Altın kizlar zayıflıyor

Sabah kahvaltim... Demir tedavisine başlayacağım inşallah iştahımı acmaz
20220719_092248.jpg

Bayramdan beri bende yesil cay icmez oldum bugun tekrar başlayayım

Afiyet olsun canm 😊 tarcin iyi gelir mi acaba kahvene katsan hem zayiflatir hem istah keser
Sağol çiçeğim 🌺 gebelik planlıyorum bu dönem tarçın düşüklere sebep oluyor fazla tüketilirse kafein alimini da azalttim ama sütlü kahve içiyorum az kahveli azicik da tarcin atarim artik 🤗🤗

Sağol çiçeğim 🌺 gebelik planlıyorum bu dönem tarçın düşüklere sebep oluyor fazla tüketilirse kafein alimini da azalttim ama sütlü kahve içiyorum az kahveli azicik da tarcin atarim artik 🤗🤗
Dikkat Et o zamn canm😍rabbim gönlüne göre versin inşallah, Allah'ım isteyen herkese bebek versin sağlıcakla 🤗

Yok canim ya benim tansiyonumu yükseltiyor ama aromalilar daha hafif sanki. Ben geceden 2 ceviz suya koyuyorum sabah içiyorum ac karnina acayip iştah kapatiyo
Bir ara b3n de ceviz kürü yapmistim bana da cok iyi gelmisti, tekrardan bende baslayayim cevizimde az kaldi ama 🙈

Evet ya demir depolarim bosalmis işte bugün demir takviyesine başlıyorum bol.bol pekmez yiyorum inşallah durdurmaz kilo vermemi
Pekmez biraz sakincali ama istersen tuket ,canan karataya göre seker ,bana girede oyke gibi geliyor istersen demiri yuksek sebze meyve mi tuketsen bol et , yumurta bakla

X