- 21 Şubat 2013
- 8.634
- 18.359
İlahi M mutlumayis çok güldürdün beni yatmalı kalkmalı spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölü diğer arkadaşlarda fikirlerini yazssin kararlastiralim, Eva fitness kanalını duymadım bulabilirim demi gogule amcaya sorayım o bilirAynen diğer kızların da fikrini alalım bu arada istersen sen hem Leslie hem Eva fitness kanallarını bi izle istersen diğer kızlar da baksın böyle olursa birbirimizi motive ederiz bence
Ölü diğer arkadaşlarda fikirlerini yazssin kararlastiralim, Eva fitness kanalını duymadım bulabilirim demi gogule amcaya sorayım o bilir
Kızlar YouTube a Eva fitness yazın çıkıyor. Aynı Leslie gibi ayakta yaptırıyor ben birkaç kere denemiştim Leslie ye göre daha yorucu geldi bana isterseniz 1 hafta Leslie yaparız diğer hafta Eva veya başka bişey yaparız.bende yatmalı kalkmalı sevmiyorum. Fikir süper ben varım. Ramazan öncesi yapıyordum tekrar başlamak iyi gelecek.
Leslie ve yürüyüş yapıyordum. O kanalı da bulurum.bana uyar
Olabilir o zaman yarından itibaren Leslie yapalım bu hafta. Haftaya Eva ya gecelimKızlar YouTube a Eva fitness yazın çıkıyor. Aynı Leslie gibi ayakta yaptırıyor ben birkaç kere denemiştim Leslie ye göre daha yorucu geldi bana isterseniz 1 hafta Leslie yaparız diğer hafta Eva veya başka bişey yaparız.
Olur kaç dk ile başlayalımOlabilir o zaman yarından itibaren Leslie yapalım bu hafta. Haftaya Eva ya gecelim
Evet Leslie çok yormuyor ama başlangıç için bir videosu var elimde dambilla yapıyorum. İsteyen onu da yapabilir linkini atayım.Kızlar YouTube a Eva fitness yazın çıkıyor. Aynı Leslie gibi ayakta yaptırıyor ben birkaç kere denemiştim Leslie ye göre daha yorucu geldi bana isterseniz 1 hafta Leslie yaparız diğer hafta Eva veya başka bişey yaparız.
Bende damble yok kuzu kaç dk o video ben de o süreli başka bi tane Leslie yapayımEvet Leslie çok yormuyor ama başlangıç için bir videosu var elimde dambilla yapıyorum. İsteyen onu da yapabilir linkini atayım.
Eğer varsa elinde yarimkiloluk su siseside olur. Yarım saatlik video canm .biraz hareketli digekr Leslie videolarına göre.Bende damble yok kuzu kaç dk o video ben de o süreli başka bi tane Leslie yapayım
Bugün başlıyorum ben o zaman en kötü 11 de eşim işe gidince yaparım kız da uyuyo olursa niyet ettim hergün Leslie yapmayaEğer varsa elinde yarimkiloluk su siseside olur. Yarım saatlik video canm .biraz hareketli digekr Leslie videolarına göre.
Bende ilk fırsatta yapacağım yeni kahvaltı yaptım umarım oğlum biraz geç uyur. O varken hiç yapamıyorum yaptırmıyor harikasın canm bende niyet ettim LeslieBugün başlıyorum ben o zaman en kötü 11 de eşim işe gidince yaparım kız da uyuyo olursa niyet ettim hergün Leslie yapmaya