- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Evet canım düşünsene hamile kaldığımı inşallah tabi ama zaten çok kiloluyum üstüne de eklenecek en iyiiisi biraz daha kilo vermek sağlıklı yaşam içinBelkide kilo vermek bu süreç senin için iyi olabilir
Canım benim en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsinDoktor senin çocuğun olur oluruna bırak dedi bu beni rahatlattı ama önce sağlık için kilo vermek
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahCanım benim en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin
Zayıflamak hem bedenen hem ruhen iyi geliyor insana. İnşallah zayiflayip bebeğini kucağına alırsın. İki dileğinde olmuş olur. Amiin
İyi geceler bende sabah yürüyüşe kalkıcamHayırlı geceler hanımlar.
Ben saat 5 gibi bir çiğköfte dürüm, 3 kaşık mantı yedim. Akşam yemeği yemedim. Yeşil çay vs içtim. 3 litre su
Spor yapamadim bugün halsizlik var. Birşeyler yemeden uykuya geçiş yapıyorum inşallah
Oturma varmış ona bişey diyemiyorum sadece o an dikkat etmek lazım tadımlık yiyebilmek. Bende de çok oluyor malesef komşularla oturmak birşeyler yemek, hep de cıslı yiyecekler oluyorKızlar öğleden sonra oturma vardı valla tatlı yedim birazda poğaça ama akşam yemeği yemedim dengelemeye çalışıyorum inşallah almamısımdır
Allah'tan 4 gibi yedim ama insanın canı çekiy napalımOturma varmış ona bişey diyemiyorum sadece o an dikkat etmek lazım tadımlık yiyebilmek. Bende de çok oluyor malesef komşularla oturmak birşeyler yemek, hep de cıslı yiyecekler oluyoraferin akşama dengelemissin
Afiyet olsun canım olsun okadarBen de menümü ekleyeyim
Sabah
Sucuklu yumurta az yapmaya çalıştım
Bol salata ve yeşil lik
7 tuzsuz siyah zeytin
Arada 4 yenidünya
Akşam yemeği 5 gibi
4 kuru dolma
Yeşillik, koca kase cacık
Yemeğin ardına kahve, Bitter çikolata bir kare , bir hurma
Akşam 7
tarhana firigi , 3 ceviz yemesem iyiydi fazla geldi