlisi de sağlığımız.
bence çok iyi araştırın, zaman ayırın çünkü sorunuz dışında kafanıza takılacak başka şeyler de çıkacaktır. ameliyat oldum, bitti değil olay.

Kızlar merhaba :))) aylardır ilk kez bu foruma giriyorum. oraletciğimin maili görünce kk'dan özel msj lar aldığımı gördüm. bugün ameliyat olalı tam 8 ay oluyor. ben 3. gün direnler çıkınca çok rahatlamıştım. ama 3 gün hiç kıpırdamadan durduğum için her yerim tutulmuştu ve hala kollarımı oynatamıyordum. ama sonra hafif masajla bir hafta içinde kendime geldim. 17. günde uçak yolculuğu yaptım. valizimi kendim taşıdım... 15 günde gayet iyi oluyorsunuz. öğretmen arkadaşlara 15 tatili tavsiye ediyorum. yaza kadar iyileştim tatil yaptım. ameliyat olduğumu hatırlamaz oldum. ameliyat izlerim de çok iyi. istediğim bikininin 40 bedenini bulamadığımdan üstüme 38 beden almıştım. (geçen sene 34 ve dolgulu kullanmıştım) üstüm biraz küçük geldiğinden dikiş yerlerim hep gözüküyordu ama hiç belli olmuyordu. biraz da bronzlaşınca tamamen kayboldu neredeyse. uzun lafın kısası işinizin ne olduğuna bağlı olarak 1-2 hafta içinde dönebilirsiniz işe. tabi bunda kas zarı altı ameliyat olmamın etkisi çok büyük. tatilde kendime bir beden küçük gelen bikinim ile bile kimse ameliyat olduğumu anlamadı. evde o kadar dekolteli kıyafetler giymeme rağmen babam bile kilo aldım sandı. ameliyat olduğum aklına bile gelmedi. bu sebeple kas zarı altı ameliyatı doğallık açısından gözünüzü korkutmasın. zaten oraletciğim de bu konuda iyi bir referans :)))

Altınım canım yazını yeni görüyorum artık bi sekiz ay sonrada sen görürsün :))

Süreç için hani dile kolay derler ama artık şu devirde doktorların çoğu uzman, hakkaten dile kolay üç güne geçip gidiyor her şey :))
Herşey olması gerektiği gibi keyfini sür :)) Darısı bir sonraki yaza :)) Ayrıca o senin güzelliğin, nezaketin canım. Mutluluk paylaşıldıkça böyle çoğalıyor işte. Mutlu oldum çok :)) :16: Hayat artık bize güzel :)) :16::16:

Back