- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Hamlaşınca öyle oluyor yaaKizlar dünkü spor beni baya yormuş bacagim iç kısımları ağrıyor
Bende görümcemde kahvaltı vardı bugün az yemeye çalıştım inşallah az yemişimdir ama arada kendimizi ödüllendirelim yavvvv midemizi şaşırtalımSelam hanımlar
Vişneli kek süpersin baya yürüyüş yapmışsın.
Sabah 1 porsiyon menemen
3 zeytin
1 yk labne
2 dilim ekmek yedim.
KV gittim ablam gelmiş simit vs yediler.agzima sürmedim.sadece küçük bir patatesli börek yedim.
Ara öğün 1 bardak süt içtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum. Bu da hoşuma gidiyor
Su içmeyi unutmayın yağlar su içmeden yanmaz güzel kızlar. Spor yapamadim yine ama gece yapmayı düşünüyorum. Herkesi uyuyup Leslie yaparım inşallah
Aynen arada kacamakla şaşırtmak lazım vücut hep az kalori ye alisirsa kilo vermek zorlaşıyorBende görümcemde kahvaltı vardı bugün az yemeye çalıştım inşallah az yemişimdir ama arada kendimizi ödüllendirelim yavvvv midemizi şaşırtalım
Evet benim öyle oldu dün biraz tatlı yedim diye 4 deen sabah 11 e kadar bişey yemedim ama verememişim bişey bide regl oldum oyüzden de durmuş olabilir benimkiAynen arada kacamakla şaşırtmak lazım vücut hep az kalori ye alisirsa kilo vermek zorlaşıyor
Benim en güzel kilo verdiğim dönem regl sonrasidir. Ödem atmış oluyorsun ya süper geliyordu banaEvet benim öyle oldu dün biraz tatlı yedim diye 4 deen sabah 11 e kadar bişey yemedim ama verememişim bişey bide regl oldum oyüzden de durmuş olabilir benimki
Evet ya benim durdu canım oyüzden bitsim devam eder inşallahBenim en güzel kilo verdiğim dönem regl sonrasidir. Ödem atmış oluyorsun ya süper geliyordu bana
Harikasın beybisiSelam hanımlar
Vişneli kek süpersin baya yürüyüş yapmışsın.
Sabah 1 porsiyon menemen
3 zeytin
1 yk labne
2 dilim ekmek yedim.
KV gittim ablam gelmiş simit vs yediler.agzima sürmedim.sadece küçük bir patatesli börek yedim.
Ara öğün 1 bardak süt içtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama iştahım yok hiç birşey yemek istemiyorum. Bu da hoşuma gidiyor
Su içmeyi unutmayın yağlar su içmeden yanmaz güzel kızlar. Spor yapamadim yine ama gece yapmayı düşünüyorum. Herkesi uyuyup Leslie yaparım inşallah
Tabiki cumaya ödül koyalım yada hafta sonu birguneBende görümcemde kahvaltı vardı bugün az yemeye çalıştım inşallah az yemişimdir ama arada kendimizi ödüllendirelim yavvvv midemizi şaşırtalım
Teşekkürler canm
Bende kaçamak yaptım 400 gr artıyı görünce bir kaç gün yulafla beslendim at gibiBir günlük akşam kacamagi beni mahvetti kızlar dünde dikkat ettiğim halde eksilmemisim
Harikasın canm tebriklerGeçen hafta=71.4
Bu hafta=70.6
Hedef kilo=60
Şişkinlik bende de var bir çay tarifim vardı kaybettimBenim şişkinliğim var kızlar ya kahvaltıya 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir biraz da patates kızartması yedim sabah erken çıktım evden anneme geldim tartılmayı unuttum ama en son 94 olmuştum