Günaydın beybisiGünaydın bacilarim.ben sabah 7 50 de kalktım 500 ml suyumu içtim.kayisi çayımı içtim.daha da bir şey yapmadimaz önce yine 500 ml bitirmişim.simdi küçük bir kahve içicçem sonra spor yapicam.seda altin ile 21 günlük 4. Gün üst gövde..ama ilk önce çamaşırları asmam lazım.kalvalriyo geç yapıyorum. O zaman yine yazarım.. tablo da çok güzel olmuş emeğine sağlık canim
Bende bir göz atayım belki baslarimbu sporu yapıyorum simdi
Benim oğlan erken saatlerde uyandırıyorKız 6 da mi kalktin
Günaydın çok geçmiş olsun, dikkat et,nane çayı iyi gelir inşallahGünaydın kızlar
Galiba midemi üşüttüm çok fenayım
Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir 1 haşlanmış patates yedim
Hiç aklıma gelmedi bak iyiki yazdın buscopan vardı evde onu içtim şimdi olmazsa birazdan yapayımGünaydın çok geçmiş olsun, dikkat et,nane çayı iyi gelir inşallah
Şifa olsun canmHiç aklıma gelmedi bak iyiki yazdın buscopan vardı evde onu içtim şimdi olmazsa birazdan yapayım
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Galiba midemi üşüttüm çok fenayım
Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir 1 haşlanmış patates yedim
Yapabilirsen 1. Günden başka gerçekten etkili haftada 5 gün yapıyor.cok guzellBende bir göz atayım belki baslarim
Tamm canm bugün vaktim olmadı kızımı dış hastanesine götürdüm sonrasında ablama geldim yeni çıktık yola eve gitmek içinYapabilirsen 1. Günden başka gerçekten etkili haftada 5 gün yapıyor.cok guzell
Bende bir göz atayım belki baslarim
Kızın kaç yaşında canım oğlanda var dedin.o kaç yaşında sen kaç yaşındasın.Tamm canm bugün vaktim olmadı kızımı dış hastanesine götürdüm sonrasında ablama geldim yeni çıktık yola eve gitmek için
Büyük kız 8 buçuk yaşında, diğer kızım Eylül de 5 yaş olaxak oğlum Eylül'de 2 yaş olacak ben ise 4 Haziran'da 38 oldumKızın kaç yaşında canım oğlanda var dedin.o kaç yaşında sen kaç yaşındasın.
Afiyet olsun canmSelam güzel hanımlar
Bugün sabah 2 dilim tam buğdaydan tost,3zeytin, çay
Öğlen kermes vardı
1 dilim su böreği
4 sarma
1 dilim pasta yedim. Abartmadigimi düşünüyorum. Herkesten az yedim ,
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık patates salatası
Suyum 3 litre
Spor yürüyüş 20 dk sadece
Afiyet olsun canmcim menü güzelBende 16.45 de 2 salatalık 4 kasik yoğurt 1 tatlı kaşığı corek otu zerdeçal karabiber yarim limon sıkıp yedimaz once 1 bardak sıcak suya karabiber zencefil tarcın koyup karıştık içtim.3 litre suyumu tamamladım yatana kadar 1 litre daha kesin içsem.baharatlar içeriyor beni..yarın tartii gunu