Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yess ama istediğinde yazabilirsin tabiikiAynen oyle ya ben her gün tartılıyorum buraya sadece haftada 1 kez mi yazıyoruz?
Cok geçmiş olsun nasil oldunAy ben çok hastalandım uğrayamadım kızlar
Daha iyiyim canım siz nasılsınjzzCok geçmiş olsun nasil oldun
İftarı hafif yaparsan çok güzel verirsin canımBugun diyet cok da yerinde gitmedi , yarin oruc tutuyorum cok borcum var, ilkgunu atlatirsam gerisi gelir diye düşünüyorum
İyim cok şükürDaha iyiyim canım siz nasılsınjzz
İyim cok sikuDaha iyiyim canım siz nasılsınjzz
Cik sağol canm kahvaltı düşünüyorum, bugun sporda yaptimİftarı hafif yaparsan çok güzel verirsin canım
Of harikasin canm tebrikler cok güzelönceki gün doğru düzgün bir şey yiyememiştim dün 62.5 çıktım inşallah Cuma’ya güzel eksi görürüm
Bugün 63.4 geldim sma grip ilacı içiyorum inşallah ondandırOf harikasin canm tebrikler cok güzel
Bende haftasonu nezleydim hafta içi de baya yoğun geçti ama tartım çok kötü gidiyor acil mid değişikliğine geçiyorum bugünHafta sonu cok yogundum,cok ugratamadim,sabah kaltim limonlu suyumu ictim sifa niyetine hemde sivi tuketmek icin, az once kahvemi içtim,
Bugun sabah tartildim 68,4 ciktim
Hafta sonlari malesef aile ortaminda yeniliyor bi şekilde buna şükür
Tamam canım ben de öyle yaparımBende hergun tatiliyorum evet hafta birgun tartilip onu baz aliyoruz
Her gün 2 litre için zorlayacagim kendimiBende su icmeye çalışıyorum esim yeni tartisi su oranini dusuk gösteriyor bay baya sinirda jicmeye çalışıyorum ama yetmiyor nedense tartiya gore