Hemn kahvaltı yapmıyorum canm, kahvemi icerim kendime gelirim sonra caydr sudur sivi gidiyorum bir sureGonulmeyvesi sen tartıldın mi canım
tomrs canım ilk uyanır uyanmaz biraz ödemli olabiliyor insan hemen kahvaltı yapmıyorsan bence biraz dolaş evde vs öyle tarıtl
Cok iyisin canm, yetrki iste canm dikkat ettikten sonra sporla cok guzel gidiyor kilolartomrs Gonulmeyvesi ben diyetisyene başladım Kızlar 2 haftadır onla gidiyorum bu hafta onla eksi görmedik perşembe tartı günlerim ama mense bağlıyoruz
Bakalım 4 haftalık anlaştım 50lere insem çok güzel olacak
Bu hafta 3. Hafta
Sporu devam ertirmeye calis aksatma canm bende aksatmasam iyi olur benimde evde yogunlugum oluyor covuklardan ev isi yemek zor ama istesem araya sporu da eklerim biz kadinlarin yapamayacagi sey yoktur yeterki isteyelim hepsi olurBen diyetisyene gidemiyorum canım
Spora başlamıştım aslında ama havaların kötü gitmesi beni engelliyor spor salonunda ki üyeliğim de Aralık da bitecek dün seans ayirttim ama hava gene baya kötüydü sabah gittim gittim gidemedim.mi kalıyor başka seçeneğim yok çünkü oğlum olduğu için onu eşime bırakıyorum. O da ise gidince kalıyor
Geçen hafta 4 gün leslie yapmıştım
Bu hafta sadece 1 kere yapabildim
Sporu devam ertirmeye calis aksatma canm bende aksatmasam iyi olur benimde evde yogunlugum oluyor covuklardan ev isi yemek zor ama istesem araya sporu da eklerim biz kadinlarin yapamayacagi sey yoktur yeterki isteyelim hepsi olur
Selam tatlim cok iyi olur hep beraber destek oluruz,ne yaparsak kendimize,sagligimiz icin hepsiBende tartildim bu arada kızlar 84.05 geldim vereceğim yere 2 haftadır kilo aldım ama inşallah burası iyi gelir bana
Leslieyi ben çok seviyorumBen diyetisyene gidemiyorum canım
Spora başlamıştım aslında ama havaların kötü gitmesi beni engelliyor spor salonunda ki üyeliğim de Aralık da bitecek dün seans ayirttim ama hava gene baya kötüydü sabah gittim gittim gidemedim.mi kalıyor başka seçeneğim yok çünkü oğlum olduğu için onu eşime bırakıyorum. O da ise gidince kalıyor
Geçen hafta 4 gün leslie yapmıştım
Bu hafta sadece 1 kere yapabildim
Kilo arttıkça vermek de kolaylaşıyor canım güzelce inceleceğiz hiç moral bozmak yokBen daha tartılmadim canım
Eksi gelecek diye ümidim yok malesef ama bakalım
Aranızda en kilolu benim
Aynen öyleİnşallah cok kararliyim aslinda dunku bazlamayka benim diyet gitti pes etmiyorum etmiyecegimde cunku obezin altinda degerim verecegim kiloları ,inadina burdayim devam edecegim
Spor yapamıyorum yapsam çok güzel olacakCok iyisin canm, yetrki iste canm dikkat ettikten sonra sporla cok guzel gidiyor kilolar
Bi kontrole git canım genel tahlillerine de bakılırBen kendimde kolesterol olabileceğini düşünüyorum bir ihtimal sporu mecbur yapacagim yada yürüyüş le devam wdexwgim
Nasıl bir beslenme izliyorsun canımBende tartildim bu arada kızlar 84.05 geldim vereceğim yere 2 haftadır kilo aldım ama inşallah burası iyi gelir bana
Selam tatlim cok iyi olur hep beraber destek oluruz,ne yaparsak kendimize,sagligimiz icin hepsi
Olur ekle canım bana dediysen egerEkliyorum seni tatlim
Leslieyi ben çok seviyorumanladım canım ama devam ettikçe gidecek inşallah sen de çok iyi başladın bence
Kilo arttıkça vermek de kolaylaşıyor canım güzelce inceleceğiz hiç moral bozmak yok
Hadi yatmadan önce az da olsa yapalimSpor yapamıyorum yapsam çok güzel olacak
Nasıl bir beslenme izliyorsun canım