- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Böyle organizasyon lar işi bozuyorBende eksilme yok kızlar ayniyim, bugunde dogumgunu kulucsz apartman da ne ladar dikkat edebilirsem artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle organizasyon lar işi bozuyorBende eksilme yok kızlar ayniyim, bugunde dogumgunu kulucsz apartman da ne ladar dikkat edebilirsem artik
Aynen dunde çiğköfte yedik komsuda epey yedim dayanamadimBöyle organizasyon lar işi bozuyor
Bende sali günü komşuları kahvaltıya alacağım bayağı sey hazırlıyorum daha simdiden bakalim ne yapacağımAynen dunde çiğköfte yedik komsuda epey yedim dayanamadim
Baya yorucu olacaktr senin icin erken gelen komsukarin olursa yardim etmez mi acaba , kalabalikmisinizBende sali günü komşuları kahvaltıya alacağım bayağı sey hazırlıyorum daha simdiden bakalim ne yapacağım
Kalabalığız evet 8 9 kişi. Ederler ederlerBaya yorucu olacaktr senin icin erken gelen komsukarin olursa yardim etmez mi acaba , kalabalikmisiniz
İyi guzelmisKalabalığız evet 8 9 kişi. Ederler ederler
Saglik olsun canm iyi olda gerisi gelir inşallah,covut de uater istemez wksiliyorsunGünaydın güzeller
Bende tartilmadim ama baya gidiyor gibi.hastaliktan yiyemiyorum iştah yok açıkçası zorlamiyorum da yarın belli olur artık eksilme varsa
Kizlar çiğköfte yi unutmusum, 5 sıkım kadar yedimKahvaltım ,
Kabak sote, 2yk ciger kavurma, yesil biber, salata, kk peynir,bir dilim ekmek
Ogle sonrasi doğumgünü komsumda
Yarim dilim pasta, cok az tadimlik börek,pogaca, kek, tadimlik yedim, salata da yedim de cok azdi ya salata az mi yapilir cok severim oysa
Aksam
4yk yeşil fasulye,2yk bulgur pilavı,bir kase cacik ,yesil biber iki tane
Aksam komsularla parka ciktik
Bir avuc tuzsuz cig çekirdek yedim
Bol su icildi saymadim
Ben 2 lahmacunnyedim ya cok guzeldi ama yememem gerektiSelam kizlar bugun cok dikkatli olmaya calistim elimden gekdigi kadar yarin kilom ne cikar bilemeyeceğim,memumu de ekleyeyim
75.2 canimBugun gunlerden tartı günü
Bende col severim dayanamam bende yerdimsonraki gun daha dikkatli olursun canmBen 2 lahmacunnyedim ya cok guzeldi ama yememem gerekti
Arti degilsin canm iyi yinede azar azar da olsa gidecek kilolar75.2 canim