- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Çok teşekkür ederimmFincanina bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimmFincanina bayıldım
İnşallah canmİnşallah cumaya 80 görmek hedefim ama bakalım inşallah
Evet tutamadim bastirdim cerezleAfiyet olsun Allah kabul etsin yemeklerden sonra bisey yemek bizi mahvediyor zaten
Afiyet olsun canm aralikli oruc yapmissin coo güzel esim de bu sekilde zayifladi tek öğünleBende Türk kahvesinden sonra başka ara öğün yapmadım
Akşam 19 da yemek yedim
Kıymalı az yağlı kabak yemeği
Yanına buğdaylı yoğurtlu çorba sıfır yağ
Ekmek.tuketmedim
Saat 9 da ikisi bir arada kahve içtim
Bugün su az tükettim
Yarına inşallah az da olsa eksi görürüm
Menu cok güzel afiyet sifa olsunBende Türk kahvesinden sonra başka ara öğün yapmadım
Akşam 19 da yemek yedim
Kıymalı az yağlı kabak yemeği
Yanına buğdaylı yoğurtlu çorba sıfır yağ
Ekmek.tuketmedim
Saat 9 da ikisi bir arada kahve içtim
Bugün su az tükettim
Yarına inşallah az da olsa eksi görürüm
Yok canım sabah kahvaltı da yapmıştımAfiyet olsun canm aralikli oruc yapmissin coo güzel esim de bu sekilde zayifladi tek öğünle
Bence ondan dır sakın bırakmaBen halen artidayim reglm yakin ondan mi acaba yoksa ikigundur yürüyüş yapmaktayim 3n wzindan 3ksilmeliydi
Tamm canm evet ondandr büyük ihtimalleBence ondan dır sakın bırakma
Tamm canm evet ondandr büyük ihtimalleBence ondan dır sakın bırakma
Kolay gelsinSpora geldimm
Hayırlı sabahlarrr
Günaydın bende aliskanlik oldu hergun tartiliyorum cok iyi ama oyle 3ksiliyor ac kalincaGünaydın günlük tartılmak doğru değil belki ama ben takip etmezsem salıyorum ve 67.0 uyandım akşam aç yatınca tabi
Bende her gün tartıliriyirum hemen hemen dünden bugünde aynı çıktımGünaydın günlük tartılmak doğru değil belki ama ben takip etmezsem salıyorum ve 67.0 uyandım akşam aç yatınca tabi
Afiyet olsun canm aksam kapanis guzel olmus, sporlabda tamamlarsan guzel bir eksi gelirBugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin , yeşillik 10 fındık
Ara züber 3 kuru kayısı 1 minik bayram çikolatası
Öğle 3 kaşık yoğurt tavuk sote
Ara
1 dilim kek
Bugün menü eh işte
Akşam 2 mandalina
Kapanış
Pilates yaptım 40 dk ve 1 saat bisiklet yapacağım umarım
Kizlar yeniden duzenledim bilgi eksikligi yada yanlis varsa ekleyim duzelteyim, onereceginiz birsey olursa da söyleyin olur muEki Görüntüle 3292129
Başlangıç ve guncel kilo baslangickilo Guncel kilo Katilim tarihi boy yas hedef tomrs 73 67,5 24mart2022 1,58 39 55 Gonulmeyvesi 84 81,8 24kasim2023 1,55 27 55 @teletubbies 67 62,9 10eylul2023 D Deltavealfa 67,9 67,9 2ocak2024 1,68 55 OCAK 2024 6ocak 13ocak 20ocak 27ocak D Deltavealfa Gonulmeyvesi @teletubbies tomrs