Altın kizlar zayıflıyor

Selam kizlar akşam menü bildiriminde beni etiketleyin
  • Tartı bildirimimiz cuma günüdür, fotoğrafli olacak
  • Pazartesi kontrol tartı günüdür, fotoğraf zorunlu değildir
  • Hergun akşam menü bildirimi olacak,birbirimizin menüsünü yorumlayacagiz , eksisiyle artışıyla, birbirimize destek olacağız
  • Günlük su tüketimi 2 litre nin altina düşmeyecek,
  • Hazirgida, gazlı içecek, hamur işleri, tatlı pasta yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak duracağız
  • Yapacaklarımız ,yapabileceklerimiz biraz bizi zorlayacak ama sonu güzel olacak inşallah,hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaslar

Son düzenleme:
Evet bende basiskele

Kesinlikle öyle.
Rabbim neylerse güzel eyler..o yeterki ol desin.emin ol herşeyin zamanı saati var.bak tek pişmanlığım,çocuklar olmadan doğunca gezmemek olmuş..
Evet farkındayım oyüzden umutsuz değilim sabrediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah memnun oldum canım ya ne güzel hemşeri çıktık

Süper

Selam kızlar
Akşam yemeğim 1 kaşık pilav 2 kaşık döner
Hasta olcam galiba iştah sıfır
Spor yapmadım bugün 6500 atmışım normale göre az bana göre iyi normalde 3000 civarı olurdu

Selam kızlar
Akşam yemeğim 1 kaşık pilav 2 kaşık döner
Hasta olcam galiba iştah sıfır
Spor yapmadım bugün 6500 atmışım normale göre az bana göre iyi normalde 3000 civarı olurdu
Afiyet olsun canm çok geçmiş olsun dikkat et kendine bolca bitki çaylarından tüket şifa olsun

Günaydın bacilarim.ben sabah 7 50 de kalktım 500 ml suyumu içtim.kayisi çayımı içtim.daha da bir şey yapmadimaz önce yine 500 ml bitirmişim.simdi küçük bir kahve içicçem sonra spor yapicam.seda altin ile 21 günlük 4. Gün üst gövde..ama ilk önce çamaşırları asmam lazım.kalvalriyo geç yapıyorum. O zaman yine yazarım.. tablo da çok güzel olmuş emeğine sağlık canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…