- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmus olmus teşekkürler tatlımKullanıcı Adı :gonulmeyvesi
İsim :_
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1,55
Kilonuz:84.05
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : doğum ve sonrası birde emzirmeyi bırakınca
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha sağlıklı ve daha iyi hissetmek için
tomrs olmuş mu :)
İnşallah hedeflere ulasacagiz sağlıklı şekildeOlmus olmus teşekkürler tatlım
Ne demek ben teşekkür ederimOlmus olmus teşekkürler tatlım
İnşallah aminnİnşallah hedeflere ulasacagiz sağlıklı şekilde
Ooo süper yaptık mııİnşallah devamı gelir canım şimdi si böyle yazınca leslie yapasım geldi
Ben su içtikçe aburcunura az yükleniyorumSabah kahvaltısı sağlam oluyor genelde
Ara öğün yapmıyorum
Birde 6 gibi akşam yemeği
İsteğim karbonhidrat az.tuketmek
Arada abur cubur tarzı şeyler girdiği için ve akşam çay yani olayı hep devam ettiği için bi türlü veremedim ama bugün 84 u.gordim artık bi şeyler yapmam lazım
En büyük sıkıntım da şu içmemek
Yok malesefOoo süper yaptık mıı
Evet bende dun 2 litreye yakın içtim ama lavabodan da cıkamadım :)Ben su içtikçe aburcunura az yükleniyorum
Aynen oyle ya ben her gün tartılıyorum buraya sadece haftada 1 kez mi yazıyoruz?Kızlar pes etmek yök devammm
Bende hergun tatiliyorum evet hafta birgun tartilip onu baz aliyoruzAynen oyle ya ben her gün tartılıyorum buraya sadece haftada 1 kez mi yazıyoruz?
Bende su icmeye çalışıyorum esim yeni tartisi su oranini dusuk gösteriyor bay baya sinirda jicmeye çalışıyorum ama yetmiyor nedense tartiya goreEvet bende dun 2 litreye yakın içtim ama lavabodan da cıkamadım :)
Kesinlikle devam tatlimKızlar pes etmek yök devammm
Aslinda son guttigimde tahlil yapildi ama doktor vitaminler icin birsey demedi, onuz agrisi icin gittigimde, bazi tahlilleri ayri yaptırıyoruz galibaBi kontrole git canım genel tahlillerine de bakılır
Bende spor yapmadim kolumda cok iyi eslisine gire yapacagim inşallah bugun yapmaya calisaxagim yazarimSpor yapamıyorum yapsam çok güzel olacak