Menü takibi Çarşamba Perşembe cuma cumartesi Pazar @Birbilsem1132 yirmibesekim @hiddet paradise tomrs M mutlumayis mucizem77
Evet farkındayım oyüzden umutsuz değilim sabrediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet bende basiskele
Kesinlikle öyle.
Rabbim neylerse güzel eyler..o yeterki ol desin.emin ol herşeyin zamanı saati var.bak tek pişmanlığım,çocuklar olmadan doğunca gezmemek olmuş..
SüperSabah 7 50 'de kalktım.500 ml suyumu içtim.1 bitki çayı içtim.spor oncesi turk kahvesi ictim.seda altin 21 gunluk 3. Gun olan 25 dakka kardio vardı onu yaptım. Saat 11.30 da kalvalriya oturdum.1 domates 1 salatalık yarim yeşil ve kırmızı biber kuzu kulağı maydanoz peynir 7 yeşil zeytin yumurta uzerine pulbiber kekik ve karabiber..saat 14.00 da bir türk kahvesi..akşama kasik yoğurt salatalik 1 tatli kasigi corek otu zerdecal karabiber limon ..bunu yicem.simdiye kadar 1.5 litre su ictim
Afiyet olsun canmCanım akşam yemeğinde pide yedim ama bol su ve yürüyüş yaptım 6 da yemiştim daha bişey yemedim zatentomrs
Afiyet olsun canmSelam kızlar
Akşam yemeğim 1 kaşık pilav 2 kaşık döner
Hasta olcam galiba iştah sıfır
Spor yapmadım bugün 6500 atmışım normale göre az bana göre iyi normalde 3000 civarı olurdu
Genel olarak bugünün menüleri güzeldi bu hafta çok güzel eksi bekliyorum hepinizden harikasınız
Menü takibi Çarşamba Perşembe cuma cumartesi Pazar @Birbilsem1132 yirmibesekim @hiddet paradise tomrs M mutlumayis mucizem77
Saol canım ya yememem gerekiyordu ama arkadaşla dışarı çıktım yemek zorunda kaldım kesin verememiş olucamAfiyet olsun canm
Yarına dikkat edersin canm hallolurSaol canım ya yememem gerekiyordu ama arkadaşla dışarı çıktım yemek zorunda kaldım kesin verememiş olucam
Tablo süper olmuş canım eline sağlıkGenel olarak bugünün menüleri güzeldi bu hafta çok güzel eksi bekliyorum hepinizden harikasınız
Teşekkürler canmTablo süper olmuş canım eline sağlık
O gün spor yapanlar için de spor işareti koysak nasıl olurTeşekkürler canminşallah böyle devam ederiz , çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum
İnşallah canım yaYarına dikkat edersin canm hallolur
Tabiki olur istersenizO gün spor yapanlar için de spor işareti koysak nasıl olurgibi
Kız 6 da mi kalktinGünaydın beybiler