• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

altıncım , agrısız uyanmana cok sevindim cnm . Senın ıcın dua edıyodum valla:)
ne zamandır gıremıyorum internete bi bakyım dedim, aaa oraletcimle kalemcim ayrılıyor mu ne ..
Benim sıkıntım henüz geçmedi cnm . Bana dua edin kızlarrrrrrrr:)
ama geçicek kısa zamanda inşaallah , yüce allaha havale ettim çünkü . Muhakkak geçicek kendi kendine.

ay bugün de ağrısız kalktım. Inşallah geçmiştir ya allahım. Sendeki o boşluk hissi devam ediyor herhalde. Benim de sağ göğsümün bi kısmında hissizlik ve göğüs ucunda aşırı hassasiyet hissediyorum. şimdi onların geçmesini bekliyorum :))

canım çok geçmiş olsun.mutlu olman,memnun kalman ne kadar güzel.senin adına sevindim.barış beyin hastalarının bu denli memnun kalması beni hem cesaretlendiriyo hemde barış beye olan inancımı ve hayranlığımı arttırıyo.umarım bende ameliyatımı olup,sizler gibi mutlu olabiliim.en yakın zamanda resim paylaşırsan seviniim.tekrardan gözün aydın.hep mutlu kalman dileğiyle...

canım çok geçmiş olsun.mutlu olman,memnun kalman ne kadar güzel.senin adına sevindim.barış beyin hastalarının bu denli memnun kalması beni hem cesaretlendiriyo hemde barış beye olan inancımı ve hayranlığımı arttırıyo.umarım bende ameliyatımı olup,sizler gibi mutlu olabiliim.en yakın zamanda resim paylaşırsan seviniim.tekrardan gözün aydın.hep mutlu kalman dileğiyle...

çok teşekkür ederim tatlım.

ay bugün de ağrısız kalktım. Inşallah geçmiştir ya allahım. Sendeki o boşluk hissi devam ediyor herhalde. Benim de sağ göğsümün bi kısmında hissizlik ve göğüs ucunda aşırı hassasiyet hissediyorum. şimdi onların geçmesini bekliyorum :))

ayy ameliyat oldun ya hepsi geçecek arkadaşım yaa
çok yakında süper olur herşeyy
bende olsamda ağrısa:))

plajda büyük ve harika görünen göğüslere sahip bi bayan görsem acaba kk'dan mı diye düşüneceğim. Sanki bütün güzel göğüslü bayanlar burada gibi geliyor :))

Canım.. aynı düşünce bende de hakim.. çok komik ama her göğüslü kadın için artık" kesin o da silikonlu" .. eğer çok doğalsa "kesin bu da Barış Çakır'ın elinden çıkmış" gibi değişik ve paranoid düşüncelere kapılır oldum.. :))
çok gülüyorum kendime..

yeni sayfanla tekrar aramıza gelişine hayırlı olsun diyip,bir ömür mutlu mesut sağlıklı bir şekilde göğüslerini kullan,diyorum.. ;))

ama ama hani resimlerin... hani hani o güzel 320 ler:(((((((((((((((

yok mu :(

canım.. Aynı düşünce bende de hakim.. çok komik ama her göğüslü kadın için artık" kesin o da silikonlu" .. Eğer çok doğalsa "kesin bu da barış çakır'ın elinden çıkmış" gibi değişik ve paranoid düşüncelere kapılır oldum.. :))
çok gülüyorum kendime..

Yeni sayfanla tekrar aramıza gelişine hayırlı olsun diyip,bir ömür mutlu mesut sağlıklı bir şekilde göğüslerini kullan,diyorum.. ;))

canım çok teşekkür ederim. Uygun bi zamanda özelden yazacağım sana merak etme tatlım ;)

hayırlı olsun Altıncım .
bir şey soracaktım bu sporcu sütyenini ameliyata gitmeden mi aldın sen yoksa hastaneninkini mi kullandın?başka ne almak gerekiyor.ve ameliyatın kaçıncı günü duş alabiliyorsun?acemilik işte çok soru sordum dimi:)) :16:

hayırlı olsun Altıncım .
bir şey soracaktım bu sporcu sütyenini ameliyata gitmeden mi aldın sen yoksa hastaneninkini mi kullandın?başka ne almak gerekiyor.ve ameliyatın kaçıncı günü duş alabiliyorsun?acemilik işte çok soru sordum dimi:)) :16:

canım soracaksın ki öğrenebilesin değil mi. ben de zamanında az şişirmedim oralet poisa ve daha pek çok ameliyat olan arkadaşın :)) ben ameliyattan çıkınca sıkı sıkı bandajlıydım. 2 gün sonra direnlerin alındığı gün bandajlar açıldı ve doktor bana sporcu sütyeni giydirdi. zaten doktor en iyisi nedir biliyordur. bana kalsa ne alacağımı şaşırırdım. sen doktoruna sorarsın kendisi mi verecek diye. o vermeyecekse önereceği sütyeni alırsın. duşumu da direnlerin çıktığı ertesi gün alabilirdim ama yolculuk falan yaptım fırsatım olmadı. fırsat bulsam da cesaret edemezdim hemen yıkanmaya. direnler çıktı bir gün sonra yıkandım. yani ameliyatın 4. günüydü. ama korkacak bir şey yokmuş. epey zorladım annemi banyoda. kolları kaldıramadığım için annem yıkamıştı. çok naz yaptım ama hiç bir şey yokmuş. yıkanınca epey rahatlamıştım. sırt ağrılarıma falan iyi geldi. doktor ne zaman yap derse erteleme yıkan hemen :)))

canım soracaksın ki öğrenebilesin değil mi. ben de zamanında az şişirmedim oralet poisa ve daha pek çok ameliyat olan arkadaşın :)) ben ameliyattan çıkınca sıkı sıkı bandajlıydım. 2 gün sonra direnlerin alındığı gün bandajlar açıldı ve doktor bana sporcu sütyeni giydirdi. zaten doktor en iyisi nedir biliyordur. bana kalsa ne alacağımı şaşırırdım. sen doktoruna sorarsın kendisi mi verecek diye. o vermeyecekse önereceği sütyeni alırsın. duşumu da direnlerin çıktığı ertesi gün alabilirdim ama yolculuk falan yaptım fırsatım olmadı. fırsat bulsam da cesaret edemezdim hemen yıkanmaya. direnler çıktı bir gün sonra yıkandım. yani ameliyatın 4. günüydü. ama korkacak bir şey yokmuş. epey zorladım annemi banyoda. kolları kaldıramadığım için annem yıkamıştı. çok naz yaptım ama hiç bir şey yokmuş. yıkanınca epey rahatlamıştım. sırt ağrılarıma falan iyi geldi. doktor ne zaman yap derse erteleme yıkan hemen :)))

ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim Altıncım.inşallah şu izin meselesini çözerim de yaza rahat girerim.Aynı sizin gibi memişli yani :9:

ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim altıncım.inşallah şu izin meselesini çözerim de yaza rahat girerim.aynı sizin gibi memişli yani :9:

valla mesele güzellik olunca herkes zaman yaratıyor kendine.umarım sen de en kısa zamanda hayallerine kavuşursun :)))

Altıncım günaydın.. nasıl gidiyor bakalım 1,ayını da doldurdun şakamaka.. ne çabuk geçiyor günler değil mi :))

bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun ??

ya okuyunca nasıl heyecanlandım anlatamm. yaşadım resmen :) ben de istiyorum hemeeeen. ben enm geç mayıs başında olmayı düşünüyorum ama haziranda denize girmek için geçmi olur mayıs.

Back