• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN86 Meme Estetiği Ameliyatı

Geçmiş Altın :71: darısı başıma diyorum inşallahh yarabbiim hayırlısı ile ve böyle okudukça daha bir rahatlıyorumm

Süper yorum olmuş Cuburum sende yakıp geçeceksin bu yaz. Bu yaz içinde KK kadınlarının olduğu plajların çekeceği var diyorum başka da bir şey demiyorum :))

oraletcım senın kadar olmasada yakıp yıkarız bızde:) canım hıc bırsey umurumda degıl desteksız bıkını gıymeyecegım ya sabırsızlıkla yazı beklıyorum

aynı plaja denk gelmıyelım kızlar tabıat kaldıramaz boyle guzelliği:)

oraletcım senın kadar olmasada yakıp yıkarız bızde:) canım hıc bırsey umurumda degıl desteksız bıkını gıymeyecegım ya sabırsızlıkla yazı beklıyorum

aynı plaja denk gelmıyelım kızlar tabıat kaldıramaz boyle guzelliği:)

değil mi ya, bu kadar güzellik doğa kanunlarına aykırı :12:

ya canım sen özelden msj attın galiba ama kime cevap yazdım kime yazmadım karıştı. en son çareyi konu açmakta buldum :))) sahi senin ikna çabaları nasıl gidiyor. hiç gelişme yok mu?

canımcım gelişme şu bizde bebek yok henüz şimdi diyorki beyceğizim:)) önce doğum yap sonra söz izin vercem:))
yani ne kadar uzatırsa kardır diye düşünüyor:)ama beni bu fikirden caydıramayacak.
heleki sitedeki arkadaşların ameliyat sonnrası fotolarını görünce ağlamak istiyorummmmm:))

çook ama çok geçmişler olsun altın
yazdıkların banada çok moral ve cesaret verdi inş birkaç haftaya kadar barış beyin sihirli dokunuşlarıyla bende sizin aranıza katılıcam sanada kocamann maşallah :nazar::nazar::nazar:

Yahu sen Barış Bey'e mi ameliyat oluyorsun ee ben daha yeni öğreniyorum :))
Görüşmeye gittin mi? Bir karara vardınız mı ? Gitmediysen gitmeden önce hatırlat sana biraz tüyo vereyim :71:

canımcım gelişme şu bizde bebek yok henüz şimdi diyorki beyceğizim:)) önce doğum yap sonra söz izin vercem:))
yani ne kadar uzatırsa kardır diye düşünüyor:)ama beni bu fikirden caydıramayacak.
Heleki sitedeki arkadaşların ameliyat sonnrası fotolarını görünce ağlamak istiyorummmmm:))

eee sen ne düşünüyorsun peki bu konuda. Aklına yattı mı beyceğizinin fikri ;))

Yahu sen Barış Bey'e mi ameliyat oluyorsun ee ben daha yeni öğreniyorum :))
Görüşmeye gittin mi? Bir karara vardınız mı ? Gitmediysen gitmeden önce hatırlat sana biraz tüyo vereyim :71:
aşk olsun oralet 26sında randevum var dedim ya sana barış beye sende bende belki orda olurum demiştin unuttun yani yalan söylemim senden yada diğer kızlardanda ameliyat günü al sonra geçe kalırsın dediler bende aradım asistanını 7marta zor gün aldım 25marta veriyordu 26sı eşimin doğum günü ozamana kadar iyileşmem lazım dedim kırmadı saolsun aldı 7sine benide inş problem çıkmazsa bu cumartesinde randevuda 7martta kadınlar gününden önce tam hatun olucam bende inşş
canım çok teşekkür ederim. Inan ki korkulacak bir durum yok. Ben öyle bir telaş yapmıştım ki hepsi boşunaymış. O kadar ameliyat görüntüleri izledim saçma saçma. Nasıl yapıyorlar acaba diye. Ameliyat olacak kişi için ameliyat diye bir şey yok aslında. Ameliyat öncesi ve sonrası var. Sen sadece uyuyorsun. Ameliyat esnasını düşünmekle ne büyük saçmalık yapmışım, boşuna üzmüşüm kendimi :(( sen sadece güzel şeyler düşün. Korkulacak bir durum yok.

biliyorum canım yaa ben daha önce apandist ve sezeryanle oğlumu dünyaya getirdim derdim ameliyat falan değil korkmuyorum ben sonrasında neye benzediklerini düşünmekten çatlamak üzereyim okadar çok istiyorumki allahım önüme engel çıkarmasında olim biran önce şu ameliyatı desteğin içinde çoookkk teşekkürlerr seninde memnun olman çok ama çok süper bi haberr

aşk olsun oralet 26sında randevum var dedim ya sana barış beye sende bende belki orda olurum demiştin unuttun yani yalan söylemim senden yada diğer kızlardanda ameliyat günü al sonra geçe kalırsın dediler bende aradım asistanını 7marta zor gün aldım 25marta veriyordu 26sı eşimin doğum günü ozamana kadar iyileşmem lazım dedim kırmadı saolsun aldı 7sine benide inş problem çıkmazsa bu cumartesinde randevuda 7martta kadınlar gününden önce tam hatun olucam bende inşş

Ooo hakkaten 26 sına randevu veremediler bana o yüzden ayarlarım inflak etmiş durumda :)) Kusura bakma söyleyince hatırladım. Çok yoğun sanırım randevu almam zor olacak yarın ara demişti asistanı arayacağım bakalım ne olacak benim durumum. Cuma benim yıldönümüm onun heyecanından şu an her şeyi unutmuş haldeyim sanki ameliyatıma gün sayıyorum o derece bir heyecan var içimde.
Hakkaten ben sana 1 aylık bile değilken gittiğim eğlence resimlerini atacaktım :) Çorap söküğü gibi hatırladım :)) Cumartesi öğlen üç gibiydi hatta senin saatin. Eğer olursa o saate alırım telafisini yaparım. ;)

[PAMUK86]biliyorum canım yaa ben daha önce apandist ve sezeryanle oğlumu dünyaya getirdim derdim ameliyat falan değil korkmuyorum ben sonrasında neye benzediklerini düşünmekten çatlamak üzereyim okadar çok istiyorumki allahım önüme engel çıkarmasında olim biran önce şu ameliyatı desteğin içinde çoookkk teşekkürlerr seninde memnun olman çok ama çok süper bi haberr[/QUOTE]

OOO SEN TECRÜBELİSİN AMELİYAT KONUSUNDA. BEN KİME NE ANLATIYORUM? CANIM BEN FAZLA DÜŞÜNMEDİM SONUNDA NASIL BİR SONUÇ ÇIKACAĞINI. SADECE DAMLA SİLİKON İSTEDİĞİMİ ANLADIM. GERİSİNİ OLURUNA BIRAKTIM. BELKİ BANA KATILMAZSIN AMA, EN KÖTÜ SİLİKONLU HALİM, GÖĞÜSSÜZ HALİMDEN ÇOK DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. TABİ İNSAN İŞİN İÇİNE GİRİNCE EN GÜZELİNİ HAYAL ETMEYE BAŞLIYOR. BEN DOKTORUN KAÇ CC ÖNERECEĞİNİ BİLE BİLMEDEN ALDIM AMELİYAT TARİHİNİ. 100CC BİLE DESE OLACAKTIM AMELİYAT. 100CC LİK GÖĞÜS BİLE ŞİMDİKİ HALİMDEN 100 KAT DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. ÇOK ŞÜKÜR MEMNUNUM KALDIM. DAHA ŞEKLİ OTURMADI AMA BU HALİYLE BİLE BENİ DÜNYANIN EN MUTLU KADINI YAPTI. BENCE Bİ DOKTOR BUL VE KENDİNİ ÖNCE ALLAHA SONRA DOKTORUNA EMANET ET. SENİN ELİNDEN GELEN ANCAK BUDUR.

Son düzenleme:
ooo hakkaten 26 sına randevu veremediler bana o yüzden ayarlarım inflak etmiş durumda :)) kusura bakma söyleyince hatırladım. çok yoğun sanırım randevu almam zor olacak yarın ara demişti asistanı arayacağım bakalım ne olacak benim durumum. Cuma benim yıldönümüm onun heyecanından şu an her şeyi unutmuş haldeyim sanki ameliyatıma gün sayıyorum o derece bir heyecan var içimde.
Hakkaten ben sana 1 aylık bile değilken gittiğim eğlence resimlerini atacaktım :) çorap söküğü gibi hatırladım :)) cumartesi öğlen üç gibiydi hatta senin saatin. Eğer olursa o saate alırım telafisini yaparım. ;)

bana ne bana ne. Benim de randevuma gelecektin gelmedin. Benim de telafimi yap bir dahaki muayenede :14:

Altına Katılıyorum sonuna kadar ve Neye benzeyecekleri konusunda Pamukçum sadece kendi göğüslerinin şeklinden Yola çıkarak bir altyapı oluşturman bence mümkün çünkü her kadında aynı uzuvlar var Lakin hiçbiri birbirinin aynı değil şekli farklı oyüzden yapılan operasyon sonucuda farklı Netice veriyor Şekil itibari ile Ben örneğin kendimi bildiğim için nasıl olacağını 3 aşağı 5 yukarı tahmin edip hayal kurabiliyordum çünkü bu biras da kendini tanımaklada yakından ilgili bir durum kendini ve neye sahip olduğunu biliyorsan Neticeyi Kestirebilmen Hiç te ZOR Değil arkadaşım Gönlünün Muradı Olsun Dilerimmmm

Çok sevindim Altıncım evet azar azar zamanla geçicek sızılar tatlişkom ve bir süre sonra Hiç miiii Hiçç Aklına Bile gelmeyecek :13:

inşallah kızlar. şu sabah zorlanmaları geçince çok süper olacak. sadece uyuşukluk hissi ve göğüs ucu hassaslığı var sonra. onlar da geçince gerçekten hatırlamaz olacağım ameliyat olduğumu :))

altıncım , agrısız uyanmana cok sevindim cnm . senın ıcın dua edıyodum valla:)
ne zamandır gıremıyorum internete bi bakyım dedim, aaa oraletcimle kalemcim ayrılıyor mu ne ..
benim sıkıntım henüz geçmedi cnm . bana dua edin kızlarrrrrrrr:)
ama geçicek kısa zamanda inşaallah , yüce allaha havale ettim çünkü . muhakkak geçicek kendi kendine.

Son düzenleme:
Back