- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.419
Bugun komsuma ekmek yaotik bir yerde bazlama yemiş oldum
Ayy tamam ama istediğim gibi gitmedi.bu haftaNasilsin,cuma gunleri tarti günümüz
Afiyet olsun canm, menu güzel, çikolata olmamis gibi, bitter olarak bir kare yiyebiliyoruz haberin olsunAkşamı ettik bu günde
Benim düne göre daha iyi gitti diyebilirim orta karar
Sabah spora gidecektim ama hava kötü olduğu için yine gidemedim
Sabah kahvaltısı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir 1 fincan yeşil çay içtim
İki lokma da ekmek
Ara öğün yapmadım
Akşam yemeği bir kase mercimek çorbası
Bi tabak da haşil diye bi yemek denedim bugün ama midem kötü oldu bitiremedim tabağımı
Akşam.cay yanına birkaç parça çikolata yedim üzgünüm
Su az tükettim hatta neredeyse hic
Tammdir yarin bekliyoruzAyy tamam ama istediğim gibi gitmedi.bu hafta
Yarın bende yazarım
Tamamdır daha dikkatli olucamAfiyet olsun canm, menu güzel, çikolata olmamis gibi, bitter olarak bir kare yiyebiliyoruz haberin olsun
Süpersin canım böyle böyle verecepizGünaydın,diyet nasil gidiyor arkadaslar,ben dun aksam yürüyüşe ciktim ,artik bol hareket yoksa gidecegi uok bu yaglarin
Az yediysen iyidirBugun komsuma ekmek yaotik bir yerde bazlama yemiş oldum
Adet yakın mi canımBen uyuya kalmışım erknden, tartimda eksik goremedim malesef
tomrs Gonulmeyvesi ben diyetisyene başladım Kızlar 2 haftadır onla gidiyorum bu hafta onla eksi görmedik perşembe tartı günlerim ama mense bağlıyoruz
Bakalım 4 haftalık anlaştım 50lere insem çok güzel olacak
Bu hafta 3. Hafta
Gonulmeyvesi sen tartıldın mi canım
tomrs canım ilk uyanır uyanmaz biraz ödemli olabiliyor insan hemen kahvaltı yapmıyorsan bence biraz dolaş evde vs öyle tarıtl
İnşallah cok kararliyim aslinda dunku bazlamayka benim diyet gitti pes etmiyorum etmiyecegimde cunku obezin altinda degerim verecegim kiloları ,inadina burdayim devam edecegimSüpersin canım böyle böyle verecepiz
Ama nasil yujsek cikti anlamadim ama gec yedim ondandirAz yediysen iyidir
Adetim yakin degil yenilerde bittiAdet yakın mi canım
Cok güzel gidiyorsun canmKaç gündür geleceğim gelemiyorum
Ben 63.7 çıktım
Mens oldum ptsi