Altın kizlar zayıflıyor

Benim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum
Benimde mide de bı tuhaflık var anlamadım yedikten sonra şişkinlik ve ağrı oluyor

Bende sabah tartilmistim ekleyeyim
Geçen hafta 70,3
Bu hafta 70,6
+300 çıktım
Haftaya hedef
69,5

Eklentiler

• IMG_20220513_074641397.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar M mutlumayis bir hafta olmiyacak bildirim yapamayacak , diğerlerinizden kilo fotosu bekliyorum sabırsızlıkla

Benim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum
Canm yarın sabah erken saatlerde tartil yarın ekleyelim seni olur mu

Unutmayın kızlar ne kadar çok buraya gelip sohbet edersek o kadar çok motive olunuyor ben öyleyim sizi bilmiyorum

Kizlar hercuma haftanın birincisini secelim , spora da bir el atalım ne yapalım ne yapabiliriz konusalim

Sade kahvem olmazssa olmaz, bebikim uyudu zamanı geldi çiçeklerim ,kahvem, bı cigara ve ben

Eklentiler

• IMG_20220513_154750745.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…