- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım inşallah bende 78 olsam waaaww olurum67,65 uyandım motiveyim akşam menüyü yazarım
Ocak sonu 63.9 olsam wawwww olacağım
Canm hepimiz hedef 55 inşallah olacah,canm benim yeterki iste eksilecektirSelamlar kızlar
Yeni gelen arkadaşım hosgeldin
İnşallah gidecek kilolar sizin fazla yok en çok benim ama benim hedef de 55 bakalım naaasip
Sporun cok güzel kahvaltı da harika afiyet olsun canm, bende kirkarak çıkıyorum biraz eksilmisim ama fazladan bir kilom vargecen haftaya gire ,yarina eksili inşallah canm benimPazartesi spora gittim
Dün gidemedim
Bugün gittim 1 saat spor yaptım
Kahvaltı sağlıklı yapmaya çalıştım
1.5 haşlanmış yumurta
1.5 galeta
Peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
1 fincan yesilcay
Kahvaltımı 11 gibi yaptım şimdi bi Türk kahvesi yanına da kuru bi meyve yerim belki
Bol bol.su icicwm.bufun sabah beri 1 litreye yakın içtim
3 gündür aksam atıştırmalari yapıyorum bende bugün korkarak tartıya çıktım
Ama şükür yine 81.8 geldim yarına eksi olmak istiyorum
Süper canm inşallah bende 65 olsam iyi olacak 63 e dusevilirmiyim bilmiyorum67,65 uyandım motiveyim akşam menüyü yazarım
Ocak sonu 63.9 olsam wawwww olacağım
Fincanina bayıldımÖğlen 14 48
2 bardak su
Sade Türk kahvesi
1 hurma
2 badem
+1 saat bisiklet ev bisikleti amabugünün menüsü
09:00 kahve
11:00 2 haşlanmış yumurta, maydonoz ve 1 salatalık ve 5 fındık 2 ceviz
14:00 3 sb süt ile yulaf kase biraz tarçın ve 3 kuru kayısı
16:00 1 mandalina
17:30 1 kase yoğurt pul biberli ve brokoli karnabahar havuçlu 1/2 tabak sebze yemeği
Afiyet olsun canmbugünün menüsü
17:30 1 kase yoğurt pul biberli ve brokoli karnabahar havuçlu 1/2 tabak sebze yemeği
İnşallah yaa çok inanıyorumCanm hepimiz hedef 55 inşallah olacah,canm benim yeterki iste eksilecektir
İnşallah cumaya 80 görmek hedefim ama bakalım inşallahSporun cok güzel kahvaltı da harika afiyet olsun canm, bende kirkarak çıkıyorum biraz eksilmisim ama fazladan bir kilom vargecen haftaya gire ,yarina eksili inşallah canm benim
bugünün menüsü
Afiyet olsun Allah kabul etsin yemeklerden sonra bisey yemek bizi mahvediyor zatenSelam kızlar niyetliydim aksam menüm
Bir tabak etli yesilfasulye ,
Tursu, turpz
3yk bulgur pilavi ayran
Yemekten sonra,
Cerz tabagi bitirdim malesef benim vazgecemedigim cerez fazlaca oldugu icin yürüyüş e ciktim , yürüyüşumu tamamladim