Bu gidisatla yarın senden güzel eksi bekliyorumBende 16.45 de 2 salatalık 4 kasik yoğurt 1 tatlı kaşığı corek otu zerdeçal karabiber yarim limon sıkıp yedimaz once 1 bardak sıcak suya karabiber zencefil tarcın koyup karıştık içtim.3 litre suyumu tamamladım yatana kadar 1 litre daha kesin içsem.baharatlar içeriyor beni..yarın tartii gunu
İyi olmana sevindim menü harikaSelam kızlar
Midem daha iyi şükür geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Akşam yemeği sayılır artık saat 4 oldu 1 tabak(4_5 kaşık) kıymalı patates yemeği yedim
Akşam meyve yerim belki
Afiyet olsunBugünün Menüsün
Kahvaltı , 9bucuk
Kk peynir,11 zeytin, zeytinyağda kekik, bolca salata
Yumurta,1yk yulaf, bir tatlı kaşığı keten tohumu karışımından omlet
Misafirim geldi, sonra misafiri de alıp dış hastanesi ne gittik
İki lokma karpuz,15 yakın çekirdek 1yk haşlanmış nohut
Akşam
2yk bulgur pilavı, bir kase paça , büyük kase cacık, bolca salata
Çayın yanına 4tane soslu fıstık, çok az tarhana firigi
Yarına sakladim firigi inşallah eksilmisimdir de ödül olaraktan yerim
2 buçuk litre su içtim
Afiyet olsun canım yarın tartı günü demi yaa ben var ya sanki artı çıkcam gibi hissediyorumBugünün Menüsün
Kahvaltı , 9bucuk
Kk peynir,11 zeytin, zeytinyağda kekik, bolca salata
Yumurta,1yk yulaf, bir tatlı kaşığı keten tohumu karışımından omlet
Misafirim geldi, sonra misafiri de alıp dış hastanesi ne gittik
İki lokma karpuz,15 yakın çekirdek 1yk haşlanmış nohut
Akşam
2yk bulgur pilavı, bir kase paça , büyük kase cacık, bolca salata
Çayın yanına 4tane soslu fıstık, çok az tarhana firigi
Yarına sakladim firigi inşallah eksilmisimdir de ödül olaraktan yerim
2 buçuk litre su içtim
Afiyet olsun canımcim misafirlik olunca bişey diyemeyeceğim,tüm simit ve patetes kızartması cıs cıs ,bugün olmamis ama yarına bı bakacağız tamam mı biraz daha dikkat beybisiBen bu sabah arkadaşa gittim kahvaltıya 1 simit biraz patates kızartması menemen ve peynir yedim
Bol su içtim 10000 adım attım
Akşam oturma vardı 4 de biraz kıısır biraz patates salatası azcık börek ve tatlı yedim ozamanadan beri sadece su içiyorum
Senin menü güzeldi canm eksi cikarsin diye düşünüyorumAfiyet olsun canım yarın tartı günü demi yaa ben var ya sanki artı çıkcam gibi hissediyorum
Menü takipi Çarşamba spor Perşembe spor cuma spor cumartesi spor Pazar spor @Birbilsem1132 yirmibesekim @hiddet paradise tomrs M mutlumayis mucizem77
Tebrikler canmŞükürler olsun kızlar yıllar sonra 75li rakamları gördüm
Geçen hafta 76.1 kg
Bugün 75.7 kg
GünaydınGünaydın canlar
Sağlıkla büyüt evladarini Cnim.benim kızda 8.5 yaşında.oglan 5 olcak haftaya bende 33Büyük kız 8 buçuk yaşında, diğer kızım Eylül de 5 yaş olaxak oğlum Eylül'de 2 yaş olacak ben ise 4 Haziran'da 38 oldum
Ara ara yapıyorum canım onu.bak bugün akşam menümde taze fasulye ve yoğurtlu mercimekli semizotu salatası yicem.Afiyet olsun canmcim menü güzelçörekotu , zerdeçal vb karışımlari kacgun devam ediyorsun. Çok uzun süreli kullanma ara ara yap sağlıklı olmayabilir, normal yemeklerden de tuketmelisin protein gibi sebze yemekleri gibi ara sıra çiğ cerezde ekle menune dikkat et tamam mi
Salı çarşamba perşembe spor yaptım.cocuklari yedirip bende spor yapicam. Bugün kız evdeydi geç kalktım.9 da 500 ml su içtim kayısı çayımı içerim simdiKizlar menü ve spor takibini ilk sayfaya yapmayi düşünüyorum burda karışıklık oluyor benim için, eğer takip etmek isteyen olursa da mutlu olurum