Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canm hoşgeldin valla ben o kadar yorulmusum ki kendime gelemedim valizdir felan hepsi duruyor, bayram cok yordu gittigim yerden mutfaktan cikamadim , kolay gelsin canm tamm pazartesi bekliyorum tartiniSelam canlar ben de evime geldim çok şükür. Çok yoğun geçti bu bayram, tatil.. bahçemizde ki ağaçlar baya meyve veriyor.kayisi kurutuyorum vs.
Tartıyı pazartesiye bıraktım ödem var o bari gitsin cesaret edemedim
Sağol canım hosbuldum. Aynen bende mutfaktan çıkamadım tabi baklava falan yuvarladim da ooof ofSelam canm hoşgeldin valla ben o kadar yorulmusum ki kendime gelemedim valizdir felan hepsi duruyor, bayram cok yordu gittigim yerden mutfaktan cikamadim , kolay gelsin canm tamm pazartesi bekliyorum tartini
Hastalık sonrası açılan iştahı iyi bilirim. Aman dikkat etİyileşince biraz yemeğe verdim kendimi artı çıktım bu hafta
Verirsin sen canmİyileşince biraz yemeğe verdim kendimi artı çıktım bu hafta
Bende 40 dk zumba 20 dk tempolu yürüyüş yaptim aksam yemeğini salatayla geçirdim. Benim pişmanlığım kurabiye yaptım yaparken bol.bol harcindan yedim ama pismis yemedimSelam kizlar bugunku pismanligim tarhana ve cerez yemek oldu
Afiyet olsun zumba ve yürüyüş le eritmissindirBende 40 dk zumba 20 dk tempolu yürüyüş yaptim aksam yemeğini salatayla geçirdim. Benim pişmanlığım kurabiye yaptım yaparken bol.bol harcindan yedim ama pismis yemedim
İnşallah öyledir ya ama zayiflatmasa da o sporun o kadar güzel hissi var kiAfiyet olsun zumba ve yürüyüş le eritmissindir
Bayramda ister istemez oluyor canm bindan sonrasina dikkat ederizGünaydın hayırlı güzel bir hafta olsun hanımlar.
Hafta sonu baya dikkat ettim aslında bayramda kaçırmıştım