Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz ne takacaksınız karşı tarafa ?toplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
Saat alyans damatlık. Ailemde bana 3 bilezik 1 bileklik 1 kolye takacakSiz ne takacaksınız karşı tarafa ?
Evlenirken takacağı o kadarmış banaSoruyu tam anlamadım size vermesi için mi
TeşekkürlerBunun bir kuralı yok, herkes kendi maddi durumuna göre takar
Şimdi su zamanda altın baya pahalı.Saat alyans damatlık. Ailemde bana 3 bilezik 1 bileklik 1 kolye takacak
sizin gelenekleriniz ve karşı tarafın madddiyatına bağlıtoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
90gr altın işte, gücü ona yetiyorsa zorlamaya gerek yoktoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
Yok 10 gr dan toplam 30 gr demiş. ben öyle anladım :)90gr altın işte, gücü ona yetiyorsa zorlamaya gerek yok
Ben aslında anlaşma gibi konuşmuş olmasına daha çok takıldım yoksa 3 5 benim için hiçte önemli değil ben de istememe borca altın alıp 3 gün sonra bozdurmayısizin aileniz karşı tarafa göre fazla mı takmış olacak. Yani az ya da çok demek ne kadar doğru. kişinin geliri nedir ayrılmış bütçe mi var borçla öı yapılacak bunlar önemli. Var da yapılmıyor mu yok da mı yapılamıyor. Anlaşma gibi sunması saçma ama