Hayırlı geceler canm .iyiki doğdun canm nice güzel yaşların olsunHayırlı geceler hanımlar giremedim. Bugün benim doğum günümdü. Annemlerdeydim baya yoğun geçti. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Çok yedim doğum günümdü diye kendimi teselli ediyorum ama kesin artı görürüm.
Teşekkürler canımHayırlı geceler canm .iyiki doğdun canm nice güzel yaşların olsunyarına dikkat edersin
Günaydın canm merhaba, önemli değilGünaydın kızlar
Size yazamıyorum şu sıralar biliyorsunuz ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bi de burda daha fazla hareket ediyorum bebe sayısı 1 den 3 e çıktı çünkü
Tartı yokmuş o yüzden çok heyecanlıyım eve döner dönmez tartılmak istiyorum
Doğum günün kutlu olsun canımHayırlı geceler hanımlar giremedim. Bugün benim doğum günümdü. Annemlerdeydim baya yoğun geçti. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Çok yedim doğum günümdü diye kendimi teselli ediyorum ama kesin artı görürüm.
Kendini bırakma canım yarına daha da dikkatli olmaya calisirsinAyyy kızlar bi süre giremedim yazamadım cumartesi piknik falan yaptık biraz yedim bu sabah da kayınvalideme geldim burda da az yemeye çalıştım peynir biber salatalık 1 tane de simit yedim evdeyken herşey güzel gidiyor da dışarı çıkınca biraz yeniyo yaa offf ama bu hafta inşallah düşücem 92 yi görmüştüm ne güzel bugün yine 94 çıktımmmm
Ben asirada yiyemiyorum yiyorum ama bişey anlamiyorum. Yedikten sonra bir ağrı oluyor midemde , birkacgundur daha geçmedi. Noramal icebiliyorum suyumu.Aynen canlar kendimizi salmiyoruz. Suyumuz şişeyle her daim yanımızda olsun. Birşey yemek istedikçe su içiyoruz. Duygusal açlık bizimki aslında karnımız tok ama alışkanlık işte.
Bugün de kızımın doğum günü. Akşam misafirlerim gelecek.isim çok kızlar yine yazmaya çalışırım. Sabah yumurta, peynir 1 dilim ekmek. Küçük bir börek yedim. Akşama kadar bişey yemeyecegim. Acikirsam süt icerim.
Hoşgeldin rakibemtomrs Rakibecim ben geldimmm kızlar sınıf anneliği yapıyorum bu ara yoğunuz piknik etkinlik vs fazla giremiyorum.pazartesi kilo bildirimi yapacağız değil mi?